Ποδόσφαιρο

Euro: Πολωνία - Εσθονία, τεράστια η διαφορά τους

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 00:49

Πρόκειται για το πιο ξεκάθαρο ζευγάρι των πλέι οφ του Euro 2024 κι αυτό που συγκεντρώνει το λιγότερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς οι Πολωνοί θα κάνουν το καθήκον τους και θα επικρατήσουν των Εσθονών, όμως οι αποδόσεις βρίσκονται στα... πατώματα.

Euro: Πολωνία - Εσθονία, τεράστια η διαφορά τους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πολωνία – Εσθονία.

Νοκ άουτ αναμέτρηση για πλέι οφ του Euro 2024. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του Ουαλία – Φινλανδία.

21:45 Novasports 2
Κωδ. ΟΠΑΠ: 423

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πολωνία

Η Πολωνία δεν τα πήγε καλά στη Λίγκα Εθνών, ωστόσο έπαιζε στην Α’ κατηγορία και από τη στιγμή που οι πιο πολλές ομάδες από το πάνω ράφι εξασφαλίστηκαν μέσω των προκριματικών, βρίσκει μπροστά της τη 2η ευκαιρία από το πρώτο μονοπάτι. Στα προκριματικά του Euro δεν είχε καλή παρουσία και ενώ ο Μίχαλ Πρόμπριεζ ανέλαβε με την ιδιότητα του υπηρεσιακού, επανέφερε την ηρεμία εντός των αποδυτηρίων και προς το παρόν συνεχίζει.

Λίγα κενά

Εκτός κλήσεων οι Κεντζιόρα (α. 32/1), Κριχόβιακ (μ. 100/5), Λινέτι (μ. 47/5), Μίλικ (ε. 72/17), οι περισσότερες απουσίες οφείλονται σε τραυματισμούς. Σημαντικός αυτός του τελευταίου.

Πιθανή σύνθεση: Στσέζνι, Μπερεζίνσκι, Μπεντνάρεκ, Κίβιορ, Κας, Σιμάνσκι, Φρανκόφσκι, Ζιελίνσκι, Σιμάνσκι, Σβιντέρσκι, Λεβαντόφσκι.

Εσθονία

Η Εσθονία δεν είχε πρόβλημα με Σαν Μαρίνο και Μάλτα στον όμιλο της Λίγκας Εθνών, πήρε το απόλυτο των τεσσάρων νικών και είχε ουσιαστικά τον πιο εύκολο δρόμο για τη 2η ευκαιρία. Εννοείται ότι στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν κατάφερε να διακριθεί, συγκαταλέγεται στις μικρές δυνάμεις του ποδοσφαίρου στη Γηραιά Ήπειρο. Απέναντι στην Πολωνία οι πιθανότητες είναι έως και ελάχιστες, το αναγνωρίζουν τόσο οι διεθνείς, όσο και ο εκλέκτορας Τόμας Χάμπερλι (από το 2021 στον πάγκο).

Δυνατές απουσίες

Εκτός οι Μπαράνοφ (α. 48/0), Τενίστε (α. 99/1), Κάιτ (μ. 54/8), Ογιάμα (μ. 63/1), Ζένιοφ (ε. 113/17), Σάπινεν (ε. 53/12), πρόκειται για σημαντικές μονάδες για τα δεδομένα της Εθνικής.

Πιθανή σύνθεση: Χάιν, Κάλαστε, Κούουσκ, Πασκότσι, Λίλαντερ, Βάαστσουκ, Πουμ, Πικ, Σινιάβσκι, Τούνγιοφ, Άνιερ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.17 6.85 14.5 2.1 1.68 1.4 2.82 2.7 1.4 1.08 4.75
Πολωνία - Εσθονία / Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το ποιος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης. Η Πολωνία, ειδικά από τη στιγμή που στις τελευταίες της υποχρεώσεις έδειξε πως έχει συνέλθει, αναμένεται να κερδίσει εύκολα. Η Εσθονία είχε εύκολο έργο μέχρι εδώ, έπιασε το ταβάνι της και θα παίξει κλειστά, για να πάρει το καλύτερο που μπορεί. Δεν πληρώνει τίποτα ο άσος, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας. Θα πάμε με το 1 και Over 2,5 σε απόδοση 1,75 από το Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr