Ποδόσφαιρο

Β' Γαλλίας: Υπερέχει η Καέν

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 11:16

Ιδανικό ξεκίνημα με «3 στα 3» έχει πραγματοποιήσει η Καέν. Μπορεί να νικήσει και την Αζαξιο. Πιθανό το Goal/Goal στο Μπορντό – Αμιάν

Β' Γαλλίας: Υπερέχει η Καέν

Προγνωστικά, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα για τις αναμετρήσεις στη Β’ Γαλλίας

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΑΜΙΑΝ

Η Μπορντό έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Αζαξιό, παρά το γεγονός ότι από το 53' έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά στο πρώτο ημίχρονο, λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Κονκαρνό (1-0), τουλάχιστον διατηρήθηκε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς. Και οι τρεις αγώνες της έχουν έρθει No Goal, εκ των οποίων οι δύο τελευταίοι Under 1,5. Εκτός ο αμυντικός Γκρέγκεσεν και ο μέσος Σισοκό (2/0).

Η Αμιάν επικράτησε 2-1 της Μπαστιά, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια πέτυχε 2ο γκολ. Ιδανικό ξεκίνημα με «3 στα 3», έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ! Δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να βρεθεί σε πιο υψηλό επίπεδο σε σχέση με πέρυσι και να διεκδικήσει με αξιώσεις το πλασάρισμα της στην πεντάδα. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της έχουν έρθει Under 1,5 και No Goal. Εκτός ο αμυντικός Μπαρί.

EKTIMHΣΗ: Αδικούν οι αποδόσεις την Αμιάν, θεωρούμε πιθανό το Goal/Goal στο 1,78.

ΜΠΑΣΤΙΑ-ΤΡΟΥΑ

Η Μπαστιά, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, έχασε 1-2 από την Αμιάν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε και 2ο γκολ. Δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ και υπέστη την πρώτη της ήττα. Πέρσι, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να ανέβει στο Σαμπιονά, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση. Ελπίζει, φέτος, να παίξει στα πλέι οφ ανόδου. Τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Πλασίντ (3 συμμ.). Εκτός ακόμη ο δεξιός μπακ Βαν ντε Κερκόφ (2/0) και ο στόπερ Γκιντί και ο επιθετικός Μπαΐ (1/0).

Η Τρουά έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Γκρενόμπλ, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, μένοντας στο 88' με δέκα παίκτες. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Λαβάλ (3-1), η οποία είναι και η μοναδική της, ωστόσο διατηρείται αήττητη. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της έχουν έρθει Over 3,5 και Goal/Goal. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ιλιτς (3/2). Εκτός ακόμη ο αμυντικός Τιερνό Μπαλντέ (2/0) και οι επιθετικοί Μαμά Μπαλντέ και Ριπάρ.

EKTIMHΣΗ: Περιμένουμε ισορροπημένο ματς. Θα επιλέξουμε το Under 2,5 (1,85).

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΟΣΕΡ-ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ

Η Οσέρ προηγήθηκε κόντρα στην Ανζέ, στο 20' έμεινε με δέκα παίκτες, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έφτασε στην ισοφάριση (2-2). Παρέμεινε, πάντως, μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ στην πρεμιέρα νίκησε 4-1 εκτός έδρας τη Βαλενσιέν. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της έχουν έρθει Over 3,5 και Goal/Goal. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ζολί (3/0). Εκτός είναι επίσης οι αμυντικοί Αγκουζούλ (2/0) και Μένσα και ο επιθετικός Καμαρά.

Η Γκρενόμπλ έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Τρουά, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και με την αντίπαλο της να μένει με δέκα παίκτες στο 88'. Υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών, ωστόσο διατηρείται αήττητη και το ξεκίνημα της είναι θετικό. Πέρυσι κινήθηκε στην・αφάνεια, τερματίζοντας στη 10η θέση. Φέτος, θέλει να βρεθεί σε υψηλότερο επίπεδο και με την εικόνα της τις πρώτες αγωνιστικές δικαιολογημένα μπορεί να αισιοδοξεί ότι μπορεί να τα καταφέρει. Εκτός οι αμυντικοί Ντιαρά και Νεστόρ, οι μέσοι Γιαμεόγκο (1/0), Τζένο και Ιζολά και ο επιθετικός Μπα.

EKTIMHΣΗ: Το σετ αποδόσεων θα μπορούσε να ήταν πιο ισορροπημένο. Θα προσανατολιστούμε στο Goal/Goal (1,83).

ΚΑΕΝ-ΑΖΑΞΙΟ

Η Καέν επικράτησε της Κονκαρνό πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0. Προηγήθηκε στο 54' και σφράγισε τη νίκη της στις καθυστερήσεις. Εχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα με ォ3 στα 3サ. Πέρσι, πραγματοποίησε καλή πορεία, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην άνοδο, τερματίζοντας στην 5η θέση. Ευελπιστεί σε καλύτερη τύχη τη φετινή σεζόν και να πλασαριστεί στα πλέι οφ, με τα πρώτα δείγματα της να είναι άκρως ενθαρρυντικά! Εκτός ο στόπερ Γιουσέφ και ο επιθετικός Μπασέτ (1/0).

Η Αζαξιό έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Μπορντό, παίζοντας από το 53' με δέκα παίκτες. Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά στο πρώτο ημίχρονο, λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη κόντρα στην Κεβιγί (1-0), η οποία είναι και η μοναδική της. Διατηρείται, ωστόσο, αήττητη. Και οι τρεις αγώνες της έχουν έρθει Under 2,5, εκ των οποίων οι δύο No Goal. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Κασανόβα (3/0). Εκτός ακόμη ο αμυντικός Κεμπέρ (2/0), ο μέσος Μπενχαΐμ (3/0) και ο επιθετικός Τουζγκάρ (2/1).

EKTIMHΣΗ: Η Καέν υπερέχει και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Στο 1,78 ο άσος.

h

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΠΟ

Η Γκινγκάμπ έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Βαλενσιέν, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Εμεινε, ωστόσο, μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς. Πέρυσι, είχε καλή παρουσία, αν και ήταν μακριά από το να διεκδικήσει την άνοδο (τερμάτισε 6η). Φέτος, θέλει να κινηθεί στο ίδιο επίπεδο, αλλά με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της δεν έχει πείσει. Εκτός οι αμυντικοί Ντουρ (2/0), Ρου (1/0) και Βαλιέ και ο μεσοεπιθετικός Πικάρ (2/1).

Η Πο ήταν καλύτερη της Παρί και επικράτησε 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα 0-2 από την Πο. Πέρυσι, τερμάτισε στη 13η θέση, πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής, για 3η διαδοχική σεζόν. Ανάλογη είναι και η φετινή της επιδίωξη, με το ξεκίνημα της να χαρακτηρίζεται θετικό. Εκτός ο αμυντικός Ρουίς (3/0) και ο μεσοαμυντικός Μοχαμέντ (2/0), ο μέσος Ενζόμ (1/0) και ο επιθετικός Μπασουαμινά (1/0).

EKTIMHΣΗ: Η Γκινγκάμπ, θεωρητικά, είναι πιο ποιοτική, αλλά η Πο έχει πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal (1,93).

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΠΑΡΙ-ΚΟΝΚΑΡΝΟ

Η Παρί έχασε 0-2 από την καλύτερη Πο, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Τραγικό το ξεκίνημα της, έχοντας γνωρίσει μόνο ήττες! Πέρυσι, είχε ως στόχο την άνοδο, αλλά δεν τα κατάφερε, τερματίζοντας στην 7η θέση. Φέτος, με την εικόνα που παρουσιάζει σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι ανάλογο! Εκτός οι μέσοι Ντιακιτέ (1/0) και Λαν (1/0), ο μεσοεπιθετικός Λοπέζ (2/0) και οι επιθετικοί Γκορί (2/0), Λόπεζ (2/0) και Αμέλ (2/0).

Η Κονκαρνό έχασε από την Καέν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 0-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 54' και δέχθηκε το τελειωτικό χτύπημα στις καθυστερήσεις. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, παραμένει χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς γκολ στο ενεργητικό της, έχοντας μόλις ένα βαθμό. Δικαίως θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Εκτός είναι ο αρχηγός - αμυντικός Ζανέζ (1/0), ο αμυντικός Ζορζέν (2/0) και ο βασικός επιθετικός Ελ Κουμιστί.

EKTIMHΣΗ: Ισορροπημένες οι αποδόσεις, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,30).

ΝΤΑΝΤΕΡΚ-ΑΝΖΕ

Η Ντάντερκ κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ανεσί, δέχθηκε τρία γκολ και έχασε 0-3. Υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα. Πέρυσι, τερμάτισε στη 2η θέση της 3ης κατηγορίας και πήρε το εισιτήριο της ανόδου, επιστρέφοντας άμεσα στη Β' Γαλλίας. Προφανώς, αγωνιζόμενη τη νέα σεζόν σε υψηλότερο επίπεδο, ο στόχος δεν είναι μπορεί να άλλως από την παραμονή. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός οι επιθετικοί Σι (2/0), Νιαντουγιέ και Μπαγκνταντί.

Η Ανζέ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Οσέρ, στο 20' απέκτησε αριθμητικο πλεονέκτημα, έκανε την ανατροπή, αλλά τελικά περιορίστηκε στο 2-2. Εφερε 2η διαδοχική ισοπαλία και ενώ στην πρεμιέρα είχε χάσει 0-1 από τη Λαβάλ, παραμένει χωρίς νίκη και δεν έχει πραγματοποιήσει το ξεκίνημα που επιθυμεί. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της έχουν έρθει Under 1,5 και Νο Goal. Εκτός οι αμυντικοί Ουντοντζί (1/0), Κουρκούλ (1/0), Σαμπάνοβιτς και Καμαρά, ο μέσος Ελ Μελαλί και ο επιθετικός Σέριφ (1/0).

EKTIMHΣΗ: Περιμένουμε κλειστό ματς, προσανατολιζόμαστε στο Under 2,5 (1,78).

ΚΕΒΙΓΙ-ΛΑΒΑΛ

Η Κεβιγί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Σεντ Ετιέν βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2, μείωσε στο δεύτερο μέρος, αλλά δε μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο και έχασε 1-2. Τραγικό το ξεκίνημα της, έχοντας γνωρίσει σε τρία παιχνίδια ισάριθμες ήττες! Στο περυσινό πρωτάθλημα είχε ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή και τα κατάφερε και μάλιστα με άνεση, τερματίζοντας στην 11η θέση. Φέτος, όμως η σεζόν είναι πιο δύσκολη. Εκτός ο αμυντικός Ρος (1/0), ο μέσος Γκμπελέ (3/0) και ο επιθετικός Καμαρά (1/0).

Η Λαβάλ, έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επικράτησε 1-0 της Ροντέζ. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα 1-3 από την Τρουά και βελτώθηκε το κλίμα. Πέρυσι, πέτυχε τον πρωταρχικό της στόχο, μένοντας στην κατηγορία, τερματίζοντας στη 15η θέση. Και τη νέα σεζόν η επιδίωξη είναι ανάλογη. Εκτός οι αμυντικοί Ουανέ (2/0) και Σεϊντού και οι μέσοι Ταπόκο (2/0), Αντεοτί (1/0) και Μπομπισόν.

EKTIMHΣΗ: Χωρίς βαθμό η Κεβιγί, η Λαβάλ μπορεί τη νίκη. Στο 3,20 το διπλό!

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΡΟΝΤΕΖ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Η Ροντέζ, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, έχασε 0-1 από τη Λαβάλ. Υπέστη έτσι την πρώτη της ήττα, μετά από αήττητο δύο αγώνων. Καλείται να βελτιωθεί στην επίθεση, καθώς δημιουργεί με δυσκολία ευκαιρίες. Πέρυσι παρέμεινε στην κατηγορία, μετά τη διακοπή του αγώνα με τη Μπορντό, με τον στόχο της και φέτος να είναι η παραμονή. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο στόπερ Βαντεναμπέλ και ο βασικός μέσος Ραζό (3/1).

Η Βαλενσιέν σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Γκινγκάμπ, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Μπορεί να μη νίκησε, αλλά τουλάχιστον πήρε τον πρώτο της βαθμό. Παραμένει, ωστόσο, χωρίς νίκη. Πέρυσι, τερμάτισε στη 16η θέση, πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής. Δεν έχει καταφέρει να ανέβει επίπεδο. Αναμένεται να κινηθεί στα ίδια πλαίσια και να παλέψει για την παραμονή της. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Καλέ (1/0) και ο επιθετικός Ελ Αμρί (1/0).

EKTIMHΣΗ: Χωρίς πολλές διαφορές οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Πάντως, η Ροντέζ έχει το προβάδισμα. Στο 2,00 ο άσος.

Βαθμολογία -

26/08/2023Ligue 2: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Καέν Καέν 9 3 3 0 0 6 0 6
2 Αμιάν Αμιάν 9 3 3 0 0 4 1 3
3 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 7 3 2 1 0 3 0 3
4 Πο Πο 6 3 2 0 1 5 2 3
5 Λαβάλ Λαβάλ 6 3 2 0 1 3 3 0
6 Τρουά Τρουά 5 3 1 2 0 5 3 2
7 Αζαξιό Αζαξιό 5 3 1 2 0 2 1 1
8 Οσέρ Οσέρ 4 3 1 1 1 6 4 2
9 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 4 3 1 1 1 4 2 2
10 Μπαστιά Μπαστιά 4 3 1 1 1 4 2 2
11 Αννεσύ Αννεσύ 4 3 1 1 1 4 4 0
12 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 4 3 1 1 1 3 3 0
13 Ντινκέρκ Ντινκέρκ 4 3 1 1 1 3 5 -2
14 Σεντ Ετιέν Σεντ Ετιέν 3 3 1 0 2 3 4 -1
15 Μπορντό Μπορντό 3 3 1 1 1 1 3 -2
16 Ανζέ Ανζέ 2 3 0 2 1 2 3 -1
17 Κονκαρνό Κονκαρνό 1 3 0 1 2 0 3 -3
18 Βαλενσιέν Βαλενσιέν 1 3 0 1 2 1 7 -6
19 US Κεβιγί US Κεβιγί 0 3 0 0 3 1 4 -3
20 Παρί Παρί 0 3 0 0 3 0 6 -6
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr