Ποδόσφαιρο

Copa Africa: Πράσινο Ακρωτήριο-Μαυριτανία, συνέχεια στο όνειρο!

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 00:11

Ίσως οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, έχουν ραντεβού σήμερα στους 16 της διοργάνωσης, ελπίζοντας για το όνειρο.

Copa Africa: Πράσινο Ακρωτήριο-Μαυριτανία, συνέχεια στο όνειρο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πράσινο Ακρωτήριο - Μαυριτανία.

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν, πέναλτι.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Πράσινο Ακρωτήρι

Το Πράσινο Ακρωτήρι έχει δείξει εντυπωσιακό πρόσωπο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, όντας ως η πιο βελτιωμένη ομάδα. Ξεπέρασε Αίγυπτο και Γκάνα, περνώντας ως πρώτο και αήττητο από τον όμιλο. Σήμερα είναι έτοιμο να δώσει το παρών σε τρίτο παιχνίδι νοκ άουτ στη διοργάνωση, τις προηγούμενες δύο είχε αποκλειστεί. Στο τελευταίο του παιχνίδι ως αδιάφορο, αρκέστηκε στην ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Αίγυπτο. Συνολικά έχει σκοράρει 7 γκολ και δείχνει αρκετά αξιόπιστο επιθετικά, όταν σε προηγούμενες τρεις συμμετοχές δεν είχε φτάσει καν αυτόν τον αριθμό συνολικά.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχουν προκύψει προβλήματα στην ομάδα, η οποία κατεβαίνει πλήρης, ύστερα και την επιστροφή του Μπέμπε.

Μαυριτανία

Πρώτη και καλύτερη ήταν η μεγάλη επιτυχία της Μαυριτανίας σε βάρος της Αλγερίας (1-0). Όχι μόνο πέτυχε τη πρώτης της νίκη στα τελικά της διοργάνωσης, αλλά πήρε και τη πρόκριση. Πέτυχε την υπέρβαση και έφτασε στη παρθενική της συμμετοχή σε νοκ άουτ αγώνα. Γενικότερα είχε αδικηθεί στα δύο πρώτα παιχνίδια της, αφού βάση εικόνας, δεν άξιζε αυτά τα αποτελέσματα. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτή την επιτυχία έχει ο προπονητής της ομάδας, Αμίρ Αμπντού.

Αγωνιστικά νέα

Όλα καλά στην ομάδα που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προετοιμασία της.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.12 2.65 4.15 1.42 2.62 1.14 4.85 2.12 1.61 1.18 1.4 1.61
Πράσινο Ακρωτήρι - Μαυριτανία / Εκτίμηση

Δίκαιο φαβορί στο ζευγάρι το Πράσινο Ακρωτήρι, αφού τερμάτισε πρώτο και αήττητο στον όμιλό του. Η Μαυριτανία έκανε την έκπληξη αλλά ίσως έχει φτάσει το ταβάνι της. Θα πάμε με κάλυψη εμείς για παν ενδεχόμενο. 1X & over 1.5 (1.85).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr