Ποδόσφαιρο

Conference League: Άστον Βίλα - Άγιαξ, με τη δυναμική του Βίλα Παρκ!

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 00:54

H Άστον Βίλα έφυγε αλώβητη από την Ολλανδία και σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει τη πρόκριση μέσα στο γήπεδό της. 

Conference League: Άστον Βίλα - Άγιαξ, με τη δυναμική του Βίλα Παρκ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άστον Βίλα - Άγιαξ.

Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
22:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 940, Cosmote Sport 5HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Άστον Βίλα

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι περνάει ίσως το πιο απαιτητικό κομμάτι της σεζόν. Έδωσε μάχη με την Τότεναμ στο πρωτάθλημα με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την τέταρτη θέση αλλά γνώρισε συντριβή 4-0. Τώρα υποδέχεται τον Άγιαξ για την πρόκριση στους οκτώ. Στην Ευρώπη φέτος έχει μόνο νίκες στο γήπεδό της σε τέσσερις αγώνες.

Αγωνιστικά νέα

Υπάρχουν δύο νέα προβλήματα για την ομάδα του Έμερι με τιμωρημένους τον στόπερ Κόνσα (35 ματς/1 ασίστ) και τον ακραίο επιθετικό Τζανιόλο (30 ματς/2 γκολ). Τραυματίας παραμένει ο αμυντικός μέσος Καμαρά (30 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

Πιθανή ενδεκάδα

Μαρτίνες – Κας, Κονσά. Λενγκλέ (Ντιέγκο Κάρλος), Ντιν – Ντ. Λουίζ, ΜακΓκιν - Μπέιλι, Τίλεμανς (Ντιαμπί), Ρότζερς – Γουάτκινς.

Άγιαξ

Η ομάδα του Τζονι Φαν’τ Σχιπ έκανε καλά την δουλειά της αλλά: «Πρέπει να βελτιωθούμε αν θέλουμε πρόκριση». Στο πρωτάθλημα είναι απίθανο να προλάβει την τριάδα. Υποδέχτηκε την Φορτούνα Σιτάρντ και έσωσε την ισοπαλία 2-2 με γκολ λίγο πριν το τέλος. Σε πέντε Ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια φέτος δεν έχει κρατήσει το μηδέν (2/1/2) και τέσσερα έχουν λήξει Goal/Goal.

Αγωνιστικά νέα

Ο στόπερ Σούταλο και ο μέσο-επιθετικός Μπέργκχαους ξεπέρασαν προβλήματα και είναι διαθέσιμοι. Τιμωρημένος ο μπακ Χόουιγερ (27 ματς/2 γκολ/3 ασίστ). Εκτός οι Μπέργκβαϊν (23 ματς/8 γκολ/5 ασίστ), Άβιλα (12 ματς/2 ασίστ).

Πιθανή ενδεκάδα

Ραμάι – Ρεντς, Καπλάν Σούταλο, Χάτο, Σόσα – Χλίνσον, Χέντερσον, Μάνσβερκ, Τέιλορ – Μπρόμπεϊ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.37 5 7.15 2.67 1.42 1.67 2.12 1.64 2.12 1.07 1.14 2.95
Άστον Βίλα - Άγιαξ / Εκτίμηση

Tα πράγματα πρόκειται να είναι πιο δύσκολα για τον Άγιαξ μέσα στην Αγγλία. Μπορεί να ήταν καλός και να άντεξε στο γήπεδό του, αλλά στο Βίλα Παρκ τα πράγματα αλλάζουν υπέρ των χωριατών.

1 & over 2.5 & Γουότκινς να σκοράρει (2.50) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr