Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κροατίας: Αντίθετα με το πρόσφατο δείγμα

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 02:48

Το κουπόνι του στοιχήματος περιλαμβάνει δύο παιχνίδια από το Κύπελλο Κροατίας και οι ομάδες που τίθενται αντιμέτωπες είχαν κοντραριστεί την περασμένη εβδομάδα στο πρωτάθλημα, ωστόσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά πλέον, καθώς κρίνονται τα εισιτήρια για τα ημιτελικά.

Κύπελλο Κροατίας: Αντίθετα με το πρόσφατο δείγμα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Κροατίας.

Νοκ-άουτ προημιτελικοί. Αν στα 90 λεπτά ένα παιχνίδι λήξει ισόπαλο, τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι μετά αν χρειαστούν

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΟΣΙΓΙΕΚ

Πριν από μερικές ημέρες, στο ίδιο γήπεδο υποδέχτηκε την Όσιγιεκ με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 1-1. Πλήγμα για την Λοκομοτίβα που δέχτηκε την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος σε ματς που προσπαθούσε να μειώσει την διαφορά στην βαθμολογία από την τέταρτη Όσιγιεκ. Επίσης δυσάρεστο ότι η ομάδα έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως νίκη (0/3/1). Στα τελευταία δεκατρία ματς εντός έχει εννέα ισοπαλίες (3/9/1). Τραυματίστηκε στο πρωτάθλημα ο βασικός τερματοφύλακας Τσάβλινα που μοιάζει απίθανο να παίξει. Εκτός και ο μέσος Μπουμπάνια (20 ματς/4 γκολ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Με πέναλτι στις καθυστερήσεις πήρε βαθμό στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα το βράδυ της Παρασκευής. Ισοπαλία χρυσάφι καθώς κράτησε το +5 από την Λοκομοτίβα στην μάχη για την τέταρτη προνομιούχο θέση από το πρωτάθλημα. Τελευταία φορά νίκησε εκτός έδρας στο προηγούμενο ματς για το κύπελλο, στα τέλη Οκτώβρη. Από τότε μετράει πέντε αγώνες χωρίς νίκη (0/2/3) η ομάδα του Ζέκιτς. Υπάρχουν απώλειες αλλά είναι συνηθισμένες με τον ακραίο επιθετικό Φούτσακ (5 ματς/1 γκολ), τον επιθετικό Μπράνστετερ και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Μπάρεσιτς να παραμένουν εκτός αγώνων λόγω τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν περιμένουμε ένα παιχνίδι, το οποίο θα διαφέρει αρκετά από αυτό που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στην τελευταία τους συνάντηση, αν και σκόραραν αμφότερες. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί, ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή κατάσταση και η πρόκριση θα έρθει με μισό μηδέν. Θα πάμε με το No Goal στο 1,90.

ΧΑΪΝΤΟΥΚ – ΒΑΡΑΖΝΤΙΝ

Αλλαγή σκηνικού με τις δύο ομάδες το Σάββατο να παίζουν στην έδρα της Βαράζντιν για το πρωτάθλημα και να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Στο τρίτο τους παιχνίδι φέτος η Χάιντουκ πρώτη φορά δε νίκησε και χάλασε το σερί οκτώ νικών απέναντι στην Βαράζντιν και παράλληλα δεν μπόρεσε να πιάσει κορυφή. Σίγουρα θα θέλει εκδίκηση στο κύπελλο και πρέπει να περιμένουμε πίεση από την αρχή. Ανέτοιμοι Πέρισιτς και Κάλινιτς (3 ματς/1 γκολ). Σημαντικές απώλειες ο αριστερός μπακ Μέλνιακ (15 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και ο αμυντικός μέσος Ζάπερ (15 ματς/1 γκολ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Στο πρωτάθλημα υπάρχει χάος μεταξύ τους. Την υποδέχτηκε όμως το Σάββατο, ο κόουτς Σάφαριτς είχε υποσχεθεί δύσκολο ματς και η ομάδα του την σταμάτησε, με δέκα παίκτες, αποσπώντας ισοπαλία 1-1. Ομάδα για Under και ισοπαλίες την φετινή χρονιά. Σκληρή ομάδα που παίζει δυναμικά και δεν επιτρέπει πολλά στον αντίπαλο. Δεν σκοράρει εύκολα όμως. Έχει σκοράρει σε μόνο δύο από τα τελευταία έξι ματς εκτός (1/2/3). Σίγουρα εκτός ο ακραίος επιθετικός Μιτρόβσκι (23 ματς/3 γκολ/2 ασίστ) που είναι και ο δεύτερος σκόρερ. Τραυματίας και ο δεξιός μπακ Βούκτσεβιτς (20 ματς/3 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η διαφορά των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη και φαντάζει απίθανο η Χάιντουκ να πέσει σε δεύτερη γκέλα με την Βαράζντιν μέσα σε λίγες μέρες, ειδικά από τη στιγμή που τώρα παίζει στην έδρα της. Το πάθημα έγινε μάθημα στην ομάδα του Σπλιτ, που θα πάρει εύκολα την πρόκριση. Επιλέγουμε τον άσο με χάντικαπ -1 στο 1,87.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr