Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Τα φαβορί και τα γκολ!

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 - 10:47

Η αξιόπιστη φέτος Σερκλ Μπριζ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην προβληματική Κορτράικ ενώ “ανοιχτή” σε όλα τα αποτελέσματα είναι η αναμέτρηση της Μαλίν με τη Σερκλ Μπριζ.

Κύπελλο Βελγίου: Τα φαβορί και τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Βελγίου.

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΚΟΡΤΡΑΙΚ (19:30, Κωδ. ΟΠΑΠ: 902)

Η Σερκλ Μπριζ δέχτηκε γκολ απο τα αποδυτήρια, άργησε να το… ξεπεράσει αλλά σταδιακά κυριάρχησε και με ανατροπή και γκολ στο 90’+5’ κατάφερε να επιστρέψει νικήτρια απο το Λέουβεν. Εντός στόχων καθώς δεν αποχωρίζεται την πρώτη εξάδα, παρότι δεν αποτελεί υπόδειγμα… αξιοπιστίας μετρώντας 2-1-2 στα πέντε τελευταία ματς. Γκολ/γκολ με over και τα τρία τελευταία ματς, έτοιμος ο χρήσιμος εξτρέμ Ναζίνιο (ε), δεν υπολογίζεται ο ενίοτε βασικός Ραβικ (α) ενώ συμπλήρωσε κάρτες ο αμυντικός Ούτκους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Κορτράικ δέχτηκε ένα γκολ από... τύχη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης παραδόθηκε στις ορέξεις της Γκενκ (4-0 στο 60'). Αδυνατεί να βρει λύσεις, συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και μοιραία παραμένει εγκλώβισμένη στην τελευταία θέση. Ο υπηρεσιακός Ακπαλά θα μείνει στον πάγκο για τα δύο τελευταία ματς του 2023 και οι εξελίξεις αναμένονται στο διάστημα της διακοπής. Γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Σαλούκ (μ.), Αμπροουζ (ε).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σερκλ Μπριζ ειναι σταθερά ανταγωνιστική και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια προβληματική ομάδα που θα προσπαθήσει να… κλέψει αποτέλεσμα. Ο άσος προσφέρεται πάντως σε αδιάφορη τιμή και θα τον συνδυάσουμε με under 3,5.

ΜΑΛΙΝ – ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. (21:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 922)

Η Μαλίν ήταν σοβαρή αμυντικά, αλλά επιθετικά απείλησε μόλις μια φορά και δεν κατάφερε να αναστατώσει την πρωτοπόρο Ουνιόν. Αν και συμμαζεύτηκε με τον Μπεσνακ Χάσι στον πάγκο, αδυνατεί να βρει λύσεις ιδίως στην επίθεση (δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία) και μοιραία παραμένει εγκλωβισμένη στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. No Goal τα δέκα απο τα 12 τελευταία ματς, εξέτισε ο βασικός μπακ Φουλόν, ξανά εκτός ο βασικός εξτρέμ Στορμ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λίγα πράγματα από την Σταντάρ Λιέγης που δεν έπεισε στο ντέρμπι μίσους με την Σαρλερουά και ήταν μάλλον τυχερή που απέφυγε τα χειρότερα και κράτησε τον βαθμό. Σε κακό φεγγάρι, μετρά μόλις μια νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές και μοιραία έχασε έδαφος απο την πρώτη εξάδα. Οι βασικοί Βανχούσντεν (στόπερ), Φόσεϊ (μπακ), Αλζάτε (μέσος) αποχώρησαν τραυματίες απο το ντέρμπι και δίνονται αμφίβολοι, εξέτισε ο βασικός μέσος Πράις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Δεν… βγαίνει άκρη, περιμένουμε μια μάχη… υπομονής και έχει τύχη η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr