Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Διπλά για Λειψία και Αουγκσμπουργκ

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 00:44

Κυρίως πιάτο στην 24η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με έξι αναμετρήσεις.

Α' Γερμανίας: Διπλά για Λειψία και Αουγκσμπουργκ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Γερμανίας.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Ουνιόν Βερολίνου έμαθε ότι απέναντι στην Χάιντενχαϊμ δεν μπορείς να είσαι ήρεμος ποτέ. Καλύτερη αλλά πιο αποτελεσματικοί οι φιλοξενούμενοι που πήραν ισοπαλία 2-2. Το θετικό για την ομάδα του Μπιέλιτσα ήταν πως είχε ξανά καλή εικόνα και παρέμεινε αήττητη για τέταρτο ματς (2/2/0). Στο γήπεδό της είναι αήττητη στα τελευταία έξι ματς (4/2/0). Επιστρέφουν από τιμωρίες ο κεντρικός αμυντικός Λέιτε και ο επιθετικός Βόλαντ. Μεγάλο πρόβλημα όμως η τιμωρία του πρώτου σκόρερ Γκόζενς (21 ματ/6 γκολ/1 ασίστ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ντόρτμουντ μετά την ανατροπή είχε απογοητευτική εικόνα και η Χόφενχαϊμ της γύρισε το ματς και νίκησε δίκαια με 3-2. Η ανησυχία και ο εκνευρισμός επιστρέφουν στην ομάδα. Δεν έχει νίκη σε τρία ματς για όλες τις διοργανώσεις (0/2/1). Εκτός έδρας πάντως είναι αήττητη στους τελευταίους έξι αγώνες (2/4/0) αλλά με δύο σερί ισοπαλίες. Παραμένει εκτός αγώνων ο τραυματίας τερματοφύλακας Κόμπελ. Τραυματίες μέσο-επιθετικά ο Νμέτσα (10 ματς/2 ασίστ), ο επιθετικός Αλέρ (11 ματς) και τιμωρημένος ο Μάλεν (21 ματς/10 γκολ/1 ασίστ).

* Η Ουνιόν είναι αήττητη εντός έδρας με προπονητή τον Μπιέλιτσα (4/1/0).

* Η Ντόρτμουντ είναι αήττητη έξι αγώνες εκτός που είναι το δεύτερο καλύτερο σερί με προπονητή τον Τέρζιτς μετά τα επτά ματς τον Οκτώβριο του 2023.

* Σε εννέα ματς στην ιστορία τους δεν υπάρχει ισοπαλία (3/0/6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ουνιόν Βερολίνου έχει βρει καλή ψυχολογία την δεδομένη στιγμή και η Ντόρτμουντ την έχει χάσει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις αλλά δεν φαίνεται να είναι καλά. Ποντάρουμε σε ισοπαλία στο ματς.

ΜΑΪΝΤΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Μάιντς δεν είχε κακή εικόνα με την Λέβερκουζεν αλλά το απίστευτο λάθος του τερματοφύλακα Τζέντνερ έκανε δώρο τη νίκη με 2-1 στην πρωτοπόρο. Κόντραρε την Λέβερκουζεν στα ίσα η ομάδα του Μπο Χένρικσεν. Δεν είναι κακή ομάδα απλά, δεν βάζει εύκολα γκολ και της στοιχίζει αρκετά. Έχει επτά σερί Under 2,5 εντός έδρας. Απώλειες στην άμυνα με τιμωρημένο τον μπακ Κασί (21 ματς/2 γκολ) και τραυματίες τους στόπερ Χάντσε-Όλσεν (5 ματς), Μπελ (10 ματς). Τιμωρημένος και ο φορ Νγκάνκαμ (20 ματς).

Η Γκλάντμπαχ νίκησε δίκαια την Μπόχουμ την προηγούμενη αγωνιστική με 5-2. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί με τον τρόπο που ξέρει, με επιθετικό ποδόσφαιρο για να βάλει περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο. Καμία σκοπιμότητα στο παιχνίδι, πάντα επίθεση. Σημαντική βαθμολογική ανάσα. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη όμως για οκτώ παιχνίδια (0/2/6). Επιστρέφουν από τιμωρίες οι βασικοί στόπερ Ελβέντι και Ιτακούρα. Τραυματίες είναι πάντα ο βασικός τερματοφύλακας Όμλιν και οι επιθετικοί Πλέα (19 ματς/7 γκολ/3 ασίστ), Τσβάντσαρα (13 ματς/4 γκολ/1 ασίστ).

* Η Μάιντς έχει δει να σημειώνονται μόλις 1,4 γκολ μέσο όρο στα τελευταία επτά παιχνίδια της.

* Η Γκλάντμπαχ δεν έχει συνεχόμενες νίκες μέσα στην σεζόν από τον Μάρτιο του 2022.

* Η Μάιντς είναι αήττητη απέναντι στην Γκλάντμπαχ για έξι αγώνες (3/3/0)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι βασικοί στόπερ επιστρέφουν στην Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι παίζουν ματς με ελάχιστα γκολ. Ποντάρουμε σε Under 2,5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΛΕΙΨΙΑ

Η Μπόχουμ έχασε δίκαια από την Γκλάντμπαχ με 5-2 αλλά το τελικό αποτέλεσμα ίσως ήταν υπερβολικό. Πιθανότατα έκανε το χειρότερο παιχνίδι της αμυντικά φέτος. Επιστρέφει στην δυνατή έδρα της όπου η ομάδα του Λετς είναι αήττητη οκτώ ματς (4/4/0) και έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία δεκατέσσερα (6/7/1). Εκτός ο μέσος Όστερχαγκε (16 ματς/2 γκολ/1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Έρμαν (11 ματς), ο μέσο-επιθετικός Άντβι-Ατζέι (20 ματς/1 γκολ/2 ασίστ). Τιμωρημένοι ο βασικός τερματοφύλακας Ρίμαν και ο αμυντικός μέσος Μασοβιτς (20 ματς).

Η Λειψία άξιζε την ισοπαλία στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν αλλά ηττήθηκε 2-1 λόγω του αποτελεσματικού Χάρι Κέιν. Για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2022 μένει χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό της για τέσσερις αγώνες (0/2/2). Τα τελευταία έξι παιχνίδια εκτός έδρας για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε έχουν λήξει Goal/Goal. Απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο βασικός κεντρικός αμυντικός Κλόστερμαν (19 ματς/1 γκολ) ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο βασικός τερματοφύλακας Γκουλάτσι. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Σλάγκερ (21 ματς/3 ασίστ).

* Η Μπόχουμ είναι αήττητη 8 αγώνες εντός έδρας για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2008 (10 αγώνες τότε).

* Η Λειψία έχει μαζέψει 7 βαθμούς στο 2024 που είναι δύο λιγότεροι από την Μπόχουμ.

* Σε τέσσερα ματς στην ιστορία με γηπεδούχο την Μπόχουμ έχουν σημειωθεί μόλις έξι γκολ (1,5)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπόχουμ έχει πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες. Η Λειψία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά έχει την ποιότητα να πάρει τη νίκη.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Η Χάιντενχαϊμ πήρε ισοπαλία 2-2 από την Ουνιόν Βερολίνου λόγω της ποιότητας που έχει στην επίθεση. Η ισοπαλία ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι η ομάδα του Φρανκ Σμιντ είναι σε καλή κατάσταση έχοντας μόνο μια ήττα στα τελευταία δέκα ματς (4/5/1) και αυτή από την ασταμάτητη Λέβερκουζεν. Εντός έδρας έχει τέσσερα Goal/Goal στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Λογικά έτοιμος μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων ο επιθετικός μέσος Τόμάλα. Δύσκολο να παίξει στο ματς ο βασικός μέσος Μαλόουνι (23 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις την Βόλφσμπουργκ αλλά με την προσπάθειά της άξιζε την ισοπαλία. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Ντίνο Τόπμελερ στο πρωτάθλημα και συνολικά το τέταρτο σερί παιχνίδι δίχως νίκη (0/3/1). Εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη στους επτά τελευταίους αγώνες (1/3/3). Σημαντικές απουσίες οι βασικοί κεντρικοί μέσοι Σκίρι (18 ματς/2 γκολ/1 ασίστ) και Λάρσον (19 ματς/2 γκολ/1 ασίστ), ο Ρόντε (7 ματς) αλλά και ο επιθετικός Καλάιτζιτς (5 ματς/1 ασίστ).

* Η Χάιντενχαϊμ έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ από στημένες μπάλες φέτος (14) και η Άιντραχτ τα λιγότερα (4).

* Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια (0/3/1).

* Μόνο δυο ματς υπάρχουν στην ιστορία και τα έχει κερδίσει η Αϊντραχτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μοιάζουν ικανές να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Θα ποντάρουμε σε Goal/Goal και Over.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Ντάρμσταντ έχει κάθε λόγο να φωνάζει για το γκολ που δεν μέτρησε στην τελευταία φάση του αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης και έμεινε στην ισοπαλία με 1-1. Έκανε καλή εμφάνιση και άξιζε τη νίκη. Παρέμεινε όμως τελευταία και χωρίς νίκη για δεκαέξι αγώνες πλέον (0/6/10). Επιστρέφει στον πάγκο μετά από τιμωρία ο προπονητής Λίμπερκνεχτ. Απουσιάζουν οι Μπάντερ (19 ματς/1 γκολ/2 ασίστ), Κέμπε (16 ματς/3 γκολ/2 ασίστ), Ρίντελ (10 ματς), Μάνου (2 ματς), Χόλτμαν (2 ματς), Χόνζακ (13 ματς/1 γκολ), Μέλεμ (17 ματς/3 γκολ/2 ασίστ) λόγω τραυματισμών.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Άουγκσμπουργκ δεν παράτησε ποτέ τον αγώνα με την Φράιμπουργκ και κατάφερε δίκαια να κάνει την ανατροπή και να πάρει νίκη με 2-1. Πήρε σημαντική ανάσα εννέα βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη αν και δέχτηκε γκολ για εικοστό έκτο συνεχόμενο παιχνίδι. Άλλη μια νίκη με ανατροπή και έχει μαζέψει πλέον δεκαέξι βαθμούς με ανατροπές τους περισσότερους από όλους. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Πέντερσεν (19 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και τραυματίας ο στόπερ Πφάιφερ (6 ματς/1 ασίστ).

* Η Ντάρμσταντ έχει δεχτεί 24 γκολ στο τελευταίο ημίωρο των αγώνων με διαφορά περισσότερα από την δεύτερη ομάδα (Κολωνία και Γκλάντμπαχ από 18).

* Η Αουγκσμπουργκ στην ειδική βαθμολογία από την ημέρα που την ανέλαβε ο κόουτς Τόρουπ είναι η όγδοη καλύτερη ομάδα.

* Η Ντάρμσταντ δεν έχει νίκη στα τελευταία εννέα εντός έδρας παιχνίδια με την Άουγκσμπουργκ (0/1/8).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα, την ενέργεια και την ένταση που χρειάζεται για να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Ντάρμσταντ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Βόλφσμπουργκ άγγιξε σπουδαία νίκη στην δύσκολη έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης όμως δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Με την εικόνα του αγώνα δίκαιη η ισοπαλία 2-2. Αυτή ήταν η έκτη ισοπαλία στους οκτώ τελευταίους αγώνες για την ομάδα του Νίκο Κόβατς (0/6/2) στους οποίους δεν έχει νίκη. Εντός έχει μια νίκη στα οκτώ τελευταία ματς (1/4/3) και τέσσερα σερί Goal/Goal. Επιστρέφει ο επιθετικός Τομάς. Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ο μέσος Σβάνμπεργκ (20 ματς/1 γκολ/4 ασίστ) και ο αριστερός μπακ Ροτζέριο (12 ματς/1 γκολ).

Η Στουτγάρδη έκανε περισσότερα πράγματα στην επίθεση από την Κολωνία αλλά η ισοπαλία με 1-1 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Άλλο ένα Goal/Goal για την ομάδα του Χένες, το πέμπτο συνεχόμενο. Εκτός έδρας δέχεται γκολ επτά σερί ματς. Δυσκολίες αμυντικά που στοιχίζουν. Η ομάδα προσπαθεί να επεκτείνει την συνεργασία της με τον κόουτς Σεμπάστιαν Χένες για τον οποίο ενδιαφέρεται η Μπάγερν Μονάχου. Επιστρέφει από τιμωρία ο δεξιός μπακ Στέντσελ και από τραυματισμό ο βασικός τερματοφύλακας Νούμπελ. Τραυματίες ο στόπερ Ζαγκαντού (19 ματς/1 γκολ) και ο μέσος Χαραγκούτσι (1 ματς).

* Η Βολφσμπουργκ είναι για πρώτη φορά οκτώ ματς δίχως νίκη με προπονητή τον Νίκο Κόβατς.

* Η Στουτγάρδη έχει κάνει τρεις νίκες με ανατροπή του σκορ φέτος και μόνο η Αουγκσμπουργκ έχει περισσότερες (4).

* H Βόλφσμπουργκ έχει δώδεκα νίκες στα τελευταία δεκατέσσερα ματς εντός έδρας με την Στουτγκάρδη (12/1/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εξαιρετική η παράδοση για την Βόλφσμπουργκ αλλά δεν είναι αξιόπιστη για να πάμε στον άσο. Ασχολούμαστε με το Goal/Goal.

Βαθμολογία -

01/03/2024Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 61 23 19 4 0 59 16 43
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 53 23 17 2 4 63 26 37
3 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 47 23 15 2 6 52 29 23
4 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 41 23 11 8 4 46 30 16
5 Λειψία Λειψία 40 23 12 4 7 49 30 19
6 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 34 23 8 10 5 36 30 6
7 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 30 23 8 6 9 41 43 -2
8 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 30 23 8 6 9 32 35 -3
9 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 29 23 8 5 10 30 42 -12
10 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 28 23 7 7 9 33 40 -7
11 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 26 23 6 8 9 33 41 -8
12 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 25 23 6 7 10 41 45 -4
13 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 25 23 6 7 10 28 36 -8
14 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 25 23 7 4 12 23 37 -14
15 Μπόχουμ Μπόχουμ 25 23 5 10 8 28 46 -18
16 Κολωνία Κολωνία 17 23 3 8 12 16 37 -21
17 Μάιντζ Μάιντζ 15 23 2 9 12 18 37 -19
18 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 13 23 2 7 14 24 52 -28
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr