Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Κρίσιμη στροφή!

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 00:27

Φουλ δράση στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, με τις 12 αναμετρήσεις της 37ης αγωνιστικής.

Λιγκ2: Κρίσιμη στροφή!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ2 Αγγλίας

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η βαριά, τρίτη διαδοχική ήττα στο Ρέξαμ -4-0, δεχόμενη όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο- ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Τζον Κόλεμαν, που απομακρύνθηκε μετά από εννιά χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Ακρινγκτον (στην δεύτερη μάλιστα θητεία του στο πόστο)! Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Σίπλεϊ, Χιλς, αμφίβολοι οι Λονγκέλο-Μπούλε (βασικός αμυντικός, 2 γκολ), Ριτς-Μπαγκέλου (στόπερ), Χέντερσον (μέσος), νοκ άουτ οι γκολκίπερ Σάβιν, ΜακΚράκεν και οι Πρίτσαρντ (μέσος), Αντριους (φορ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Λιγκ Τρόφι (0-1 από Γουίκομ με γκολ στις καθυστερήσεις), η Μπράντφορντ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ντονκάστερ (1-1) και απομακρύνθηκε από τις θέσεις πλέι οφ (σερί 3-6-3). Είχαν προηγηθεί επτά συνεχόμενα no goal σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, under τα 10/11 πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι Ογιεγκόκε (δεξιός μπακ) και Γιανγκ (αν. φορ), εκτός πλάνων οι μέσοι Πάτισον, Γουόκερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γυρίζει σελίδα η Ακρινγκτον μετά την αποχώρηση Κόλεμαν, απρόβλεπτη η Μπράντφορντ με λίγα γκολ συνήθως στα παιχνίδια της. Μόνο ο νικητής -αν υπάρξει- θα διατηρεί κάποιες ελπίδες για πλέι οφ, under (1,80).

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Μπάροου ερχόταν από τρεις κολλητές ήττες και δύο αναβολές, τα κατάφερε με αντίπαλο την ιδίων στόχων Τζίλιγχαμ (2-0) και βρίσκεται στις θέσεις πλέι οφ. Δίκαιη η μόλις δεύτερη νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (2-2-4, γενικότερο σερί 11-8-5), έχασε και αρκετές ευκαιρίες, ουδόλως απειλήθηκε. Γκολ-γκολ τα 5/8 πιο πρόσφατα. Τελευταία (4η) αγωνιστική τιμωρίας για τον ηγετικός μέσος Πρόκτορ (7 γκολ), παραμένει εκτός ο βασικός αριστερός μπακ Τιένσια.

Αναβλήθηκε το ματς με την Στόκπορτ για την Κόλτσεστερ, που στο πιο πρόσφατο έμεινε όρθια στην έδρα της Σάλφορντ (1-1) και συνεχίζει την προσπάθεια για να απομακρυνθεί από την ζώνη υποβιβασμού. Ηταν η έκτη ισοπαλία στα οκτώ ματς με νέο τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι (1-6-1 και 1-6-4), ενώ έχει την τέταρτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Αμφίβολος ο αμυντικός Φεβριέρ, νοκ άουτ οι αμυντικοί Κέλεχερ, Λόρενς και ο επιθετικός Τοβάιντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Την χρειαζόταν τη νίκη επί της Τζίλιγχαμ η Μπάροου, πρέπει οπωσδήποτε να τα καταφέρει και σήμερα. Βέβαια η Κόλτσεστερ μόνο αδιάφορη δεν είναι πλέον, έμπλεξε για τα καλά. Με ρίσκο στον άσο (1,83).

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΚΡΟΥ

Η Ντονκάστερ έκανε ζημιά στην Μπράντφορντ, με την ισοπαλία (1-1) να την διατηρεί μεν χαμηλά αλλά εκτός κινδύνου έχοντας μόλις μία ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (3-3-1, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες). Γκολ-γκολ τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Νοκ άουτ οι μέσοι Κλόουζ, Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός), αμφίβολος ο φορ Κάρτι.

Η Κρου φάνηκε να φτάνει και σε άνετη επικράτηση απέναντι στην Μόρκαμ όμως ένα 15λεπτο μπλακ άουτ έφερε τα πάνω κάτω (2-3), μένοντας με άδεια χέρια και εκτός των θέσεων απευθείας ανόδου (σερί 3-2-1 και 7-2-2). Γκολ-γκολ τα 15/20 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι Γουίλιαμς (αμυντικός), Λουντ, Οφορντ (μέσοι), Τάμπινερ (φορ, 1 γκολ), εκτός πλάνων οι μέσοι Πάουελ, Φίνεϊ και ο βασικός φορ Λονγκ (9 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν χαρίζεται η Ντονκάστερ και η Κρου που έχει το κίνητρο θα πρέπει να μοχθήσει για το τρίποντο. Μικρό προβάδισμα στο διπλό (2,70), έχει τύχη το over (1,82).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η Φόρεστ Γκριν λύγισε στο εκτός έδρας ντέρμπι της ουράς με την Γκρίμσμπι (1-0), βλέποντας να της ξεφεύγει και πάλι ένας εκ των βασικών αντιπάλων στη μάχη παραμονής. Δέχτηκε γκολ νωρίς, σταδιακά ανέβασε στροφές όμως οι ευκαιρίες της πέρασαν αναξιοποίητες μένοντας με δύο νίκες στις 20 τελευταίες αγωνιστικές (2-8-10, με νέο τεχνικό τον Στιλ Κότεριλ έχει 2-2-4). Εχει την χειρότερη εντός έδρας επίδοση (3-4-11). Nοκ άουτ οι Ντάνιελς (γκολκίπερ), Γκάρικ (εξτρέμ), αμφίβολος ο φορ Ογιεντέλε.

Στα καλύτερα της βρίσκεται η Γουόλσολ που κόντρα στη Ντονκάστερ δικαίως πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη (3-1), μετά από σερί 0-3-2 και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις θέση στα πλέι οφ. Γκολ-γκολ τα 9/12 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Αμφίβολοι οι αμυντικοί ΜακΕντι, Ντάνιελς και ο νεοφερμένος μέσος Τζέλις, νοκ άουτ οι αμυντικοί Φαρκουχάρσον (1 γκολ), Γουίλιαμς, Οτεχ, Μενάγες και ο βασικός επιθετικός Τζόνσον (5 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οδυνηρή ήταν για την Φόρεστ Γκριν η ήττα στο Γκρίμσμπι, δύσκολο το έργο της απέναντι στην “καυτή” Γουόλσολ των πέντε σερί νικών. Φαίνεται για διπλό ωστόσο οι "οικολόγοι” παίζουν σε κάθε ματς την ζωή τους. Πιο ασφαλές το combo Χ2 με over 1,5 (1,75).

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Οι δύο απανωτές νίκες δεν είχαν συνέχεια για την Τζίλιγχαμ που ηττήθηκε στο Μπάροου (2-0) πάντως διατηρείται στα όρια των θέσεων πλέι οφ (σερί 6-4-3). Η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και πάλι δεν βρήκε λύσεις, ενώ είχε κρατήσει ανέπαφη εστία στα τρία προηγούμενα λύγισε από έναν αντίπαλο που την πίεσε. Συνδυασμός no goal και under τα πέντε πιο πρόσφατα. Επιστρέφει ο βασικός γκολκίπερ Τέρνερ, νοκ άουτ οι μέσοι Λάπσλι (1 γκολ), Τζέφρις και οι επιθετικοί Αντριους (νεοφερμένος), Ουρτάδο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Τρανμίρ υπέταξε στα τελευταία λεπτά την ουραγό Σάτον (1-0) και μπορεί πλέον να αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια αναφορικά με την παραμονή (2-1-4, γενικότερο σερί 7-1-6). Βρήκε... τοίχο στον αντίπαλο γκολκίπερ, έχασε μέχρι και πέναλτι στο 55', για να βρει εν τέλει λύση στο 87'. Γκολ-γκολ και over τα έξι από τα εννιά τελευταία. Νοκ άουτ ο μέσος Μπελεουάν, οι αμυντικοί Στάρμπακ, Λικ και ο αν. φορ Ντένις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παράδοξο να διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ η ομάδα με την (εξαρχής) χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, κι όμως συμβαίνει. Η Τρανμίρ χάνει... λάδια εκτός έδρας και θα πάμε στον συνδυασμό 1Χ με under (2,12).

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Χάρογκειτ είχε μεγάλη ανάγκη τη νίκη στην έδρα της Σουίντον ώστε να μείνει κοντά στην επτάδα, προηγήθηκε όμως δεν την πήρε (1-1) και με μόλις δύο βαθμούς από τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές υποχώρησε στην 13η θέση. Τρέχει σερί 7-4-4, ενώ έχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (20) από ότι εκτός (29). Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Σιμς, ΜακΝτόναλντ και οι Τόμας (αν. γκολκίπερ), Φόλαριν (επιθετικός, 3 γκολ).

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες (όλες με ανέπαφη εστία) η Κρόουλι ηττήθηκε από την ιδίων στόχων Μόρκαμ (1-0) και απομακρύνθηκε από τις προνομιούχες θέσεις. Δέχτηκε γκολ στα μέσα της επανάληψης και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ήταν καλύτερη, παρότι έψαξε την ισοφάριση δεν την βρήκε με μοιραίο τον Ορσι που έμεινε στα 15 γκολ. Μετράει έξι συνεχόμενα under, τα πέντε εκ των οποίων με no goal. Πλήρης αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μη αποτελεσματική εντός έδρας η Χάρογκειτ, ανακόπηκε η φόρα που είχε πάρει η Κρόουλι. Πολύ δύσκολο για σημείο, το over φαντάζει... οριακό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Την δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Μάνσφιλντ από την ΜΚ Ντονς (1-2), βεβαίως συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Είδε το γρήγορο προβάδισμα της να διαγράφεται άμεσα και ήταν κάπως υποτονονική στη συνέχεια, πλέον τρέχει σερί 5-2-4. Εχει την μακράν καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, over τα έξι από τα οκτώ τελευταία. Νοκ άουτ άουτ οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον, Χιούιτ και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

Η Σουίντον γλίτωσε στο 85' την εντός έδρας ήττα σε ισορροπημένο ματς με την Χάρογκειτ (1-1) και διατηρείται στο δεύτερο μισό της κατάταξης, έχοντας “ξεμείνει” από στόχους (2-4-2 με υπηρεσιακό τον Γκάβιν Γκάνινγκ, γενικότερα σερί 2-5-4, 3-5-8). Γκολ-γκολ τα 10/12 πιο πρόσφατα, ενώ έχει μόλις δύο διπλά σε 18 εξόδους (2-7-9) όπου δέχτηκε 39 τέρματα. Δεν υπολογίζονται οι Μαχόνεϊ (γκολκίπερ), Ουουάκουε, Κλέιτον (αμυντικοί) και Ντιβάιν (αριστερός μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κοιτάζει μπροστά η Μάνσφιλντ, δεν θα μείνει στην ήττα από την ΜΚ Ντονς και αναμένεται η αντίδραση της. Στις απογοητεύσεις της σεζόν η Σουίντον, να κάνει την έκπληξη εδώ; Δύσκολο ούσα και αδιάφορη, άσος που συνδυάζεται με over (2,00).

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Σπουδαίο διπλό επί της πρωτοπόρου Μάνσφιλντ πανηγύρισε η πολύ ανεβασμένη ΜΚ Ντονς (1-2) και πλέον έχει γίνει φαβορί για πλέι οφ (σερί 3-1-1, 6-2-2, 14-4-4). Γκολ-γκολ και over τα 9/12 από τα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση εντός έδρας (11-4-3). Αμφίβολοι οι Γουόλερ (αμυντικός) και Τάκερ (μεσοαμυντικός), συνεχίζουν εκτός ο βασικός μέσος Χάντερ, ο επιθετικός Ντιν και οι αναπληρωματικοί γκολκίπερ Μάρσαλ, Σάντφορντ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Σάλφορντ ηττήθηκε εντός έδρας από την Τζίλιγχαμ (0-2), αποτέλεσμα που ουσιαστικά εκμηδενίζει τις πιθανότητες να προλάβει τα πλέι οφ. Εχασε κάποιες ευκαιρίες να προηγηθεί και τιμωρήθηκε, μένοντας με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-3-2, 4-6-2). Προηγήθηκαν οκτώ συνεχόμενα γκολ-γκολ, τα 10/15 πιο πρόσφατα ήταν over, ενώ έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (22) από ότι εντός (18). Αμφίβολος ο επιθετικός Χέντρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακρως ικανοποιητική και... overachieving η παρουσία της Μίλτον Κέινς Ντονς, αντιθέτως στην Σάλφορντ επικρατεί απογοήτευση όμως είναι επικίνδυνη εκτός έδρας. Και θα θέλαμε ψηλότερα τον άσο-φαβορί (1,75), παίζουμε σύνολο 2-3 τερμάτων (2,00).

ΜΟΡΚΑΜ-ΡΕΞΑΜ

Πολύτιμη νίκη επί της Κρόουλι κατέκτησε η Μόρκαμ (1-0), με το δεύτερο κολλητό τρίποντο να την ανεβάζει στα όρια των θέσεων πλέι οφ (σερί 5-2-1 και 7-6-8). Αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες πάντως, στάθηκε αρκετά τυχερή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, βρίσκοντας εν τέλει λύση με χρυσή αλλαγή τον Σλιου. Γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα έξι τελευταία. Ανανέωσε το συμβόλαιο του ο επιθετικός Μπράουν, εκτός πλάνων οι Μουρ (βασικός γκολκίπερ) και Λαβ (αμυντικός).

Η Ρέξαμ “πάτησε” στο πρώτο ημίχρονο την Ακρινγκτον -χατ τρικ ο Μάλιν και φυσιολογικά έριξε στροφές στην επανάληψη, με την πρώτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-2-1) να την ανεβάζει ξανά στις θέσεις απευθείας ανόδου (4-0). Οι Ουαλοί διαθέτουν την τέταρτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, πάντως εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο δυνατοί. Νοκ άουτ οι βασικοί μέσοι Τζόουνς (4 γκολ), Εβανς και οι Λέιντον (γκολκίπερ), Ο'Κόνορ (μεσοαμυντικός) και Φόρντε (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάσιμες ελπίδες για πλέι οφ από το.. πουθενά για την Μόρκαμ, δεδομένα ισχυρή η Ρέξαμ χάνει ωστόσο δυναμική εκτός Ουαλίας. Σε τιμές διπλασιασμού ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (1,75).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Αναβλήθηκε το ματς με την Μπράντφορντ για την Νοτς Κάουντι, που υποδεχόμενη την ουραγό Σάτον υπέστη πέμπτη ήττα (3-4) στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (με νέο τεχνικό τον Στιούαρτ Μέιναρντ έχει 1-1-5). Πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ, παρότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση! Over τα 15/18 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολοι οι Γουόρνερ (αμυντικός), Γκόσλινγκ (μέσος) και ΜακΓκόλντρικ (εξτρέμ), νοκ άουτ οι Μπαϊράμι (αμυντικός μέσος), Πάλμερ (χαφ), Σκοτ (φορ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουίμπλεντον δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της Γκρίμσμπι (0-0), χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ (σερί 3-4-5) υποχωρώντας στην 10η θέση. Είχε την μερίδα του λεόντος στις ευκαιρίες, επέτρεψε και κάποιες γλιτώνοντας σε δοκάρι. Βασίζεται στην τρίτη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, μετράει οκτώ συνεχόμενα under και τέσσερα διαδοχικά no goal. Παραμένουν αμφίβολοι οι αμυντικοί Λιούις (2 γκολ), Τζόνσον (1 γκολ) και Καλαμπάι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απρόσμενα κακή τροπή πήρε η σεζόν για την Νοτς Κάουντι, ενώ η Γουίμπλεντον το παλεύει ακόμα αν και η γκέλα με την Γκρίμσμπι ήταν “χοντρή”. Παρά το μεγαλύτερο κίνητρο των φιλοξενούμενων, ο άσος είναι το πρώτο σημείο (2,30)!

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Αναβλήθηκε το ματς στο Κόλτσεστερ για την Στόκπορτ που κόντρα στην Σουίντον κόλλησε σε δεύτερη σερί “λευκή” ισοπαλία, πέφτοντας από την κορυφή μετά από πολύ καιρό! Εμεινε με μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-3-2), έφερε τρίτο κολλητό no goal μετά από πέντε συνεχόμενα γκολ-γκολ. Αμφίβολοι οι βασικοί Ράιτ (μέσος, 2 γκολ), Κόλαρ (επιτελικός, 4 γκολ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι Σάουθαμ-Χέιλς (αμυντικός), Νόιλ (δεξιός μπακ) και Στρέτον (αν. φορ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Νιούπορτ δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα με την πρωτοπόρο Μάνσφιλντ (0-1) και πηγαίνοντας από νίκη σε ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές απομακρύνθηκε κάπως από τις θέσεις πλέι οφ (γενικότερο σερί 7-2-3). Over τα 7/10 πιο πρόσφατα των Ουαλών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ηγέτης ο επιθετικός Εβανς (20 γκολ). Αμφίβολοι οι Τσάρσλεϊ (μέσος), ΜακΛάφλιν (βασικός φορ, 3 γκολ), απουσιάζουν οι στόπερ Ντιλέινι, Σέμπερι και ο επιθετικός Μπογκλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να μην.... γκρεμίσει ότι έχτιζε σχεδόν όλη την σεζόν καλείται πλέον η Στόκπορτ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην νίκης κόντρα στη Νιούπορτ η οποία πάντως επίσης “καίγεται”. Ασος του 1,50, ίσως είναι προτιμότερο να πονταριστεί στο live.

ΣΑΤΟΝ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Σάτον έφτασε κοντά σε θετικό αποτέλεσμα στο Τρανμίρ, που πάντως δεν θα άξιζε και η 20η ήττα σε 36 αγωνιστικές (1-0) την κρατάει σε δυσχερή θέση (2-10-8, 1-6-5 με νέο τεχνικό τον Στιβ Μόρισον). Ο γκολκίπερ Αρνολντ έκανε ουκ ολίγες σωτήριες επεμβάσεις, με τον αντίπαλο να χάνει και πέναλτι στο 55', αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει στο καθοριστικό γκολ. Γκολ-γκολ τα 10/13 τελευταία σε πρωτάθλημα/κύπελλο. Αμφίβολοι οι Γκούντλιφ (αμυντικός, 2 γκολ), Μπιούτιμαν (αμυντικός χαφ).

Η Γκρίσμπι έμεινε όρθια στην έδρα της Γουίμπλεντον αποσπώντας “λευκή” ισοπαλία και απέχει επτά βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού. Πάντως είχε ευκαιρίες (δοκάρι), μένοντας με μία νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (1-4-4, 2-5-6). Γκολ-γκολ τα 15/21 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έχει μόλις ένα διπλό σε 16 εξόδους (1-9-6). Αμφίβολος ο χαφ Βέρναμ, συνεχίζουν εκτός οι Μάχερ (στόπερ), Γκλένον (αριστερός μπακ), Κούρι και Εϊνλι (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδυνατεί να ξεκολλήσει από τον βυθό η Σάτον, αν δεν νικήσει ούτε την Γκρίμσμπι μόνο σε θαύμα θα ελπίζει. Θα πέσουν κορμιά, θα στηρίξουμε την τελευταία ευκαιρία των Λονδρέζων (2,35)!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

09/03/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 66 35 18 12 5 69 31 38
2 Στόκπορτ Στόκπορτ 63 34 18 9 7 66 37 29
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 63 35 18 9 8 64 45 19
4 Κρου Κρου 61 35 17 10 8 64 49 15
5 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 61 36 18 7 11 57 46 11
6 Μπάροου Μπάροου 56 34 15 11 8 49 39 10
7 Γουόλσολ Γουόλσολ 54 35 15 9 11 55 48 7
8 Μόρκαμ Μόρκαμ 54 35 15 9 11 52 54 -2
9 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 54 36 16 6 14 34 41 -7
10 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 51 36 13 12 11 48 39 9
11 Κρόουλι Κρόουλι 49 34 15 4 15 49 50 -1
12 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 49 35 14 7 14 51 54 -3
13 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 49 35 14 7 14 42 53 -11
14 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 47 34 14 5 15 69 66 3
15 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 47 34 12 11 11 42 40 2
16 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 46 35 13 7 15 47 48 -1
17 Σουίντον Σουίντον 44 36 11 11 14 61 63 -2
18 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 43 36 13 4 19 54 52 2
19 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 40 36 10 10 16 52 66 -14
20 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 40 35 11 7 17 45 61 -16
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 34 34 7 13 14 45 60 -15
22 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 32 34 8 8 18 45 62 -17
23 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 27 35 6 9 20 34 62 -28
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 26 36 5 11 20 40 68 -28
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr