Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Βέλγιο – Σερβία, με γκολ στο 1.85!

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 10:55

Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με αλλαγές και χωρίς σκοπιμότητες και έτσι το σκορ μπορεί να… ξεφύγει στο Λέουβεν. Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν πάρει την… κατιούσα τις τελευταίες ώρες.

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Βέλγιο – Σερβία, με γκολ στο 1.85!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Βέλγιο - Σερβία.

21:45, Novasports 2 HD
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς θεατές στο Λέουβεν (“φαν Ντέιφ”) λόγω ακαταλληλότητας του “Μπουντεβάιν Στάντιουμ”.

Βέλγιο

Μετά τα θλιβερά γεγονότα που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα με την Σουηδία, το ποδόσφαιρο επιστρέφει στις Βρυξέλλες για την Εθνική ομάδα η οποία υποδέχεται τους Σέρβους. Οι Βέλγοι είναι αήττητοι στους τελευταίους εννέα αγώνες τους (6/3/0), φιλικούς και επίσημους και εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ακολουθεί εντός έδρας ματς με το Αζερμπαϊτζάν όπου θα ψάξει και την πρωτιά του ομίλου. Ο νέος προπονητής Τεντέσκο μπορεί να έχει καλή εκκίνηση στα αποτελέσματα παρότι οι εμφανίσεις δεν… τρομάζουν, ενώ παραμένει άλυτο το θέμα με τον Κουρτουά.

Ο Γερμανοιταλός τεχνικός προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. "Είναι μια ενδιαφέρουσα στιγμή να βλέπεις άλλους παίκτες στη... δουλειά. Παίκτες που είχαν λιγότερες ευκαιρίες μέχρι στιγμής. Υπάρχουν ακόμα κάποια ερωτηματικά στην ομάδα μας και θα θέλαμε να δούμε λύσεις για αυτά: παίκτες που μπορούν ενδεχομένως να τους αντικαταστήσουν”.

Με απουσίες
Εκτός αποστολής παραμένουν λόγω τραυματισμών ο τερματοφύλακας Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης) και ο επιθετικός μέσος Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι). Συγκριτικά με τα ματς του Οκτωβρίου απουσιάζουν οι Ντε Κέτελαρ (ε) και Κεϊτά (μ.). Δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό οι Σαλεμάκερς, Ονανά (μ),. αναμένονται βέβαια αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Σερβία

Οι Σέρβοι έκαναν αυτό που έπρεπε στο τελευταίο ματς με το Μαυροβούνιο και πλέον τους μένει ένα παιχνίδι, εντός έδρας, με την ουραγό του ομίλου Βουλγαρία για να σφραγίσουν την πρόκριση στο Euro και την επιστροφή στην τελική φάση απο το μακρινό 2000. Πριν από αυτό έχουν ένα φιλικό ματς στο Βέλγιο όπου ο κόουτς Στόικοβιτς θα δοκιμάσει κάποια πράγματα και σίγουρα δεν θα ταλαιπωρήσει τους βασικούς. Μακριά από το γήπεδό της έχει τρία συνεχόμενα Goal/Goal.

“Λαβωμένη”
Ο απογοητευτικός τον Οκτώβριο Τέρζιτς (Σάλτσμπουργκ) έμεινε εκτός αποστολής από τον κόουτς ανάμεσα σε άλλους βασικούς. Σημαντικότερη απώλεια λόγω τραυματισμού είναι ο μέσος Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Αλ Χιλάλ). Στην αποστολή και το “ελληνικό” τρίο (Μλαντενοβιτς, Ζίφκοβιτς, Τζούρισιτς).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.7 3.8 4.5 2.12 1.64 1.41 2.67 1.64 2.12 1.2 1.24 2
Βέλγιο - Σερβία / Εκτίμηση

Οι Σέρβοι απο την μετρούν έξι κολλητά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και περιμένουμε να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και στο Λέουβεν κόντρα σε μια ποιοτική και επιθετική ομάδα. Το γκολ/γκολ προσφέρεται στο 1.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr