Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Δύσκολο έργο για την Μπόλτον!

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 00:33

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε στη Λιγκ 1 Αγγλίας σήμερα, με αρκετά παιχνίδια να τραβάνε το ενδιαφέρον, τόσο σε ουρά όσο και στις θέσεις των πλέι οφ. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Δύσκολο έργο για την Μπόλτον!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Γουίγκαν δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο εντός έδρας ματς με την Τσέλτεναμ, αλλά το σημαντικό είναι ότι αντέδρασε μετά το αρχικό μούδιασμα και το γκολ που δέχθηκε. Πρόσφατο αήττητο σερί δύο αγώνων (1-1-0), εμφανίζει ανασταλτική βελτίωση και κρατάει ικανοποιητική απόσταση από την τελευταία τετράδα, αποδεικνύει ότι πολύ δύσκολα θα μπλέξει αναφορικά με την επιβίωση. Τιμωρημένος ο Κλαρκ (μ. 30/1), εκτός οι Πιρς (α. 16/1), Σεσενιόν (α. 19/0) και Σο (μ. 17/0).

Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι 1:8.50 Χ:5.45 2:1.32

Η Μπόλτον έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα στην έδρα της Μπλάκπουλ, σκόραρε στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Ισοφαρίστηκε άμεσα και εν τέλει συνετρίβη, δεχόμενη τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο. Τερματίστηκε το αήττητο σερί οκτώ αγώνων (5-3-0), το θετικό είναι ότι παραμένει στο κυνήγι της ανόδου και μάλιστα με αξιοσέβαστες πιθανότητες. Τιμωρημένος είναι ο ηγετικός Ρικάρντο (α. 23/0), εκτός δράσης εκ νέου οι Μπάξτερ (τ. 29 συμ.), Τέιλορ (α. 4/0), Ουίλιαμς (μ. 22/2), Ενλουντουλού (ε. 18/1), Τσαρλς (ε. 30/13).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος της αφού παραδοσιακά δυσκολεύεται στην έδρα της Γουίγκαν η Μπόλτον. Θα ψάξει την αντίδραση αλλά η γηπεδούχος δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Goal/goal (1.75).

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Γουίκομ είχε αναιμική επιθετική παρουσία στην έδρα της Στίβενεϊτζ, δεν βρήκε τον τρόπο να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίωρο και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (0-1-2), παραμένει πέντε βαθμούς πάνω από την τελευταία τετράδα, χρειάζεται περισσότερο για να μην βρεθεί προ δυσάρεστης εκπλήξεως. Τιμωρημένος ο Στρίγεκ (τ. 33 συμ.), απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Λόνγουικ (α. 2/0) και Χάνλαν (ε. 16/2), χωρίς νεότερα προβλήματα.

Η Τσέλτεναμ έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς με τη Γουίγκαν, προηγήθηκε στο δεκάλεπτο, αλλά δεν βρήκε το 2-0 ενώ είχε ευκαιρίες και μοιραία ισοφαρίστηκε. Δύο χαμένοι βαθμοί, ωστόσο το εξαιρετικό σερί 3-1-0 μαρτυρά ότι δεν πρόκειται να παρατήσει την προσπάθεια για την επιβίωση και ενώ στο πρώτο τρίμηνο της σεζόν ουδείς της έδινε ουσιαστικές πιθανότητες να τα καταφέρει. Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Μπρέιντμπερι (α.11/0) και Στριτ (α. 22/2), δεν αναφέρθηκαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλές οι απουσίες στη Γουίκομ και η Τσέλτεναμ παίζει την σωτηρία της. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, όπως συνηθίζουν οι δύο ομάδες. Over 2.5 (2.00).

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡ. - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Λέιτον Οριεντ δεν απέφυγε το σχετικά γρήγορο γκολ από την Οξφορντ, ωστόσο δεν σταμάτησε να ψάχνει το γκολ, πίεσε, είχε ένταση στο παιχνίδι της και πανηγύρισε τη νίκη με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Τέταρτη επιτυχία στα τελευταία έξι, κυνηγάει θέση στα πλέι οφ ανόδου και σύμμαχος είναι η συνέπεια με την οποία σκοράρει, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσει τις απώλειες για να τα καταφέρει. Δεν αναφέρθηκαν δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα, γεγονός που λύνει τα χέρια του τεχνικού τιμ.

Η Μπλάκπουλ έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στο εντός έδρας ματς με την Μπόλτον, δέχθηκε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο ισοφάρισε άμεσα και με εκπληκτική παρουσία μετά την ανάπαυλα, έφτασε στην άνετη νίκη. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία, βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τα όρια των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ, ουδείς είναι διατεθειμένος να παρατήσει την προσπάθεια, στηρίζουν μαζικά και οι οπαδοί. Εκτός δράσης ο εξόχως σημαντικός Ρόουνς (ε. 25/15), αναμένεται να λείψει και ο εφεδρικός πορτιέρε Τσάπμαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο προέρχονται από πολύ σημαντικές νίκες, καθώς επικράτησαν κόντρα σε ομάδες της πρώτης εξάδας. Φόντο η εξάδα και αυτό το παιχνίδι μπορεί να κρίνει πολλά. Goal/goal (1.85).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Λίνκολν έκανε το ιδανικό ξεκίνημα με την Πορτ Βέιλ, σκόραρε στην πρώτη φάση του ματς και παρά το ότι δεν έλειψαν οι δύσκολες στιγμές στη συνέχεια, σφράγισε τη νίκη στην εκπνοή. Σε εξαιρετική κατάσταση, όπως μαρτυρά και ο απολογισμός 6-2-0 στα τελευταία οκτώ, με ανάλογη συνέχεια έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε μία θέση στα πλέι οφ ανόδου. Σταθερά εκτός δράσης οι Ντρέιπερ (ε. 5/0), Ουόκερ (ε. 5/0), Μπάροους (μ. 26/0), Τζάκσον (α. 28/1) και Μόντσμα (α.), στην πλειοψηφία τους σημαντικές μονάδες.

Η Σριούσμπερι βρήκες δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο στο εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ρέντινγκ και παρά το ότι το προβάδισμα σβήστηκε άμεσα, είχε τρίτη απάντηση που ήταν αρκετή για να της δώσει τη δύσκολη νίκη. Πρώτη επιτυχία έπειτα από καρέ αναμετρήσεων δίχως νίκη (0-2-2), πήρε απόσταση πέντε βαθμών από την τελευταία τετράδα και υπάρχει αισιοδοξία για την επιβίωση. Απουσιάζουν οι Φλάναγκαν (α. 15/0), Φλέμινγκ (α. 8/0), Αντσερον (α. 21/0), και Φίλιπς (ε. 8/0), το τεχνικό τιμ έχει τον τρόπο να καλύψει τα κενά στα μετόπισθεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λίνκολν τρέχει ένα εντυπωσιακό διάστημα και είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Η Σριούσμπερι πρέπει να κάνει άθλο σήμερα για να κερδίσει. 1 (2.00).

ΜΠΑΡΤΟΝ - ΚΑΡΛΑΙΛ

Η Μπέρτον μπήκε μουδιασμένα στο εντός έδρας ματς με τη Νορθάμπτον και από τη στιγμή που δέχθηκε δύο γκολ πριν από την ανάπαυλα, ήταν πολύ δύσκολο το έργο της. Μοιραία έμεινε με άδεια χέρια, κατάληξη που θεωρείται δίκαιη. Το μίνι σερί των δύο νικών τερματίστηκε, κρατάει την τύχη της στα χέρια της, ωστόσο θα πρέπει να ανεβάσει στροφές για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες για τη σωτηρία. Εκτός δράσης οι Χιουζ (α. 21/0), Μουν (μ. 22/0), Λέκο (ε. 1/0), πρόκειται για γνωστές απουσίες.

Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι 1:8.50 Χ:5.45 2:1.32

Η Καρλάιλ ήταν αξιόμαχη στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς, μάλιστα προηγήθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο, ωστόσο δεν αντιμετώπισε επιτυχώς την πίεση του αντιπάλου και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια και δη με ανατροπή. Οκτώ διαδοχικές αποτυχίες συμπλήρωσαν οι «κούμπριανς», βρίσκονται σταθερά στην τελευταία θέση και από τη στιγμή που απέχουν 14 βαθμούς από την επιβίωση, είναι προφανές ότι δεν προκύπτει ουσιαστική δυνατότητα. Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Αντρέσον (τ. 6 συμ.), Εμάνιουελ (α. 9/0), Γκάι (μ. 16/0), Αμπλέιντ (ε. 12/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάρτον πρέπει να πράξει το καθήκον της και να κερδίσει ένα παιχνίδι που έχει ένα μεγάλο πρέπει σαν ταμπέλα. 1 (2.05).

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Ντέρμπι βρήκε το γκολ που έψαχνε με την πίεση από το πρώτο λεπτό στην έδρα της Μπάρνσλεϊ, αλλά τα αμυντικά λάθη δεν πέρασαν δίχως να τιμωρηθούν από έναν ικανό αντίπαλο και έτσι έμεινε με άδεια χέρια. Πρώτη αποτυχία έπειτα από εξαιρετικό σερί 4-1-0 για τα «κριάρια», το θετικό είναι ότι δεν χάνουν την επαφή με την πρώτη δυάδα. Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Ρούνι (α. 3/0), Φόρσιθ (α. 24/3), Ουόσινγκτον (ε. 14/3), Ουόχορν (ε. 13/6), Κόλινς (ε. 32/13), Τζον-Τζουλς (ε. 12/1), σοβαρό το πρόβλημα στο επιθετικό σκέλος.

Η Τσάρλτον κατέβαλε σημαντική προσπάθεια στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Πόρτσμουθ, το ότι κράτησε στο μηδέν την πρωτοπόρο είναι παράσημο, παρά το ότι ήταν χειρότερη. Βέβαια, δεν κατάφερε να σκοράρει και ο βαθμός ήταν το μάξιμουμ που μπορούσε να πάρει. Συμπλήρωσε 16 ματς δίχως νίκη (0-8-8) και παραμένει οριακά εκτός της τελευταίας τετράδας, είναι προφανές ότι το ψυχολογικό βάρος γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Εκτός δράσης οι Εκτορ (α. 24/0), Ράμσι (α. 2/0), Λίμπερν (ε. 13/3), ακόμη τρεις παίκτες απουσιάζουν πολύ καιρό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντέρμπι είναι το ισχυρό φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση και πως να μην είναι. Θέλει να φτάσει στη νίκη και μπορεί να το κάνει. 1 (1.65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Η Πορτ Βέιλ είδε το ματς με τη Λίνκολν να... στραβώνει από νωρίς, καθώς δέχθηκε γκολ στην πρώτη φάση, το πάλεψε, είχε ευκαιρίες, ωστόσο η ήττα της σφραγίστηκε στην εκπνοή. Με αρνητικό σερί εννέα αγώνων (0-2-7), μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή σωτηρίας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόλημα στο γκολ. Απουσιάζουν οι Κλαρκ (α. 10/0), Γκορ (μ. 1/0) και Ικπεάζου (ε. 12/1), δεν πρόκειται για απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Φλίτγουντ δεν ήταν καλύτερη από την Εξετερ, μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς και κινδύνευσε και σε άλλες περιπτώσεις, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Ομοτσίαρ και τουλάχιστον απέφυγε την ήττα. Βέβαια, παραμένει σε θέση υποβιβασμού και το γεγονός ότι δεν νικάει στα τελευταία τέσσερα (0-2-2) δεν βοηθάει τον σκοπό της. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να βελτιωθεί θεαματικά στα μετόπισθεν. Τραυματίες είναι οι Σίμονς (μ. 6/0) και Ντόλαν (ε. 9/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πως να εμπιστευθείς κάποια από τις δύο ομάδες, με αυτή την εικόνα που έχουν τις τελευταίες αγωνιστικές. Για no bet είναι το παιχνίδι, αλλά αν ήταν να παίξουμε κάτι, αυτό θα ήταν το 2-3 γκολ (1.95).

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ

Η Στίβενεϊτζ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση απέναντι στη Γουίκομ, ωστόσο ένα γκολ στο πρώτο ημίωρο ήταν αρκετό προκειμένου να πάρει τη νίκη, αυτή τη φορά βασίστηκε στην άμυνα που ήταν αποτελεσματική. Πρώτη επιτυχία έπειτα από απογοητευτικό σερί τεσσάρων αγώνων (0-1-3), το σημαντικό είναι ότι διατηρήθηκε σε επαφή με την πρώτη εξάδα και καλείται να τα δώσει όλα εν όψει της τελικής ευθείας. Εκτός ο Λιστ (ε. 22/4), δεν αναφέρθηκαν έτερα αξιοσημείωτα προβλήματα.

Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι 1:8.50 Χ:5.45 2:1.32

Η Κέμπριτζ δεν είχε απαντήσεις στο επιθετικό σκέλος και ένα γκολ ήταν αρκετό για να προκαλέσει την ήττα από την Πιτέρμπορο. Τέταρτη αποτυχία στα τελευταία πέντε, δεν νιώθει απόλυτα άνετα εσχάτως. Η διοίκηση κρατάει τον τεχνικό Μπάρι Κορ σε ρόλο υπηρεσιακού για τα επόμενα δύο ματς, ωστόσο συνεχίζει την αναζήτηση για μόνιμο αντικαταστάτη του Νιλ Χάρις που αποχώρησε προ εβδομάδας για τη Μίλγουολ. Εξέτισε ο Τέιλορ (ε. 8/3), εκτός δράσης οι ΜακΚόνελ (ε. 3/0), Οκεναμπίρι (ε. 18/5), Ντανκ (μ. 4/0) και Χάουντστρουπ (α. 3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βρήκαν ρυθμό οι γηπεδούχοι και δείχνουν έτοιμοι να κερδίσουν ξανά μέσα στην έδρα τους. 1 (1.67).

Βαθμολογία -

26/02/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 73 35 21 10 4 58 30 28
2 Ντέρμπι Ντέρμπι 66 34 20 6 8 59 31 28
3 Μπόλτον Μπόλτον 66 33 20 6 7 60 37 23
4 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 63 33 18 9 6 60 37 23
5 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 59 33 17 8 8 61 41 20
6 Όξφορντ Όξφορντ 57 35 16 9 10 57 44 13
7 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 56 33 16 8 9 47 34 13
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 53 34 15 8 11 54 40 14
9 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 51 34 14 9 11 42 42 0
10 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 48 34 12 12 10 37 32 5
11 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 48 34 14 6 14 47 50 -3
12 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 46 34 13 7 14 47 49 -2
13 Γουίγκαν Γουίγκαν 41 34 14 7 13 48 43 5
14 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 40 35 11 7 17 26 48 -22
15 Γουίκομ Γουίκομ 38 33 9 11 13 41 44 -3
16 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 38 35 11 9 15 46 52 -6
17 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 38 33 10 8 15 31 41 -10
18 Μπέρτον Μπέρτον 38 33 10 8 15 29 43 -14
19 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 38 34 11 5 18 26 46 -20
20 Τσάρλτον Τσάρλτον 34 34 7 13 14 47 52 -5
21 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 33 32 9 6 17 28 43 -15
22 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 31 32 8 7 17 32 52 -20
23 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 27 34 6 9 19 34 56 -22
24 Καρλάιλ Καρλάιλ 20 33 4 8 21 27 57 -30
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr