Ποδόσφαιρο

Europa League: Φράιμπουργκ - Λανς, σε ίδιο μοτίβο!

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 - 00:59

Καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο πρώτο ματς και όλα θα κριθούν σήμερα στη Γερμανία. 

Europa League: Φράιμπουργκ - Λανς, σε ίδιο μοτίβο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φράιμπουργκ - Λανς για το Europa League.

(19:45), ΚΩΔ. ΟΠΑΠ: 911, Cosmote Sport 5HD
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αν έρθει ισόπαλος ο αγώνας, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Α΄ΜΑΤΣ: 0 -0

Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης στην άμυνα, δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα αλλά σταδιακά κέρδισε μέτρα, είχε ευκαιρίες (και δοκάρι) και ουσιαστικά αδικείται απο την ισοπαλία στη Γαλλία. Δεν διάγει πάντως τις καλύτερες ημέρες της σεζόν, προβληματίζει στη Μπουντεσλίγκα όπου συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, προερχόμενη απο το “χορταστικό”3-3 με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και έχασε έδαφος απο την πρώτη εξάδα.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπολογίζονται και πάλι οι βασικοι στόπερ Λινχαρτ και Γκίντερ και ο μέσος Κάϊτέλ αγωνίζεται πλέον στο κέντρο της άμυνας στα τελευταία ματς για να καλύψει τα κενά. Γνωστές και μακροχρόνιες κρίνονται οι λοιπές απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα: Ατουμπόλου, Κέμπλερ, Σιλντίγια, Γκούλντε, Μακένγκο, Σάλαι, Χέφλερ, Έγγκεστάιν, Ντόαν, Ρόλ, Χέλερ

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λανς

Η Λανς ξεκίνησε καλύτερα, αλλά στη συνέχεια τα βρήκε σκούρα και ήταν μάλλον τυχερή που είχε σε καλή βραδιά τον αρχηγό Σαμπά που πραγματοποίησε σωρεία επιτυχημένων επεμβάσεων. Σταθερά ανταγωνιστική στην Α΄Γαλλίας, προέρχεται απο εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ρεμς και “τρέχει” ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών που την διατηρεί στα όρια της εξάδας. Χωρίς νίκη στα τελευταία 14 εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς, μετρά 1-3-3 σε γερμανικό έδαφος.

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισε ο βασικός στόπερ Μεδίνα αλλά συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός στόπερ Ντανσο. Ξανά εκτός ο επίσης βασικός αμυντικός Μασάντο, επιστρέφει ο χρήσιμος μέσος Τόμασον.

Πιθανή ενδεκάδα: Σάμπα, Κουσάνοφ, Γκρέιντιτ, Μεντίνα, Αγκιλάρ, Ντιούφ, Ελ Αϊναουί, Φρανκόφσκι, Σοτόκα, Κόστα, Γεϊ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.52 3.15 2.8 1.71 2.05 1.25 3.7 1.77 1.92 1.4 1.32 1.48
Φράιμπουργκ - Λανς / Εκτίμηση

Η Φράιμπουργκ κατάφερε και πέρασε αλώβητη από τη Γαλλία και πλέον τα πράγματα είναι στα χέρια της. Οι δύο ομάδες θα κινηθούν ανάλογα με το πρώτο παιχνίδι, αφού καμία δεν έχει λόγο να ανοιχτεί εξ αρχής. Θα πάμε με το under 2.5 σε απόδοση 1.85 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr