Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Βίντερτουρ - Ζυρίχη, μονόδρομος η νίκη!

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 - 00:48

Η Ζυρίχη θέλει να ψαλιδίσει τη διαφορά με τη πρώτη θέση και σήμερα έχει την ευκαιρία, απέναντι σε μια εύκολη θεωρητικά αντίπαλο.

Α' Ελβετίας: Βίντερτουρ - Ζυρίχη, μονόδρομος η νίκη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Βίντερτουρ - Ζυρίχη.

Βίντερτουρ

Στην τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα υποχρεώθηκε η Βίντερτουρ, με θύτη αυτή τη φορά την Λουγκάνο και παραμένει χαμηλά. Πάλεψε όσο μπορούσε, όμως η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας την «πρόδωσε» ξανά. Μετράει 14 συνεχόμενα γκολ-γκολ (12/14 over) σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου συνεχίζει στα προημιτελικά (στις 27 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με Ζυρίχη). Εξέτισε ο βασικός στόπερ Στίλχαρτ, νοκ άουτ οι μέσοι Αράζ, Γιάνκεβιτς και μακροχρόνια ο στόπερ Λέκατζ.

Ζυρίχη

Η Ζυρίχη προηγήθηκε αλλά δεν «τελείωσε» το ματς και το πλήρωσε δεχόμενη την ισοφάριση από την Λουκέρνη, σπαταλώντας την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή σε απόσταση βολής. Σταθερά ανταγωνιστική βέβαια, καθώς έχει ηττηθεί μόλις μια φορά φέτος και δεν αποχωρίζεται τις πρώτες θέσεις. Έχει δεχτεί τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία, under τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς. Νέο πρόβλημα ο βασικός αμυντικός Κονσεϊσάο, μακροχρόνιες οι άλλες απουσίες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.6 3.55 1.88 2.12 1.64 1.42 2.62 1.58 2.17 1.78 1.24 1.23
Βίντερτουρ - Ζυρίχη / Εκτίμηση

Ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι που έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν άμεσα στις νίκες σήμερα. Επειδή όμως οι γηπεδούχοι είναι απρόβλεπτη και επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να σκοράρει, θα πάμε με κάλυψη. 2Χ & over 1.5 (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr