Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: “Τρένο” η Αϊντχόφεν!

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 10:57

Ο συνδυαστικός άσος της PSV ξεχωρίζει στις σημερινές αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου ενώ “ανοιχτό” σε όλα τα αποτελέσματα ειναι το ματς της Φιτέσε με τη Χέρενφεν.

Κύπελλο Ολλανδίας: “Τρένο” η Αϊντχόφεν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις κυπέλλου Ολλανδίας.

Μονοί αγώνες κυπέλλου για την φάση των “32”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΙΤΕΣΕ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ (21:00)

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια για τη Φιτέσε καθώς το κύπελλο φαντάζει πολυτέλεια την παρούσα φάση. Οι Αρνεμέρς απογοήτευσαν στο πρώτο μισό της σεζόν και ολοκλήρωσαν το 2023 στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενοι απο βαριά ήττα απο τη νεοφώτιστη Αλμίρε (0-5). Μετρούν πέντε ήττες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε διοικητική αλλαγή, καθώς αμερικανικό επενδυτικό τραστ εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση της. Νέο πρόβλημα ο ενίοτε βασικός επιθετικός Πέρσον, ξανά εκτός οι βασικοί Αρκού (μπακ), Χαμουλιτς (φορ), δεν υπολογίζονται όπως και στα τελευταία ματς οι Φοφανά, Ζόναταν (εξτρεμ), Πίντο (μπακ).

Η Χέρενφεν πραγματοποίησε έναν μέτριο πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα και συνεπώς θα παλέψει για την υπέρβαση στο κύπελλο. Αδυνατεί να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα, το Σάββατο γνώρισε απρόσμενη ήττα απο την εκ των ουραγών Φόλενταμ παρότι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στις 11/11 αγωνίστηκε με τη Φιτέσε για το πρωτάθλημα και επικράτησε 3-1, στο μόλις δεύτερο φετινό διπλό. Τουλάχιστον δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Κεες φαν Βόντερεν που επέλεξε την ίδια σύνθεση στα δύο τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Σε… μαύρα χάλια η Φιτέσε, ενώ η Χέρενφεν είναι… τσακωμένη με τη συνέπεια. Και οι δύο θα αποφύγουν τα ρίσκα, έχει τύχη το under σε τιμές αουτσάιντερ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΤΒΕΝΤΕ (22:00)

Καταιγιστικά κύλησε το πρώτο μισό της σεζόν για την Αϊντχόφεν. Η ομάδα του Πίτερ Μποζ προελαύνει στο πρωτάθλημα μετρώντας ένα εντυπωσιακό 16 στα 16, προερχόμενη από επιβλητικό διπλό στο Αλκμααρ (4-0) ενώ συνεχίζει και στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κατακτήσει το κύπελλο τα δύο τελευταία χρόνια. Μετρά 14 over σε 16 ματς πρωταθλήματος, παραμένει αήττητη σε 13 εντός έδρας αγώνες φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.Ξανά εκτός ο βασικός εξτρέμ Λανχ που θα επιστρέψει μετά την χειμερινή διακοπή, δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού κεντρικού αμυντικού Μπέλα Κέτσπαπ.

Η κληρωτίδα δεν στάθηκε με… επιείκεια στην Τβέντε που έχει απαιτητικό έργο στην πιο δύσκολη φέτος έδρα στην χώρα! Οι Τούκερς είχαν πάντως θετική εικόνα στο πρώτο μισό της σεζόν έχοντας παγιωθεί από νωρίς στην πρώτη τετράδα. Την Κυριακή χρειάστηκαν πάντως γκολ στο 94’ για να σώσουν τον βαθμό στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ. Μετρά μόλις μια ήττα στα 11 τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο και αυτή από την… Αϊντχόφεν! Αμφίβολος ο αρχηγός και βασικός στόπερ Προύπερ, δύσκολα και ο έτερος στόπερ Χίλχερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αϊντχόφεν έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην Τβέντε αλλά οι καλοδουλεμένοι φιλοξενούμενοι μπορούν να αβαντάρουν στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Ο άσος με γκολ/γκολ προσφέρεται στο 2.70.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr