Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Γαλλία – Σκωτία, ρίσκο στα γκολ!

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 - 11:20

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες ανάμεσα σε δύο ομάδες που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Διεθνή φιλικά: Γαλλία – Σκωτία, ρίσκο στα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γαλλία – Σκωτία.

21:45, Novasports News
Κωδ. ΟΠΑΠ: 943

Γαλλία

Ασταμάτητη παρουσιάστηκε και πάλι η Γαλλία που επικράτησε στην Ολλανδία (2-1) και εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι “τρικολόρ” είχαν σε σπουδαία βραδιά τον σταρ, Εμπαπέ που σκόραρε και τα δύο τέρματα και ξεπέρασε μάλιστα τον μεγάλο Πλατινί στην σχετική λίστα. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έκανε το έξι στα έξι στον όμιλο και επιβεβαίωσε περίτρανα τα προγνωστικά που την ήθελαν να πρωταγωνιστεί.

Με αλλαγές
Χωρίς νέα προβλήματα συγκριτικά με τις αρχικές κλήσεις. Ο Ντεσάν αναμένεται να ανακατέψει βέβαια την τράπουλα και να δώσει… ανάσες σε βασικούς. Εκτός κλήσεων οι Κουντέ (α. 23/0), Ουπαμεκανό (α. 16/2), Σαλιμπά (α. 10/0), Κιμπεμπέ (α. 28/0), Ενκουκού (μ.-ε. 10/0), Ντιαμπί (μ.-ε. 10/0).

Σκωτία

Ακόμα πανηγυρίζει η Σκωτία καθώς παρότι ηττήθηκε απο την Ισπανία (2-0) εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας και την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ήττα πέρασε σε δεύτερο πλάνο, καθώς η Ισπανία την Κυριακή επικράτησε της Νορβηγίας και έτσι κατάφερε να κατακτήσει την προνομιούχα δεύτερη θέση. Θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί φορά σε τελική φάση και ο τεχνικός Στιν Κλαρκ κερδίζει τα πρωτοσέλιδα του Τύπου.

Με απουσίες
Προέκυψαν προβλήματα, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ οι βασικοι μπακ Ρόμπερτσον και Χίκι. Νωρίτερα, είχαν αποκλειστεί για διαφορετικούς λόγους οι Γκόρντον (τ), Τζακ (μ.) και Τίρνι (α).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.22 5.75 10 2.22 1.57 1.48 2.45 2.17 1.54 1.06 1.14 4.35
Γαλλία - Σκωτία / Εκτίμηση

Τα χαμόγελα περισσεύουν καθώς και μετά τα τελευταία αποτελέσματα και οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Περιμένουμε συνεπώς ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες στη Λιλ, ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή και θα ρισκάρουμε με το καλοπληρωμένο αμφίτερμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr