Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Σκωτίας: Με τα φαβορί

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024 - 02:17

Η 20η αγωνιστική της Λιγκ 1 Σκωτίας, ξεκινά και ολοκληρώνεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις που αξίζουν ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Λιγκ 1 Σκωτίας: Με τα φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Σκωτίας.

ΑΝΝΑΝ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Άλλη μια ήττα στο παλμαρέ της Αννάν που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Παρότι προηγήθηκε στο ματς, δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ το προβάδισμά της. Εν τέλει ήρθε και η ανατροπή, φτάνοντας στην ήττα και μένοντας μακριά από τις νίκες για 13ο παιχνίδι. Είναι η 2η υποψήφια για υποβιβασμό και δύσκολα θα αλλάξει αυτό. Εντός έδρας μετράει 3 συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα. Εκτός μόνο ο φορ Φίνλεϊ.

Το 1-1 απέναντι στη Kόουβ αφήνει δύο γεύσεις στη Μοντρόουζ. Το πρώτο είναι το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα, ενώ το δεύτερο είναι η απογοήτευση της μη νίκης. Και αυτό γιατί είχε την ευκαιρία να πάρει ένα τρίποντο και να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά, αλλά δεν τα κατάφερε. Παραμένει μέσα στη 4άδα αλλά δεν μπορεί να είναι άνετη σε κανένα παιχνίδι από εδώ και πέρα. Χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Μόντροουζ η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέσει με 25 βαθμούς έχοντας όμως μεγάλη διαφορά από τις πάνω θέσεις. Οι γηπεδούχοι από την άλλη είναι... με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς νίκη για 13 παιχνίδια. Αξίζει το ρίσκο του 2 (2.55)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΟΑ - ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για την Αλόα, αφού απέσπασε ισοπαλία από τη Μοντρόουζ. Μάλιστα προηγήθηκε με δύο τέρματα, αλλά το προβάδισμά της εξανεμίστηκε μέσα σε δύο λεπτά. Αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να είχε πάρει όλο το τρίποντο. Όπως και να έχει, αυτό ήταν το 4ο σερί θετικό αποτέλεσμα, που δείχνει πως χτίζει μομέντουμ σιγά σιγά. Εντός έδρας το σερί ανεβαίνει στα 6 αήττητα παιχνίδια. Xωρίς απουσίες.

Το Εδιμβούργο το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Χάμιλτον. Ηττήθηκε με 2-5, ενώ το ότι πέτυχε και δύο τέρματα μάλλον μοιάζει επίτευγμα. Φυσικά το παιχνίδι είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο και η χαλάρωση της αντιπάλου άφησε αυτά τα περιθώρια. Πέντε τέρματα σε ένα ημίχρονο είναι κάκιστος απολογισμός. Παραμένει στη τελευταία θέση και κάθε αγωνιστική που περνάει, δυσχεραίνει η θέση της. Χωρίς προβλήματα.

EKTIMHΣΗ: Στην τελευταία θέση το Εδιμβούργο μετρώντας τέσσερα ματς δίχως νίκη. Από την άλλη, η Αλόα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Μόντροουζ και βλέπει την εν λόγω αναμέτρηση σαν ευκαιρία να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα, με γκολ. Over 3.5 (1.85)

ΚΟΟΥΒ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΚΕΛΤΙ ΧΑΡΤΣ

Σε ματς που τα είχε όλα ήταν αυτό απέναντι στη Μοντρόουζ. Η Κόουβ κατάφερε και ισοφάρισε, ενώ είχε μείνει πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια στάθηκε τυχερή αφού η αντίπαλός της έχασε πέναλτι στο 68’. Τελικά παρέμεινε το 1-1 και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Κυρίως όμως, κράτησε σε ιδανική απόσταση την αντίπαλό της για τη μάχη των πλέι οφ. Η Κόουβ μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η Κέλτι προέρχεται από σπουδαία ισοπαλία και βαθμό χρυσάφι, κόντρα στη 2η Χάμιλτον. Η ισοφάριση ήρθε στο 81’ και δεν έδωσε πολλά περιθώρια στην Χάμιλτον να αντιδράσει. Αυτή ήταν και η αντίδραση μετά από δύο συνεχόμενες ήττες που είχε. Εκτός έδρας έχει μία ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια της. Θέλει να μπει στο κόλπο των πλέι οφ αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση. Χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mε μια ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια συνεχίζουν οι γηπεδούχοι που θέλουν να διατηρήσουν αυτό το ρεκόρ τους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν τους βαθμούς για να μπουν σε τροχιά πλέι οφ. 1 & over 1,5 (1.75)

ΦΟΛΚΕΡΚ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Η Φόλκερκ κινείται σε ρυθμούς πρωταθλήματος και δεν λέει να αφήσει το πόδι από το γκάζι. Κέρδισε άνετα τη Στέρλινγκ με 5-0, ενώ ουσιαστικά έπαιξε για ένα ημίχρονο. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη ενώ η ίδια παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Έχει τη διαφορά σταθερά στους 5 βαθμούς από τη 2η Χάμιλτον, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο. Εντός έδρας μετράει 7 σερί νίκες, με τις 6 να είναι με οβερ 2.5. Χωρίς απουσίες.

Από νίκη προέρχεται και η Κουίν, νικώντας με 2-1 την Αννάν. Μάλιστα η νίκη ήρθε με ανατροπή στο σκορ. Ουσιαστικά έμεινε πίσω στο σκορ για μόλις 7 λεπτά. Έτσι έφτασε τα 4 σερί παιχνίδια αήττητη, με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Μετράει 6 στα 7 γκολ/γκολ στα τελευταία παιχνίδια της. Θέλει να μπει στα πλέι οφ και η εικόνα της είναι εμφανώς βελτιωμένη. Εκτός ο αμυντικός Μπράιντον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Bελτιωμένη η εικόνα της Κουιν οφ Σάουθ η οποία δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην πρωτοπόρο Φόλκερκ η οποία πηγαίνει με σπασμένα φρένα. Η ίδια όμως θέλει να τη δυσκολέψει και να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς για να μπει στα πλέι οφ. Οver 2,5 (1.54)

ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Η Στέρλινγκ για 55’ δεν πατούσε στο γήπεδο κόντρα στη Φόλκερκ. Οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν και έβαλαν πολύ εύκολα 5 γκολ. Η Στέρλινγκ δεν βρήκε απάντηση ποτέ, ενώ ούτε το γκολ της τιμής δεν κατάφερε να πετύχει. Πόνεσε αυτή η ήττα, καθώς είχε χτίσει ένα μίνι σερί με 3 ματς αήττητη. Έχει διαφορά από τις τελευταίες θέσεις αλλά δεν μπορεί να επαναπαύεται. Εντός έδρας μετράει 7 παιχνίδια δίχως νίκη. Χωρίς απουσίες.

Ξέσπασε η Χάμιλτον κόντρα στο Εδιμβούργο, πετυχαίνοντας 5 τέρματα. Αυτή η νίκη ήρθε μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Βλέπει τη διαφορά να μη κλείνει με τη πρωτοπόρο Φόλκερκ. Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα αλλά και πάλι δείχνει επιρρεπής στις γκέλες. Εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα στα 14 παιχνίδια που έχει δώσει. Εκτός ο αρχηγός Μάρτιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Bαριά ήττα για τη Στέρλινγκ η οποία ηττήθηκε 5-0 από την Φόλκερκ, ενώ μάλιστα δέχθηκε γκολ σε ένα ημίχρονο. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τη Χάμιλτον η οποία προέρχεται από την εμφατική νίκη με το ίδιο σκορ κόντρα στο Εδιμβούργο. Από τη μια οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεχάσουν ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν δυνατά. 2 (1.51)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

06/01/2024League One
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Φόλκερκ Φόλκερκ 46 18 14 4 0 44 11 33
2 Χάμιλτον Χάμιλτον 41 19 12 5 2 41 13 28
3 Κόουβ Ρέιντζερς Κόουβ Ρέιντζερς 32 18 9 5 4 34 21 13
4 Μοντρόουζ Μοντρόουζ 25 18 7 4 7 27 28 -1
5 Κουίν Οφ Σάουθ Κουίν Οφ Σάουθ 23 19 7 2 10 27 32 -5
6 Κέλτι Χαρτς Κέλτι Χαρτς 22 17 6 4 7 24 25 -1
7 Αλόα Αθλέτικ Αλόα Αθλέτικ 22 17 6 4 7 21 26 -5
8 Στέρλινγκ Άλμπιον Στέρλινγκ Άλμπιον 19 18 5 4 9 15 32 -17
9 Αννάν Αθλέτικ Αννάν Αθλέτικ 11 18 2 5 11 21 39 -18
10 Εδιμβούργο Εδιμβούργο 9 18 2 3 13 24 51 -27
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr