Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πολωνίας: Πονταρίσματα σε Γιαγκελόνια

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023 - 11:20

Με δύο αναμετρήσεις “ανοίγει” η φάση των “16”, με τον άσο της Γιαγκελόνια επί της Βάρτα Πόζναν να έχει πάρει ήδη παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

Κύπελλο Πολωνίας: Πονταρίσματα σε Γιαγκελόνια

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις κυπέλλου Πολωνίας.

Αγώνες για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και η διαδικασία των πέναλτι αν χρειαστεί.

ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ (19:00)

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και την περασμένη Παρασκευή για το πρωτάθλημα, στην έδρα της Γκόρνικ Ζάμπρζε, με την Πογκόν να χάνει 0-1, με γκολ στο 5’ και ενώ από το 70’ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, under τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς.

Η Γκόρνικ μετά την νίκη της στο πρωτάθλημα κόντρα στην Πογκόν, θέλει να σημειώσει νέα επιτυχία ώστε να αποκτήσει – επιτέλους- συνέπεια στην απόδοση της. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες, παραμένει πάντως καθηλωμένη στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο. Κρατάμε το under σε τιμές αουτσάιντερ.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και την περασμένη Παρασκευή για την Α’ Πολωνίας, στην έδρα της Βάρτα Πόζναν, με τη Γιαγκελόνια να επικρατεί με 2-1. Πιστοποίησε την βελτίωση της, έμεινε αήττητη σε 5ο ματς, ενώ σε 13 παιχνίδια έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Βρίσκεται στη 2η θέση και είναι στη διεκδίκηση του τίτλου!

Η Βάρτα Πόζναν ευελπιστεί στο Κύπελλο κόντρα στη Γιαγκελόνια να έχει διαφορετική τύχη σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Eκτός έδρας είναι αήττητη σε έξι ματς, ενώ έχει μία ήττα σε οκτώ αγώνες. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιαγκελόνια εντυπωσιάζει φέτος και έχει τον πρώτο λόγο. Η Βάρτα θα αγωνιστεί χωρίς άγχος πάντως και μπορεί να αβαντάρει στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Έχει τύχη το over στο 1.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr