Ποδόσφαιρο

League 2 Αγγλίας: Ακόμα... σκοράρει η Μάνσφιλντ!

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 - 02:53

34η στροφή στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, ξεχωρίζουν οι άσοι για Μπράντφορντ και Κρου ενώ θα ρισκάρουμε και σε καλοπληρωμένα διπλά.

League 2 Αγγλίας: Ακόμα... σκοράρει η Μάνσφιλντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΜΟΡΚΑΜ

Η Γουίμπλεντον ηττήθηκε στο Ακρινγκτον (2-0), μένοντας οριακά πίσω από τις θέσεις πλέι οφ (σερί 2-3-3). Μετά το «φτωχό» σε φάσεις πρώτο μέρος, ο αντίπαλος ανέλαβε πλήρη πρωτοβουλία στην επανάληψη. Διαθέτει την τέταρτη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, εντός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει πάνω από δύο γκολ. Εξέτισε ο αμυντικός Μπίλερ, αμφίβολοι οι αμυντικοί Τζόνσον (1 γκολ), Καλαμπάι και Λιούις (2 γκολ), νοκ άουτ ο μέσος Νέφβιλ (1 γκολ).

Η Μόρκαμ βρέθηκε αρχικά σε δύσκολη θέση, τελικά όμως απέδρασε με σπουδαία νίκη από το Τρανμίρ (2-3) μένοντας κοντά στις θέσεις πλέι οφ. Πριν το... καταλάβει είχε δεχτεί δύο γκολ, όμως μείωσε γρήγορα και.. φύλαγε το καλύτερο για το τέλος φτάνοντας στο τέταρτο τρίποντο στα πέντε πιο πρόσφατα (γενικότερο σερί 5-4-7). Εκτός έδρας μετράει από επτά νίκες και ήττες (μόλις μία ισοπαλία). Χωρίς τους Μουρ (βασικός γκολκίπερ) και Λαβ (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κίνητρο και αγωνιστική υπεροχή είναι με την Γουίμπλεντον, σαφέστατα ο άσος είναι το πρώτο σημείο όμως θα έπρεπε να δίνει αρκετά παραπάνω από 1,58 μιας και η Μόρκαμ είναι σε φόρμα. Προτιμότερο το over (1,75).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΣΑΤΟΝ

Με μεγάλη άνεση πήρε η Μπράντφορντ κόντρα στην ΜΚ Ντονς το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο μετά από σερί οκτώ αγωνιστικών δίχως τέτοιο (0-5-3 μετά από τέσσερα διαδοχικές νίκες!). Παράσταση για ένα ρόλο, έπαιξε στα… κόκκινα σκοράροντας τέσσερα αναπάντητα τέρματα έως το 50’ και έκτοτε έριξε στροφές. Αξιοσημείωτο ότι έχει φέρει επτά ισοπαλίες σε 15 εντός έδρας ματς. Παράλληλα, συνεχίζει στα ημιτελικά Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολοι οι Ογιεγκόκε (αμυντικός), Ρίτσαρντς (μέσος), συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Πάτισον και Γουόκερ.

Φούλαμ-Άστον Βίλα με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Σάτον πάλεψε αλλά δεν απέφυγε την ήττα ούτε κόντρα στην Ρέξαμ (1-2), πλέον οι Λονδρέζοι μετά και τη νίκη της Φόρεστ Γκριν έπεσαν στην τελευταία θέση και τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν. Συμπλήρωσε πλέον 16 αγωνιστικές με μόλις μία νίκη (1-9-6), έχει την χειρότερη άμυνα, γκολ-γκολ τα 8/9 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει μόλις ένα διπλό σε 15 εξόδους (1-4-10) όπου δέχτηκε 37 γκολ. Πλήρης αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλα τα σκαμπανεβάσματα της Μπράντφορντ, πρόκειται όμως για παιχνίδι must win. Στον βυθό έπεσε πια η Σάτον και πολύ δύσκολα πια θα ξεκολλήσει από εκεί. Ο άσος δίνει όσο... αξίζει (1,65), τον συνδυάζουμε με over 1,5 (2,02).

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Αναβλήθηκε το ματς με την Γκρίμσμπι για την Κόλτσεστερ που πάλεψε αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις στο Χάρογκειτ (1-0) και απέχει έξι βαθμούς από την διακεκαυμένη ζώνη. Στάθηκε άτυχη πάντως, είχε πλήρη πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες και το πλήρωσε γνωρίζοντας πρώτη ήττα με νέο τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι (1-3-1). Αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ Εγκμπο, εκτός πλάνων οι αμυντικοί Κέλεχερ, Λόρενς και ο επιθετικός Τοβάιντ.

Η Ακρινγκτον δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί της Γουίμπλεντον (2-0), μένοντας ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ. Δίκαιη επιτυχία, καθώς μετά το «φτωχό» σε φάσεις πρώτο ημίχρονο ανέλαβε πλήρη πρωτοβουλία στην επανάληψη. Αμφίβολοι ο βασικός αμυντικός Λονγκέλο-Μπούλε (2 γκολ), ο Αυστραλός βασικός στόπερ Ριτς-Μπαγκέλου και βασικός αμυντικός Γκάμπινς που έγινε αναγκαστική αλλαγή, συνεχίζουν εκτός δύο γκολκίπερ (ο βασικός Σάβιν και ο αν. ΜακΚράκεν) και οι Πρίτσαρντ (μέσος), Αντριους (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μια μικρή βελτίωση την έδειξε η Κόλτσεστερ με τον νέο προπονητή. Θα κοντράρει την Ακρινγκτον σε μία πολύ αμφίρροπη κόντρα όπως δείχνει και το προσφερόμενο σετ. Το over δίνει την λύση (1,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Μετά από τρεις απανωτές ήττες (τέσσερις με το 2-1 από την Πιτέρμπορο που σήμανε τον αποκλεισμό στο Λιγκ Τρόφι), η Κρόουλι έφερε κόντρα στην Γουόλσολ την πρώτη εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στο φετινό πρωτάθλημα και διατηρείται στα μέσα της κατάταξης. Αρχικά την “πλήγωσε” ένας πρώην παίκτης της, αλλά τουλάχιστον μπόρεσε να σταματήσει το σερί ηττών. Over τα 10/15 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. “Λευκό” το απουσιολόγιο.

Μία νίκη που είχε πολύ μεγάλη ανάγκη πήρε η Φόρεστ Γκριν στο Μπάροου (1-2) και συνεχίζει με καλύτερες προϋποθέσεις την μεγάλη προσπάθεια παραμονής, ήταν το πρώτο τρίποντο στις 16 τελευταίες αγωνιστικές (1-7-8)! Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (14) από ότι εντός (9). Προχώρησε σε δανεισμό επτά ημερών του Χιλιανού γκολκίπερ Ρέγες, καθώς τραυματίστηκε ο βασικός Ντάνιελς. Αμφίβολος ο αμυντικός Μουρ-Τέιλορ, εκτός πλάνων οι μέσοι Μάντοξ, Χόλαντ και οι Λαβινιέ (αμυντικός), Γκάρικ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάντα μία μετριότητα η Κρόουλι, το φιλί της ζωής γεύτηκε η Φόρεστ Γκριν μένει να φανεί αν θα "αναστηθεί". Το σημερινό ματς προσφέρεται για κάτι τέτοιο, θέλει βέβαια.. άντερα το διπλό (2,80).

ΚΡΟΥ-ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ

Η Κρου άλωσε την έδρα της πρωτοπόρου Στόκπορτ (1-3) και διατηρείται στις θέσεις απευθείας ανόδου. Δίκαια ήρθε το έκτο τρίποντο στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (6-1-1), μπήκε πολύ δυνατά και συνολικά ήταν ουσιαστική. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εντός έδρας (10-3-3), γκολ-γκολ τα 13/17 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι Γουίλιαμς (αμυντικός), Λουντ (μέσος), Τάμπινερ (φορ, 1 γκολ), εκτός οι μέσοι Πάουελ, Φίνεϊ, ο γκολκίπερ Μπουθ και ο βασικός επιθετικός Λονγκ (9 γκολ).

Η Χάρογκειτ είχε πάρει φόρα με επτά νίκες και μόλις μία ήττα σε δέκα αγωνιστικές, όμως υπέστη απίστευτη πανωλεθρία δεχόμενη εννιά γκολ (!) από την Μάνσφιλντ (9-2)! Στην κυριολεξία... διαλύθηκε, πρώτη φορά μετά το 1998 μία ομάδα δέχεται τόσα γκολ σε αγγλικό ματς επαγγελματικής κατηγορίας! Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (27) από ότι εντός (20). Νοκ άουτ οι γκολκίπερ Οξλεϊ (βασικός), Τόμας και οι ΜακΝτόναλντ (αμυντικός), Φόλαριν (φορ, 3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στην Κρου φέτος παρουσιάζεται η ευκαιρία επιστροφής στην Λιγκ1 και θα κάνει τα πάντα για να την αξιοποιήσει. Εννιά γκολ έφαγε η.. άμοιρη Χαρογκέιτ και θα λυσσάξει να βγάλει αντίδραση. Θα είναι έκπληξη αν σπάσει ο άσος (1.83), παίζει δυνατά και το over (1,80).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Αναβλήθηκε το ματς στο Κόλτσεστερ για την Γκρίμσμπι που δεν μπόρεσε να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση στην πρωτοπόρο Στόκπορτ (1-3) και παραμένει χαμηλά, με μόλις μία νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (1-3-5). Ο πολύ πιο ποιοτικός αντίπαλος την... ισοπέδωσε με τρία γκολ πριν συμπληρωθεί το ημίωρο και βέβαια δεν υπήρχε επιστροφή. Γκολ-γκολ τα 13/17 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Νοκ άουτ οι μέσοι Κούρι και Εϊνλι.

Η Ντονκάστερ είχε δύο φορές το προβάδισμα και άγγιξε το διπλό επί της Σάλφορντ όμως ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά (2-2), μένοντας με μόνο μία νίκη μετά την Πρωτοχρονιά (1-2-3) και μόλις δύο στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (2-4-6). Γκολ-γκολ τα 5/6 τελευταία επίσημα, ενώ έχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση εκτός έδρας. Νοκ άουτ οι μέσοι Γουέστμπρουκ, Κλόουζ, Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός), αμφίβολος ο επιθετικός Κάρτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Γκρίμσμπι, λογικό καθώς το ρόστερ είναι αδύναμο. Ούτε η Ντονκάστερ... λέει πολλά, πόσο μάλλον εκτός έδρας. Ολα μπορούν να συμβούν, πάμε σε τριπλό combo 1 ή 2 τελ., over 0,5 goal ημιχρόνου και over 1,5 γκολ αγώνα (1,95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η Νιούπορτ είχε “χτυπήσει” φόρμα με τέσσερις απανωτές νίκες (και αήττητο επτά αγωνιστικών, με πέντε τρίποντα) που από το.. πουθενά την έφεραν κοντά στις θέσεις πλέι οφ, όμως απέναντι στην Νοτς Κάουντι ηττήθηκε εύκολα εντός έδρας (1-3) υποχωρώντας στην 14η θέση. Over τα πέντε από τα έξι τελευταία των Ουαλών σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Γουίλντινγκ, απουσιάζουν οι Σέμπερι (στόπερ), Ντρίσντεϊλ (αμυντικός) και Μπογκλ (φορ).

Η Τζίλιγχαμ άγγιξε μία σημαντική νίκη επί της Σουίντον αλλά ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά (2-2) και βρίσκεται στα όρια των θέσεων πλέι οφ (4-3-1). Η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας βρήκε αυτή τη φορά λύσεις κάνοντας ανατροπή, όμως δεν αρκούσαν. Εφερε έκτο συνεχόμενο γκολ-γκολ, μετά από οκτώ διαδοχικά no goal σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αξιοσημείωτο ότι εκτός έδρας έχει από επτά νίκες και ήττες (μόλις μία ισοπαλία). Απουσιάζουν οι Τζέφρις (μέσος) και Αντριους (νεοφερμένος φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι τέσσερις σερί νίκες ήταν... πολλές για την Νιούπορτ, που φυσιολογικά προσγειώθηκε. Η Τζίλιγχαμ έστω με “παράδοξη” συμπεριφορά δίνει μάχη για πλέι οφ, είναι ανώτερη των Ουαλών όμως η έδρα ισορροπεί το.. πράγμα, ισοπαλία (3,30).

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΜΠΑΡΟΟΥ

Στα τελευταία λεπτά απέφυγε η Σάλφορντ την ήττα από την Ντονκάστερ (2-2), διευρύνοντας στις επτά αγωνιστικές το αήττητο σερί (3-3-0) με νέο τεχνικό τον Καρλ Ρόμπινσον, επίδοση την απομάκρυνε μάλλον οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη. Εχει πάρει μόνο 14 βαθμούς εντός έδρας, έναντι 22 εκτός έδρας (!), γκολ-γκολ τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα. Διαθέτει τον 2ο σκόρερ της κατηγορίας, Σμιθ (19 γκολ), “λευκό το απουσιολόγιο”.

Η Μπάροου δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Φόρεστ Γκριν, γνωρίζοντας μία «κακή» εντός έδρας ήττα (1-2) που της στερεί πολύτιμο έδαφος στη μάχη ανόδου. Κακή εμφάνιση, πάντως το δοκάρι της στέρησε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. Εμφανώς περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-2-3, γενικότερο σερί 10-8-4). Εξέτισε ο ηγετικός μέσος Πρόκτορ (7 γκολ), τραυματίες οι αριστεροί μπακ Τιένσια (βασικός) και Ουόρεν (αν.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε σχετικά καλή κατάσταση η Σάλφορντ αλλά σταθερά μη αποτελεσματική εντός έδρας, ενώ για την Μπάροου ήταν μεγάλο πισωγύρισμα η “σφαλιάρα” από την Φόρεστ Γκριν και γενικότερα φαίνετει να.. λακίζει στην πιο κρίσιμη καμπή. Δεν το... ακουμπάμε.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ

Στις καθυστερήσεις απέφυγε η Σουίντον την ήττα στο Τζίλιγχαμ (2-2) και οι ελπίδες για πλέι οφ ολοένα μειώνονται. Δίκαια πάντως πήρε βαθμό, είχε από νωρίς το προβάδισμα, δέχτηκε -προσωρινή- ανατροπή στην επανάληψη. Πλέον έχει σερί 1-2-1 με υπηρεσιακό τον Γκάβιν Γκάνινγκ (γενικότερο σερί 2-3-7). Γκολ-γκολ τα 7/8 τελευταία, εντός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει δύο γκολ. Εκτός πλάνων οι Μαχόνεϊ (γκολκίπερ), Ουουάκουε, Κλέιτον (αμυντικοί) και Ντιβάιν (αρ. μπακ).

Βαριά ήττα υπέστη η Μίλτον Κέινς Ντονς στο Μπράντφορντ (4-0), χάνοντας έδαφος στη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ. Δεν χωρά κριτικής το ματς, είχε εντελώς παθητικό ρόλο δεχόμενη τέσσερα γκολ μέχρι το 50’ και έκτοτε ο αντίπαλος έριξε στροφές, πλέον τρέχει σερί 11-3-3. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι μεσοαμυντικοί Τάκερ, Γουίλιαμς, νοκ άουτ ο βασικός μέσος Χάντερ και οι αναπληρωματικοί Χάρνες (γκολκίπερ), Ντένις (φορ, 1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τις απογοητεύσεις της σεζόν η Σουίντον, αντιθέτως την ΜΚ Ντονς δεν την περιμέναμε να διεκδικεί θέση στα πλέι οφ. Πάμε παρακάτω.

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Τι κι αν προηγήθηκε 2-0 μόλις στο 10'; Η Τρανμίρ... κατάφερε να ηττηθεί από την Μόρκαμ (2-3) μένοντας και πάλι μακριά από τις θέσεις πλέι οφ. Η γρήγορη μείωση του σκορ την άγχωσε κάπως, είχε πάντως ευκαιρίες να το καθαρίσει πριν το εφιαλτικό φινάλε, πλέον τρέχει σερί 1-1-4 μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Γκολ-γκολ τα 11/15 τελευταία, εκτός οι μέσοι Μέρι, Μπελεουάν, οι αμυντικοί Στάρμπακ, Λικ και ο αν. φορ Ντένις.

Η Στόκπορτ γνώρισε δίκαιη ήττα από την Κρου (1-3), γλιτώνοντας και από επιπλέον τέρματα, με τον ανταγωνισμό να την πλησιάζει πάλι (σερί 3-3-2). Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και εκτός έδρας, με οκτώ διπλά σε 14 εξόδους. Μετράει πέντε συνεχόμενα γκολ-γκολ. Αμφίβολοι οι βασικοί Κροσντέιλ (μέσος, 2 γκολ), Ράιτ (μέσος, 2 γκολ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι αμυντικοί Σάουθαμ-Χέιλς, Πάι και οι Νόιλ (δεξιός μπακ), Στρέτον (αν. φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχασε το -μοναδικό στη φετινή σεζόν- καλό μομέντουμ η Τρανμίρ, φαντάζει δύσκολο να κάνει ζημιά στην πρωτοπόρο. Πάντως και η Στόκπορτ το τελευταίο διάστημα εμφανίζει αμυντικά κενά. Μια χαρά πληρώνει το combo διπλού με over (2,72).

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Την τρίτη ισοπαλία με 1-1 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έφερε η Γουόλσολ στο Κρόουλι, πλέον βρίσκεται αρκετά μακριά από τις προνομιούχες θέσεις. Πήρε προβάδισμα με τον Χάτσινσον να πληγώνει” την πρώην ομάδα του, όμως δεν ήταν αρκετό για να έρθει η πρώτη νίκη μετά την Πρωτοχρονιά. Γκολ-γκολ τα 6/7 τελευταία πρωταθλήματος. Τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Εβανς, αμφίβολοι οι αμυντικοί Ρίλεϊ, ΜακΕντι, νοκ άουτ οι Τζόνσον (βασικός φορ, 5 γκολ), Γουίλιαμς (αμυντικός).

Η Μάνσφιλντ... ξεφτίλισε την Χάρογκειτ με το ασύλληπτο 9-2 (!!!), τρίτο διαδοχικό τρίποντο (μετά από 0-2-2) πλησιάζοντας πια σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Από το... 1932 είχε να σκοράρει εννιά γκολ, ενώ τα (αθροιστικά) έντεκα τέρματα είναι τα περισσότερα σε ματς επαγγελματικής κατηγορίας μετά το 2011. Εχει την καλύτερη άμυνα όπως και την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση του πρωταθλήματος, under τα 8/11 τελευταία. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον, Χιούιτ και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν αρκούν οι ισοπαλίες για την Γουόλσολ, στην Μάνσφιλντ έπεσαν πολλά φώτα με το ανεπανάληπτο 9-2 επί της Χάρογκειτ και καλείται να αποδώσει πάλι καλά. Το διπλό δεν κοντράρεται, ούτε είναι όμως για.. ανοίγματα (2,02).

ΡΕΞΑΜ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Ρέξαμ πέρασε αγχωτικά από το Σάτον (1-2), επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από τέσσερις συνεχόμενες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (ενώ είχαν προηγηθεί έξι νίκες σε επτά ματς!). Εχει την καλύτερη εντός έδρας επίδοση, με έντεκα νίκες σε 15 παιχνίδια όπου σημείωσε 43 γκολ (!), ενώ στο προηγούμενο ματς στο «Στοκ Κάε Ρας», με αντίπαλο την Μπράντφορντ έμεινε “άσφαιρη” για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο 2021! Χωρίς τους Λέιντον (γκολκίπερ), Ο'Κόνορ (μεσοαμυντικός), Φόρντε (χαφ).

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της φορμαρισμένης Νιούπορτ (1-3) πανηγύρισε η Νοτς Κάουντι, με το πρώτο διπλό στις οκτώ τελευταίες απόπειρες (1-1-6, γενικότερα εκτός έδρας μετράει 4-4-8) να την διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ. Ηταν και η πρώτη νίκη με νέο τεχνικό τον Στιούαρτ Μέιναρντ (1-1-2). Over τα 13/15 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Διαθέσιμος για ντεμπούτο ο επιθετικός Τζάτα (από Βίμποργκ), αμφίβολος ο μέσος Γκόσλινγκ, νοκ άουτ Πάλμερ (βασικός μέσος), Μπαϊράμι, Σκοτ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάνει νερά η Ρέξαμ, πάντως στην Ουαλία είναι αξιόπιστη και παραγωγική επιθετικά. Θα παλέψει η Νοτς Κάουντι, αλλά η πλάστιγγα κλίνει στον άσο (1,98).

Βαθμολογία -

17/02/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 61 31 18 7 6 66 33 33
2 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 60 31 16 12 3 61 26 35
3 Κρου Κρου 57 32 16 9 7 59 45 14
4 Ρέξαμ Ρέξαμ 55 30 16 7 7 57 42 15
5 Μπάροου Μπάροου 53 32 14 11 7 44 34 10
6 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 51 31 15 6 10 49 42 7
7 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 47 31 14 5 12 65 58 7
8 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 47 31 14 5 12 40 46 -6
9 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 47 31 14 5 12 31 38 -7
10 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 46 31 12 10 9 46 36 10
11 Μόρκαμ Μόρκαμ 46 30 13 7 10 46 47 -1
12 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 45 31 13 6 12 45 40 5
13 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 43 32 11 10 11 40 39 1
14 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 43 31 12 7 12 46 49 -3
15 Κρόουλι Κρόουλι 40 30 12 4 14 45 49 -4
16 Γουόλσολ Γουόλσολ 39 30 10 9 11 43 45 -2
17 Σουίντον Σουίντον 39 32 10 9 13 56 59 -3
18 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 37 32 11 4 17 48 48 0
19 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 36 32 9 9 14 45 55 -10
20 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 33 31 9 6 16 37 56 -19
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 29 30 6 11 13 42 54 -12
22 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 29 31 8 5 18 42 59 -17
23 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 23 31 5 8 18 32 58 -26
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 22 32 4 10 18 35 62 -27
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr