Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Η Χέρενφεν και τα γκολ!

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 10:51

Ο συνδυαστικός άσος της Χέρενφεν έχει την… τιμητική του στις αποψινό πρόγραμμα, ενώ το σκορ αναμένεται να… ξεφύγει στα λοιπά ματς της ημέρας.

Κύπελλο Ολλανδίας: Η Χέρενφεν και τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του κυπέλλου Ολλανδίας.

Αναμετρήσεις για τον 1ο γύρο.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

NTE ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΕΜΕΝ

Η Ντε Γκράαφσαπ αποτελεί μια από τις αλλοπρόσαλλες ομάδες της Β΄Κατηγορίας καθώς παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της. Προέρχεται από το 2-1 επί της ΦΚ Αϊντχόφεν, μετρώντας 2-1-2 στα πέντε τελευταία ματς, ενδεικτικό του… κυκλοθυμικού του χαρακτήρα της. Παραδοσιακά δυσκολεύεται στο κύπελλο όπου έχει να επιδείξει μετρημένες διακρίσεις, έχοντας περιοριστει σε μόλις τέσσερις παρουσίες στα προημιτελικά απο το 1956! Ανέτοιμος ο επιθετικός Χαν που λογίζεται ως βασικός, τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός στόπερ Χίλεν.

Η επιστροφή στην Α’ Κατηγορία αποτελεί τον απόλυτο φετινό στόχο της Εμεν, που στο κύπελλο θα ψάξει το κάτι παραπάνω. Φέτος, πραγματοποιεί μια ανταγωνιστική σεζόν όπως αναμενοταν καθώς από νωρίς έχει παγιωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στην Β’ Κατηγορία. Την Παρασκευή τα… χρειάστηκε, αλλά κατάφερε με γκολ στο 95’ να κάμψει την αντίσταση της Αλκμααρ Β’. Φέτος,επικράτησε στην έδρα της Ντε Γκράαφσαπ για την 3η αγωνιστική με γκολ στο 82’ (1-0). Νοκ άουτ ο βασικός εξτρέμ Κονιχς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ. Δεν… βγαίνει άκρη, περιμένουμε τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερωθούν οπως και στον αγώνα πρωταθλήματος και θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΕΝΛΟ

Ο αγώνας κυπέλλου κυπέλλου έρχεται σε καλό… φεγγάρι για τη Χέρενφεν που προέρχεται από νίκη ελπίδας στο πρωτάθλημα επί της Χεράκλες (3-0). Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά απο έξι αγωνιστικές (0-1-6) και ανέκτησε έτσι κάποια απο τη χαμένη της αυτοπεποίθηση, με τον τεχνικό φαν Βόντερεν να… κερδίζει χρόνο καθώς βρίσκεται προς της εξόδου.
Πλήγμα η απουσία του βασικού εξτρέμ Σαχραουί, ξανά εκτός ο ενίοτε βασικός επιθετικόςΝικολαέσκου.

Η Φένλο αποτέλεσε πέρυσι μια απο τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν αλλά το όνειρο της ανόδου έσβησε στα πλέι οφ. Έχει ξεκινήσει και φέτος με ανάλογους στόχους, παρότι δεν αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας. Πραγματοποίησε μια από τις εκπλήξεις της τελευταίας αγωνιστικές καθώς κράτησε στην ισοπαλία την ισχυρή Ντεν Χάαγκ (2-2) με γκολ στα τελευταία λεπτά. Μόλις πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου για τρίτη φορά στην ιστορία της. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο για τη Χέρενφεν ενώ η Φένλο θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και μπορεί να αβαντάρει στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Οι γηπεδούχοι έχουν βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα σε μια ομάδα Β' Κατηγορίας και έτσι ενισχύουμε τον άσο με αμφίτερμα στο ανταγωνιστικό 2.90.

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΒΑΑΛΒΑΙΚ

Ώθηση μέσω κυπέλλου αναζητά απεγνωσμένα η Ουτρέχτη. Η ομάδα του Ρον Γιανς πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα όπου παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση της. Μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβο επί του Αγιαξ έμεινε στο 0-0 με τη Φορτούνα Σιτάρντ, με κορυφαίο τον Έλληνα τερματοφύλακα Μπάρκα που στάματησε πέναλτι. Για πρώτη φορά φέτος “τρέχει” ένα μίνι αήττητο δύο αγωνιστικών, παραμένοντας πάντως στην επικίνδυνη ζώνη. Εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών ο έμπειρος αμυντικός Φιρχέφερ, δεν υπολογίζεται και πάλι ο μέσος Ικμπαλ, νέο πρόβλημα ο επ. Ντέσκοτ.

Η Βααλβάικ αδυνατεί να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της φέτος και απο νωρίς δείχνει πως θα αρκεστεί στην προσπάθεια παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Το Σάββατο ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο αλλά στην επανάληψη παραδόθηκε στις ορέξεις της Σπάρτα Ροτερνταμ (0-2) που την υποχρέωσε στην έκτη ήττα σε εννέα αγωνιστικές. Ο τεχνικός Χενκ Φρέιζερ βρέθηκε πέρυσι στην Ουτρέχτη αλλά απομακρύνθηκε τον Ιανουάριο όταν χειροδίκησε σε βάρος ποδοσφαιριστή! Δεν αναμένεται να επιστρέψει ο βασικός τερματοφύλακας Φάσεν που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τον Αγιαξ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες πασχίζουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές φέτος και συνεπώς ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή. Θα προτιμήσουμε το αμφίτερμα στην ίδια τιμή που μπορεί να συνδυαστεί και με over (1.90).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr