Ποδόσφαιρο

Championship Αγγλίας: Aκάθεκτες Μίντλεσμπρο και Λέστερ

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 - 00:34

Μίντλεσμπρο και Λέστερ μπορεί να συνεχίσουν με νίκες το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ.

Championship Αγγλίας: Aκάθεκτες Μίντλεσμπρο και Λέστερ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ

ΛΙΝΤΣ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Λιντς δεν έκανε καλή εμφάνιση στην έδρα της Στόουκ και επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις σερί νίκες, μένοντας εννέα πόντους πίσω από τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, δεν έχει όμως γνωρίσει ακόμα την ήττα μέσα στο γήπεδό της, όπου σε έξι αγώνες έχει τρεις ισοπαλίες και τρεις νίκες. Δεν έχει χάσει από τη γειτόνισσα Χάντερσφιλντ εντός έδρας από το 2016. Λείπουν ξανά οι Φίρπο, Ντάλας (μπακ), αμφίβολος ο μπακ Σπενς.

Η Χάντερσφιλντ προσγειώθηκε απότομα μετά το πρώτο της τρίποντο με τον Ντάρεν Μουρ στο πρωτάθλημα, καθώς μεσοβδόμαδα υπέστη βαριά ήττα από την Κάρντιφ και έχει μία νίκη σε επτά αγωνιστικές, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες. Η άμυνα παραμένει πρόβλημα, με δύο ανέπαφες εστίες όλη τη σεζόν και μία στα τελευταία επτά παιχνίδια. Έχει μία νίκη σε έξι ταξίδια. Εκτός οι Τέρτον, Αγινά (μπακ), Κασούμου (μέσος) και Γουόρντ (μεσοεπιθετικός), αμφίβολος ο μπακ Ράφελς και ο επιθετικός Τζόουνς.

EKTIMHΣΗ: Εύκολα ή δύσκολα η Λιντς αναμένεται να επανέλθει στις νίκες.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Σαουθάμπτον ξεκίνησε καλά στο Πρέστον, αλλά κινδύνευσε με ήττα πριν σώσει το Χ, που την κρατά σε θέσεις πλέι-οφ, με αήττητο πέντε αγωνιστικών. H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν όμως, έχει αμυντικές αδυναμίες, καθώς έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς, εκτός από ένα. Όλες οι νίκες της εκτός από μία, ήταν με ένα γκολ διαφορά. Εκτός ο μπακ Λαριός, αμφίβολος ο επιθετικός Στιούαρτ και ο μπακ Στίβενς. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μάνινγκ.

Η Μπέρμιγχαμ δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα με τον νέο προπονητή Γουέιν Ρούνι, καθώς έχασε εντός από τη Χαλ, με το κοινό να αποδοκιμάζει την ομάδα για την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα και δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα, χωρίς να σκοράρει. Ανησυχία στην άμυνα, έχει δεχτεί γκολ και στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ εκτός έδρας, κέρδισε στο μοναδικό ταξίδι που κράτησε ανέπαφη εστία. Εκτός Μ. Λερντ, Μπιουκάναν (μπακ), Άντερσον, Τσανγκ, Χολ (μέσοι), Τ. Ρόμπερτς (επιθετικός).

EKTIMHΣΗ: Η Σαουθάμπτον έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η Μπέρμιγχαμ λογικά θα πετύχει το πρώτο της γκολ επί Ρούνι. Γκολ-γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Η Μπλάκμπερν πέρασε από την έδρα της Κάρντιφ με ανατροπή και ανεβαίνει βαθμολογικά, έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, δεν έχει πλέον ισοπαλία στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Όλες οι φετινές της νίκες εκτός από μία είναι με ένα γκολ διαφορά, ενώ ο Ράνκιν – Κοστέλο σκοράρει δύο σερί αγώνες. Εκτός παραμένει ο βασικός τερματοφύλακας Πίαρς (παίζει ο Βάλστεντ), αμφίβολοι οι επιθετικοί Λέοναρντ, Γκάλαχερ, οι μπακ Χάιαμ (μπακ), Τράβις και ο εξτρέμ Χέτζες

Η Σουόνσι έχασε δεύτερο σερί ματς σε μερικές μέρες, καθώς ηττήθηκε εντός από τη Γουότφορντ μεσοβδόμαδα, σε παιχνίδι που της ακυρώθηκε γκολ. Η ομάδα του Μάικλ Νταφ και στις τέσσερις τελευταίες νίκες της, έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα ταξίδια εκτός από ένα. Tελευταία νίκη στο Μπλάκμπερν το 1971. Εκτός ο μέσος Άλεν και ο μπακ Γουντ, αμφίβολοι οι μπακ Καμπάνγκο, Ογκμπέτα, οι μέσοι Τζινέλι, Αμπντουλάι και ο επιθετικός Κουτσάρεβιτς.

EKTIMHΣΗ: Η Μπλάκμπερν έχει καιρό να φέρει ισοπαλία, η Σουόνσι σκοράρει εκτός και μπορεί να τσιμπήσει το Χ.

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Κάρντιφ, στην καλύτερή της εμφάνιση εδώ και καιρό, διέλυσε εκτός έδρας τη Χάντερσφιλντ και επέστρεψε στις νίκες αλλά και τις ανέπαφες εστίες μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ βασίζεται αρκετά στην επίθεση, καθώς μόλις δύο φορές φέτος δεν κατάφερε να σκοράρει. Εντός έδρας είναι δυνατή, με αήττητο πέντε αγωνιστικών και γκολ σε οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Aμφίβολος ο βασικός μπακ Κόλινς, οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα και ο δεύτερος σκόρερ Ετέτε.

Η Μπρίστολ Σίτι συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα, καθώς μεσοβδόμαδα έχασε από την Ίπσουιτς και έτσι εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ δεν έχει ισοπαλία σε επτά. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον, είναι πιο επικίνδυνη μακριά από την έδρα της, όπου έχει και τις περισσότερες νίκες ως τώρα, όλες με ένα γκολ διαφορά. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, ΜακΚρόρι, Τάνερ, Νέισμιθ, ο μέσος Μπεναρούς και ο εμβληματικός επιθετικός Γουέλς, αμφίβολοι οι μέσοι Κινγκ, Ουίλιαμς.

EKTIMHΣΗ: Oι δύο ομάδες έχουν περισσότερη επιθετική δράση στο β’ μέρος και έτσι το α’ μπορεί να λήξει 0-0.

ΧΑΛ-ΠΡΕΣΤΟΝ

Η Χαλ, έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Μπέρμιγχαμ μεσοβδόμαδα και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, κρατώντας ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά μετά από πέντε. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, πρέπει όμως να βελτιωθεί και μέσα στην έδρα της, καθώς από τις πέντε φετινές νίκες, μόνο μία ήταν ως γηπεδούχος και αυτή τον περασμένο Αύγουστο. Παράλληλα όμως, η τελευταία ήττα ήταν η μοναδική στα τελευταία δέκα ματς εντός. Εκτός ο μέσος Σλέιτερ.

Η Πρέστον είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον, καθώς ήταν μπροστά στο τέλος, όμως ισοφαρίστηκε με πέναλτι. Η ομάδα του Ράιαν Λόου, δέχεται γκολ οκτώ σερί αγωνιστικές. Οι πέντε από τις έξι φετινές νίκες είναι με ένα γκολ διαφορά, ενώ και πάλι σε πέντε από τα έξι τρίποντα, η ίδια πέτυχε από ακριβώς δύο γκολ. Aμφίβολος ο επιθετικός Ρίις, οι μπακ Χιούζ, Ράμζι και ο MακΚαν (μέσος).

EKTIMHΣΗ: H Xαλ δεν είναι καλή εντός, η Πρέστον μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Χ2 διπλή ευκαιρία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, πέρασε από την έδρα της Μπρίστολ Σίτι και έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ όλων των εποχών για ξεκίνημα στην Τσάμπιονσιπ, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Λέστερ! Παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία ανοίγοντας τη διαφορά από την τρίτη θέση, με μία ήττα σε 13 ματς και καμία στα τελευταία οκτώ, ενώ δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος o μπακ Τουανζέμπε, οι μέσοι Έβανς, Λάνταπο και ο καλός εξτρέμ Μπερνς.

Η Πλίμουθ έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και πήρε βαθμολογική ανάσα, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και κρατώντας δεύτερη σερί ανέπαφη εστία. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ όμως, δεν έχει νίκη μακριά από το γήπεδό της, στην επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ. Ο Ράντελ έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ταξίδια που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Έχει να κερδίσει στο Ίπσουιτς από το 2010. Αμφίβολοι οι Γκάλογουεϊ, Ίρλι (μπακ) και Ράιτ (μέσος).

EKTIMHΣΗ: Οι δύο ομάδες γνωρίζονται από πέρσι, η Ίπσουιτς όμως έχει κάνει άλματα προόδου. Να σκοράρουν 2+ γκολ οι γηπεδούχοι.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΣΤΟΟΥΚ

Η Μίντλεσμπρο πέρασε από την έδρα της Νόριτς μεσοβδόμαδα και πήρε την έκτη σερί νίκη της, έχοντας αήττητο επτά αγωνιστικών και βάζοντας πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για τα πλέι - οφ. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, σκοράρει σε β’ ημίχρονο για οκτώ σερί αγωνιστικές, ενώ, αλλά εντός έδρας έχει υποστεί φέτος περισσότερες ήττες απ’ ότι εκτός, αν και τελευταία έχει βελτιωθεί και εκεί. Εκτός Ο’ Μπράιεν, Σμιθ (μπακ), αμφίβολος ο Ένγκελ (μπακ) και ο Φορς (επιθετικός).

Η Στόουκ έκανε νέα καλή εμφάνιση με Λιντς μεσοβδόμαδα και προέρχεται από δύο σερί νίκες, παίρνοντας σημαντικές βαθμολογικές ανάσες, ενώ σημαντικό ήταν ότι δε δέχτηκε γκολ για πρώτη φορά μετά από εννέα αγώνες. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ, πρέπει όμως να βελτιωθεί και στα εκτός έδρας, όπου έχει κερδίσει μόνο ένα από τα έξι φετινά της παιχνίδια. Τελευταία της νίκη στο Μίντλεσμπρο, ήταν το 1997. Aμφίβολοι οι επιθετικοί Κάμπελ, Τέζγκελ, εκτός οι μπακ Γουίλμοτ, Μπέικερ.

EKTIMHΣΗ: Σε σούπερ φόρμα η Μπόρο, δυνατή τελευταία η Στόουκ και θα το παλέψει. Άσος με under 2.5.

ΚΠΡ-ΛΕΣΤΕΡ

Η ΚΠΡ έκανε άλλη μία κακή εμφάνιση μεσοβδόμαδα και δεν απέφυγε την πέμπτη σερί ήττα με συνολικό σκορ 12-2, παραμένοντας στην επικίνδυνη ζώνη με οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ έχει ένα τρίποντο σε 11 ματς. Ο προπονητής Γκάρεθ Έινσγουορθ, δηλώνει διατεθειμένος να το παλέψει, αλλά ο χρόνος του λιγοστεύει. Εντός έδρας αγνοεί τη νίκη σε δέκα σερί αγώνες πρωταθλήματος, με μόνο μία σε 20 ματς. Αμφίβολοι οι μπακ Κουκ και Φοξ, τιμωρημένος ο μπακ Νταν.

Η Λέστερ κέρδισε τη Σάντερλαντ και έχει οκτώ σερί νίκες και 12 σε 13 αγωνιστικές, ενώ έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα δεν έχει ισοπαλία 16 επίσημα ματς, ενώ δεν έχει χάσει πόντο εκτός έδρας. Ο Ιχεανάτσο σκοράρει σε τρία σερί ταξίδια. Αμφίβολος ο μπακ Κρίστιανσεν, ο μέσος Εντιντί και ο εξτρέμ Ακγκούν, εκτός ο τερματοφύλακας Σμίθις, ο μέσος Πρατ, o μπακ Ντόιλ, ο αρχισκόρερ ΜακΑτίρ και ο επιθετικός Κάνον.

EKTIMHΣΗ: Ποιος θα σταματήσει τη Λέστερ; Μάλλον όχι η ΚΠΡ, που αδυνατεί να κερδίσει στην έδρα της. Διπλό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΟΡΙΤΣ

Η Σάντερλαντ πάλεψε στο Λέστερ αλλά δεν απέφυγε την τρίτη σερί ήττα και τέταρτη σε έξι αγωνιστικές. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, δεν έχει ισοπαλία εννέα σερί αγώνες και δεν έχει μοιραστεί ακόμα τους βαθμούς εντός, με τρεις νίκες και τρεις ήττες. Στο σπίτι της είναι ικανή για όλα, όπως η πεντάρα με τη Σαουθάμπτον, αλλά και ήττα με τεσσάρα από τη Μίντλεσμπρο. Αμφίβολοι Αλέσε, Πεμπελέ (μπακ), Έβανς, Ματέτε, Αουσίς, Ντακ (μέσοι) και Μαγέντα (επιθετικός).

Η Νόριτς δε σηκώνει κεφάλι, καθώς έχει δύο σερί ήττες αλλά και τρεις στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες αγνοεί τη νίκη. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, έχει κερδίσει πλέον μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της και δύο από τα τελευταία εννέα. Πληρώνει 9/13 γκολ – γκολ και ίδιο ποσοστό σε over 2.5. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Γκαν (παίζει ο Λονγκ) οι μπακ Χάνλι, Τόμκινσον και οι επιθετικοί Σάρτζεντ, Μπαρνς, αμφίβολος ο μέσος Σόρενσεν.

EKTIMHΣΗ: Η Σάντερλαντ παρά το κακό σερί παίζει καλά, η Νόριτς δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Άσος.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Γουότφορντ πήρε το πρώτο διπλό της σεζόν στο Σουόνσι και έχει δύο συνεχόμενες νίκες με 1-0 στο πρωτάθλημα, αμφότερες με γκολ ακριβώς στο 82ο λεπτό και σκόρερ παίκτη που ήρθε από τον πάγκο. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, αισιοδοξεί για τη συνέχεια, καθώς είναι καλύτερη στο γήπεδό της, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει σε ματς που δέχτηκε γκολ, κάτι που έγινε τελευταία φορά τον περασμένο Φεβρουάριο. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Πόρτσιους.

Η Μίλγουολ, αν και προηγήθηκε νωρίς με Μπλάκμπερν, έπεσε θύμα ανατροπής και επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές. Έχει προηγηθεί έξι φορές φέτος στα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και στις μισές δεν κέρδισε. Προς το παρόν συνεχίζει με τον Άνταμ Μπάρετ στον πάγκο της ως υπηρεσιακό, ενώ έχει καλό πρόσωπο εκτός έδρας, με μία ήττα σε έξι αγώνες. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Σάρκιτς, οι πολύτιμοι μπακ Λέοναρντ, Χάτσινσον και οι επιθετικοί Νίσμπετ και Γουάτμορ.

EKTIMHΣΗ: Δύο ομάδες που δε σκοράρουν πολύ, άσος με under 2.5.

Βαθμολογία -

27/10/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 36 13 12 0 1 27 7 20
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 31 12 10 1 1 26 13 13
3 Λιντς Λιντς 22 13 6 4 3 20 14 6
4 Πρέστον Πρέστον 22 13 6 4 3 18 20 -2
5 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 21 13 6 3 4 21 24 -3
6 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 20 13 5 5 3 20 14 6
7 Κάρντιφ Κάρντιφ 20 13 6 2 5 21 16 5
8 Χαλ Χαλ 20 13 5 5 3 19 16 3
9 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 20 13 6 2 5 19 18 1
10 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 19 13 6 1 6 21 15 6
11 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 19 13 6 1 6 20 22 -2
12 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 18 13 5 3 5 15 14 1
13 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 18 13 5 3 5 15 14 1
14 Νόριτς Νόριτς 17 13 5 2 6 24 24 0
15 Γουότφορντ Γουότφορντ 16 13 4 4 5 16 16 0
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 16 13 4 4 5 13 16 -3
17 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 16 13 5 1 7 14 18 -4
18 Πλίμουθ Πλίμουθ 15 13 4 3 6 21 19 2
19 Σουόνσι Σουόνσι 15 13 4 3 6 19 18 1
20 Κόβεντρι Κόβεντρι 15 13 3 6 4 17 16 1
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 14 13 3 5 5 13 23 -10
22 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 9 12 2 3 7 12 22 -10
23 ΚΠΡ ΚΠΡ 8 13 2 2 9 9 24 -15
24 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 3 13 0 3 10 5 22 -17

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr