Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Το ρίσκο, τα γκολ και η Βραζιλία

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - 09:33

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις πέντε αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής αναφορικά με την 3η αγωνιστική των προκριματικών.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Το ρίσκο, τα γκολ και η Βραζιλία

Τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν ξεκινήσει στη Νότια Αμερική (CONMEBOL) και σήμερα Πέμπτη (12/10) στο κουπόνι για στοίχημα υπάρχουν πέντε ματς με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος και για τα livescores.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Η Κολομβία έφερε 0-0 εκτός με την Χιλή. Ο Νέστορ Λορέντσο είναι ένα χρόνο και κάτι στον πάγκο της και δεν έχει ηττηθεί. Τα πρώτα 8 ματς ήταν φιλικά έχοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, ενώ ακολούθησαν τα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Κολομβία βέβαια έχει μια νίκη και 4 ήττες στα 6 τελευταία εντός με την Ουρουγουάη. Στην αποστολή ξανά ο εμβληματικός Χάμε Ροντρίγκες. Σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή εκτός έμειναν οι τραυματίες αμυντικοί Μίνα, Λουκουμί, Μόχιτσα, Λέρμα.

Η Ουρουγουάη ηττήθηκε εκτός 2-1 από τον Ισημερινό και υπήρξαν αντιδράσεις για τον τρόπο που χειρίστηκε το ματς ο Μαρσέλο Μπιέλσα (συμπλήρωσε 4 ματς στον πάγκο με 3 νίκες). Ο Μπιέλσα φτιάχνει νέα ομάδα και έθεσε εκτός τους εμβληματικούς Γοδίν, Σουάρες, Καβάνι. Διαθέσιμοι ξανά οι Αρασκαέτα (εξτρέμ), Αραούχο (μέσος), Βαρέλα (αμυντικός). Τιμωρημένοι οι Μουσλέρα (τερματοφύλακας), Χιμένες (εξτρέμ), Βίνια (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι όπου όλα μπορούν να συμβούν. Το σίγουρο είναι πως η Ουρουγουάη θέλει αποτέλεσμα και μπορεί να σκοράρει. Το ίδιο κάνει και η Κολομβία. Στο 2.30 το over.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Η Αργεντινή νίκησε 3-0 εκτός την Βολιβία και στην πρεμιέρα της 1-0 τον Ισημερινό. Η κάτοχος του Μουντιάλ στα τελευταία 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και φιλικά έχει μόλις μια ήττα. Ο Λιονέλ Σκαλόνι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Μάλιστα η Αργεντινή είναι αήττητη στα τελευταία 14 εντός για τα προκριματικά Μουντιάλ έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί του Μέσι. Εκτός οι τραυματίες Ντι Μαρία (μεσοεπιθετικός), Κορέα (επιθετικός), Ντιμπάλα (επιθετικός), Λισάντρο Μαρτίνες (μέσος).

Η Παραγουάη ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Βενεζουέλα. Μετά από αυτό αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο. Αποχώρησε έχοντας μόλις 4 νίκες στα 17 παιχνίδια που έμεινε στον πάγκο της. Ο Αργεντινός Ντανιέλ Γκαρνέρο είναι ο νέος προπονητής και θα κάνει ντεμπούτο. Στους κληθέντες υπάρχουν 8 παίκτες ομάδων της Παραγουάης και 22 «λεγεωνάριοι» εκ των οποίων οι 6 προέρχονται από ομάδες της Αργεντινής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το θέμα έχει να κάνει με την διάθεση της Αργεντινής. Καλύτερη πρόταση το 2-3 γκολ που είναι στο 1.95.

ΒΟΛΙΒΙΑ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Η Βολιβία ηττήθηκε 3-0 εντός από την Αργεντινή και στην πρεμιέρα της έφαγε 5άρα εκτός από την Βραζιλία. Ο Ισημερινός ξέρει καλά από υψόμετρα και τα 3.245 χλμ πάνω από την θάλασσα της πρωτεύουσας Λα Παζ δεν είναι συν. Με over έβγαλε τα 5 τελευταία εντός για προκριματικά Μουντιάλ. Ο Γκουστάβο Κόστας έχει μόλις μία νίκη στα 7 παιχνίδια του στον πάγκο της με μία ισοπαλία. Στους κληθέντες παραμένει ο βετεράνος αλλά εμβληματικός αρχηγός – επιθετικός, Μαρσέλο Μαρτίνς.

Ο Ισημερινός πέτυχε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Ουρουγουάη. Στην πρεμιέρα του ηττήθηκε δύσκολα 1-0 από την Αργεντινή. Ήταν και τα δύο πρώτα επίσημα ματς στον πάγκο για τον Ισπανό Φέλιξ Σάντσεθ Μπας. Γενικά έχει 4 νίκες και 2 ήττες στα 7 παιχνίδια του φιλικά και επίσημα. Τραυματίες οι αμυντικοί Εστουπινιάν, Αρμπολέδα, Καμπάνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με βάση την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες, ο Ισημερινός μπορεί να πάρει τη νίκη με το διπλό να είναι στο 1.90.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΧΙΛΗ - ΠΕΡΟΥ

Η Χιλή έφερε 0-0 εντός με την Κολομβία. Στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με 3-1 από την Ουρουγουάη. Η πίεση μεγάλωσε και για τον Εντουάρντο Μπερίσο που είναι 15 μήνες στον πάγκο της και τώρα βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τον έμπειρο τερματοφύλακα, Κλαούντιο Μπράβο, τον οποίο δεν καλεί στην Εθνική επειδή αρνήθηκε να έρθει σε κάποια φιλικά επειδή ήθελε να ξεκουραστεί! Μια ισοπαλία και μόλις ένα γκολ είναι οι αριθμοί της Χιλής στα 4 τελευταία εντός για προκριματικά Μουντιάλ.Εκτός είναι ο τραυματίας και ο καλός μέσος Αρτούρο Βιδάλ.

Το Περού ηττήθηκε εντός 1-0 από την Βραζιλία και στην πρεμιέρα του έφερε εκτός με την Παραγουάη. Ήταν και τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ρεϊνόσο στον πάγκο. Γενικά έχει 5 νίκες στα συνολικά δέκα του παιχνίδια στον πάγκο του Περού φιλικά και επίσημα. Στους κληθέντες δεσπόζει ο βετεράνος πλέον Πάολο Γκερέρο αλλά είναι σε εξαιρετική φόρμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένεται μια αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες θα δώσουν έμφαση στην άμυνα. Αξίζει το ρίσκο στο Χ που είναι στο 3.50.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Η Βραζιλία νίκησε 1-0 εκτός το Περού και στην πρεμιέρα της έριξε 5άρα στην Βολιβία εντός. Τα συγκεκριμένα ήταν και τα πρώτα του νέου υπηρεσιακού στον πάγκο της, Φερνάντο Ντινίζ, ο οποίος παραμένει επίσης προπονητής και στην Φλουμινένσε. Η Βραζιλία έβγαλε αήττητη τα προηγούμενα προκριματικά αλλά στην τελική φάση, για μια ακόμα φορά, απογοήτευσε. Εκτός οι μπακ Λοντί, Βάντερσον, Κάιο Ενρίκε και ο επιθετικός Ραφίνια. Γυρίζει ο Βινίσιους (επιθετικός) κανονικά στην αποστολή και ο Νεϊμάρ.

Η Βενεζουέλα νίκησε 1-0 εντός την Παραγουάη. Μόλις ένα γκολ έχει βάλει στα δύο πρώτα της ματς στα προκριματικά. Για τον Αργεντινό Μπατίστα αυτά ήταν και τα δύο πρώτα του επίσημα παιχνίδια στον πάγκο της ενώ γενικά με under έβγαλε τα 5 από τα 6 πρώτα του ματς επίσημα και φιλικά. Βέβαια στα 15 τελευταία εκτός έδρας στα προκριματικά του Μουντιάλ η Βενεζουέλα έχει μια νίκη το 2017 εκτός με την Παραγουάη και μια ισοπαλία. Μια ισοπαλία έχει στις 4 τελευταίες επισκέψεις στην Βραζιλία για προκριματικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί η Βραζιλία με τις τιμές να είναι πολύ μικρές σε πολλά επιμέρους στοιχήματος. Έτσι αξίζει το ρίσκο στο συνδυασμό του no goal με over που είναι στο 2.20.

Βαθμολογία -

12/10/2023WC Qualification South America
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Βραζιλία Βραζιλία 6 2 2 0 0 6 1 5
2 Αργεντινή Αργεντινή 6 2 2 0 0 4 0 4
3 Colombia Colombia 4 2 1 1 0 1 0 1
4 Uruguay Uruguay 3 2 1 0 1 4 3 1
5 Βενεζουέλα Βενεζουέλα 3 2 1 0 1 1 1 0
6 Παραγουάη Παραγουάη 1 2 0 1 1 0 1 -1
7 Περού Περού 1 2 0 1 1 0 1 -1
8 Χιλή Χιλή 1 2 0 1 1 1 3 -2
9 Ecuador Ecuador 0 2 1 0 1 2 2 0
10 Βολιβία Βολιβία 0 2 0 0 2 1 8 -7
Promotion - World Championship
Promotion - World Championship (Promotion: )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr