Ποδόσφαιρο

Λιγκ 2 Αγγλίας: Μαίνεται ο πόλεμος

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 01:37

Τελική ευθεία στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, με έντεκα αναμετρήσεις της 40ης αγωνιστικής το Σάββατο.

Λιγκ 2 Αγγλίας: Μαίνεται ο πόλεμος

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Η Μάνσφιλντ πέρασε σαν σίφουνας από το Μπράντφορντ (1-5) και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής (σερί 7-0-4, 7-2-5). Η πιο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία ήταν καταιγιστική μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλο, σκοράροντας τέσσερα αναπάντητα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο! Εντός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει δύο γκολ, over τα εννιά από τα έντεκα πιο πρόσφατα. Συνεχίζουν εκτός οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον, Χιούιτ και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Κόλτσεστερ περιορίστηκε σε ισοπαλία με την Γουόλσολ (1-1) και πλέον συγκατοικεί στην προτελευταία θέση με την Φόρεστ Γκριν. Ατυχη πάντως, καθώς βρήκε γκολ ισοφάρισης στις αρχές της επανάληψης αλλά λίγο μετά (53’) έχασε πέναλτι. Γενικότερα είναι βελτιωμένη με νέο τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι (0-5-2, 1-7-2, 1-7-5). Under τα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Εγκμπο, νοκ άουτ οι αμυντικοί Κέλεχερ, Λόρενς και ο φορ Τοβάιντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τώρα που πήρε.. κεφάλι δεν μπορεί να χάσει την άνοδο η Μάνσφιλντ, θα κάνει ακόμη ένα βήμα με την αδύναμη Κόλτσεστερ και ας έχει εκείνη πολύ μεγάλη ανάγκη βαθμούς. Φυσιολογικά στο 1,45 ο άσος, τον συνδυάζουμε με over στο 1,90 της betshop.

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Τρίτη ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έφερε η Χάρογκειτ στο Μπάροου (0-0) και βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης, έχοντας μείνει λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ (σερί 0-4-4 και 7-5-6). Στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή και όχι μόνο στο χαμένο πέναλτι στο 20΄. Εχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (20) από ότι εκτός (31). Αμφίβολος ο αμυντικός Γκίμπσον, απουσιάζουν οι αμυντικοί Σιμς, ΜακΝτόναλντ και οι Τόμας (αν. γκολκίπερ), Φόλαριν (επιθετικός, 3 γκολ).

Στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν «κλάταρε» η Μπράντφορντ, η ήττα από την Νοτς Κάουντι (0-3) ήταν η τρίτη διαδοχική (μετά από σερί 4-3-0) και την άφησε επτά βαθμούς μακριά από τις προνομιούχες θέσεις (γενικότερο σερί 4-6-6). Δεν χωρά κριτικής το ματς, με τον αντίπαλο να κυριαρχεί ολοκληρωτικά. Under τα 10/14 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, no goal τα 9/12 πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο αν. φορ Γιανγκ, απουσιάζει ο μέσος Πάτισον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τις ισοπαλίες δεν γίνεται δουλειά για την μη αποτελεσματική εντός έδρας Χάρογκειτ, νέα «κοιλιά» κάνει η Μπράντφορντ. Οι αποδόσεις αδικούν τους γηπεδούχους, το προσπερνάμε.

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η Μπάροου αν και πολύ ανώτερη δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Χάρογκειτ (0-0), δεύτερη κολλητή ισοπαλία βεβαίως παραμένει στις θέσεις πλέι οφ (σερί 3-4-4). Ηταν ιδιαίτερα άτυχη, χάνοντας πέναλτι με την συμπλήρωση 20 λεπτών και αρκετές ακόμη σημαντικές ευκαιρίες. Είναι αρκετά αποτελεσματική εντός έδρας, έχοντας υποστεί μόνο δύο ήττες σε 18 εντός έδρας ματς (9-7-2). Under τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα, μοναδικός απόντας ο βασικός αριστερός μπακ Τιένσια.

Υπερπολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της Γουίμπλεντον πανηγύρισε η Νιούπορτ (0-2), διατηρώντας ακέραιες ελπίδες για να προλάβει τα πλέι οφ. Οι Ουαλοί σκόραραν στο ίδιο χρονικό σημείο και των δύο ημιχρόνων, σε μια εύκολη πάνω-κάτω επικράτηση (σερί 4-0-4 και 9-2-4). Αξιοσημείωτο ότι έχει μόλις μία ισοπαλία εκτός έδρας (7-1-11). Απουσιάζουν οι στόπερ Ντιλέινι, Σέμπερι, Κλαρκ, ο βασικός δεξιός μπακ ΜακΛάφλιν (3 γκολ) και ο βασικός φορ Μπογκλ (8 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες, η Μπάροου σπάνια χάνια εντός αλλά δεν θα είναι εύκολο να υποτάξει τους Ουαλούς. Μικρό προβάδισμα στον άσο (1,75) που θέλει οπωσδήποτε κάλυψη.

ΚΡΟΥ-ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Κρου λύγισε εύκολα στην έδρα της ΜΚ Ντονς (3-1), τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές χάνοντας κι άλλο έδαφος στο κυνήγι της απευθείας ανόδου (σερί 5-2-2 και 9-2-3). Δέχτηκε γκολ με το καλημέρα, βρήκε απάντηση αλλά πολύ γρήγορα έπεσε στο καναβάτσο! Γκολ-γκολ τα 16/23 πιο πρόσφατα επίσημα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εντός έδρας (11-4-4). Αμφίβολοι οι μέσοι Λουντ και Οφορντ, παραμένουν παροπλισμένοι οι επιθετικοί Λονγκ (βασικός, 9 γκολ), Μπέικερ-Ρίτσαρντσον (αν.) και ο μέσος Πάουελ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γουίμπλεντον υπέκυψε εντός έδρας στην Νιούπορτ (0-2), βλέποντας να διακόπτεται αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (με τρεις νίκες) και παραμένει στις θέσεις πλέι οφ αλλά οριακά (γενικότερα σερί 3-2-4, 5-4-6). Εμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, η επιθετική της δραστηριότητα ήταν περιορισμένη. Εχει την τέταρτη καλύτερη άμυνα, μετράει έντεκα συνεχόμενα under και επτά διαδοχικά no goal. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Λιούις (2 γκολ), Τζόνσον (1 γκολ) και Καλαμπάι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντεφορμέ σε κρίσιμη καμπή η Κρου, ήταν μεγάλο πισωγύρισμα για την Γουίμπλεντον η τελευταία ήττα. Εχει μπόλικο ρίσκο ο άσος, πάντως είναι το πρώτο σημείο (2,50), συνδυαστικά με over εκτοξεύεται στο 3,85.

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Η Ντονκάστερ άλωσε σε ισορροπημένο παιχνίδι το Σουίντον (1-2), πέμπτη νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (5-3-1 και 5-3-4) και μπορεί να αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια. Εβαλε νωρίς τις βάσεις, πάντως το ματς έγινε.. ροντέο στην επανάληψη. Γκολ-γκολ τα 9/12 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολοι οι Μάξγουελ (μπακ), Κάρτι (φορ), νοκ άουτ οι μέσοι Κλόουζ, Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός).

Η Φόρεστ Γκριν είχε την μεγάλη ευκαιρία για να πραγματοποιήσει άλμα παραμονής απέναντι στην Σάτον όμως υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα (0-1) και παραμένει σε δύσκολη θέση, με μόλις τέσσερις νίκες στις 24 τελευταίες αγωνιστικές (4-8-11, έχει 4-1-3 με νέο τεχνικό τον Στιλ Κότεριλ). Οι «οικολόγοι» δέχτηκαν γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα και δεν μπόρεσαν να απαντήσουν, αν και είχαν τις ευκαιρίες τους. Αμφίβολος ο επιθετικός Ογιεντέλε, εκτός οι Ντάνιελς (γκολκίπερ) και Γκάρικ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασφαλής εδώ και καιρό η Ντονκάστερ όμως δεν χαρίζεται, η Φόρεστ Γκριν έχει πλέον το.. κουράγιο να διεκδικεί παντού αποτέλεσμα. Πιθανή ισοπαλία (3,35).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΡΕΞΑΜ

Η Γκρίμσμπι έμεινε όρθια και στο Τζίλιγχαμ αποσπώντας βαθμό (1-1), μάλιστα άξιζε ακόμη και τη νίκη, με αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (σερί 2-4-0, 3-6-4) συνεχίζει την προσπάθεια για να απομακρυνθεί οριστικά από τον κίνδυνο. Γκολ-γκολ τα 17/24 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εντός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται δύο τέρματα. Αμφίβολος ο χαφ Βέρναμ, συνεχίζουν εκτός οι Μάχερ (στόπερ), Ντρίσκολ-Γκλένον (αριστερός μπακ), Κούρι και Εϊνλι (μέσοι).

Θύμα έκπληξης έπεσε η Ρέξαμ υποκύπτοντας εντός έδρας στην Τρανμίρ (0-1), χάνοντας ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ισχυρότερη έδρα της κατηγορίας, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (σερί 4-3-2) ενώ έμεινε «άσφαιρη» σε δεύτερο σερί εντός κι ενώ εκεί σκόραρε ανελλιπώς από τον Νοέμβριο 2021! Νοκ άουτ οι βασικοί μέσοι Τζόουνς (4 γκολ), Εβανς και οι Λέιντον (γκολκίπερ), Ο'Κόνορ (μεσοαμυντικός), Φόρντε (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αθόρυβα έχτισε αήττητο η Γκρίμσμπι όμως δεν έχει ξεμπλέξει για την παραμονή, ενώ η Ρέξαμ διατηρεί αβαντάζ για την τρίτη θέση αλλά και δεν έχει ιδιαίτερα περιθώρια απωλειών. Θα πάρουμε το διπλό στο (1,91) της betshop.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΡΚΑΜ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η Μόρκαμ δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με την Σάλφορντ (3-1), με την τρίτη διαδοχική ήττα να την απομακρύνει κάπως από τις θέσεις πλέι οφ (σερί 4-1-3, 5-2-4). Απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα καθώς δεν έκανε καλή εμφάνιση, μπορούσε να δεχτεί και περισσότερα τέρματα. Γκολ-γκολ τα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Ρόουσον (2 γκολ), τραυματίες οι βασικοί Μουρ (γκολκίπερ), ΜακΚίερναν (μέσος, 7 γκολ) και οι Λαβ (αμυντικός), Μπάρκερ (αν. φορ).

Η Τζίλιγχαμ «κόλλησε» σε ισοπαλία με την Γκρίμσμπι (1-1), μένοντας οριακά πίσω από τις θέσεις πλέι οφ (σερί 6-6-4). Είχε άμεση απάντηση στο γκολ που δέχτηκε νωρίς, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή αντιθέτως απειλήθηκε σοβαρά να μείνει και με εντελώς άδεια χέρια. Εχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, αξιοσημείωτη η μόλις μία ισοπαλία εκτός έδρας (8-1-10). Μετράει οκτώ συνεχόμενα under και 6/8 no goal. Τραυματίες ο μέσος Τζέφρις και οι επιθετικοί Αντριους (νεοφερμένος), Ουρτάδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι σερί ήττες άφησαν λίγο πίσω την Μόρκαμ, λίγο πιο πάνω της η Τζίλιγχαμ. “Καίγονται” και οι δύο για νίκη, όμως βλέπουμε ισοπαλία (3,15)!

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Μετά από έξι αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού η Νοτς Κάουντι πέρασε με ευκολία από το Μπράντφορντ (0-3), διατηρώντας τις όποιες ελπίδες για να προλάβει τα πλέι οφ. Η παλαιότερη ομάδα του κόσμου επέβαλλε τον δικό της ρυθμό, πλέον τρέχει σερί 2-2-7 με νέο τεχνικό τον Στιούαρτ Μέιναρντ! Over τα 17/21 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολοι οι Γκόσλινγκ (μέσος), ΜακΓκόλντρικ (εξτρέμ), νοκ άουτ οι Μπαϊράμι (αμυντικός μέσος), Πάλμερ (χαφ), Σκοτ (φορ).

Εύκολο έργο είχε η Σάλφορντ στο τοπικό ντέρμπι του Μάντσεστερ με την Μόρκαμ (3-1), επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από πέντε αγωνιστικές όπου πήρε μόνο δύο βαθμούς και διατηρεί διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (σερί 2-3-3, 5-6-3). Γκολ-γκολ τα 11/12 τελευταία, over τα 13/18 πιο πρόσφατα, ενώ έχει πάρει τους ίδιους βαθμούς εντός και εκτός έδρας (από 22). Νοκ άουτ οι μέσοι Ασλεϊ, Μάλαν και οι Ενμάι (αμυντικός), Σέπαρντ (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σερί νικών πρέπει να κάνει η Νοτς Κάουντι ώστε να μείνει ζωντανή για πλέι οφ, καμία ανησυχία στην Σάλφορντ όχι ότι υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις της. Ασος (1,98)!

ΣΑΤΟΝ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Διπλό.. ελπίδας επί της προτελευταίας Φόρεστ Γκριν πανηγύρισε η ουραγός Σάτον, ανανεώνοντας τις ελπίδες παραμονής (0-1). Οι Λονδρέζοι κράτησαν ανέπαφη εστία για πρώτη φορά στα 17 τελευταία, πλέον τρέχουν σερί 2-7-6 με νέο τεχνικό τον Στιβ Μόρισον (γενικότερο σερί 3-11-9). Είναι μη αποτελεσματική εντός έδρας, με μόλις τρεις νίκες σε 19 ματς, γκολ-γκολ τα 11/16 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο αμυντικός Γκούντλιφ (2 γκολ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Ακρινγκτον παραχώρησε ισοπαλία στη Νοτς Κάουντι (2-2) και διατηρείται στα μέσα της κατάταξης, έχοντας απομακρυνθεί από τις προνομιούχες θέσεις (σερί 1-1-4). Στο τρίτο ματς μετά την απομάκρυνση του τεχνικού Τζον Κόλεμαν (μετά από μία δεκαετία), έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά βρήκε ισάριθμες απαντήσεις (τα 14 γκολ έφτασε ο Νόλαν). Μετράει πέντε συνεχόμενα over. Αμφίβολοι οι Λονγκέλο-Μπούλε (βασικός αμυντικός, 2 γκολ), Ριτς-Μπαγκέλου (στόπερ), νοκ άουτ οι γκολκίπερ Σάβιν, ΜακΚράκεν και ο επιθετικός Αντριους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γεύθηκε το φιλί της ζωής η Σάτον και θα δώσει.. σώμα και πνεύμα για νέα νίκη, οι ισοπαλίες περισσότερο κόστισαν παρά βοήθησαν για την Ακρινγκτον που φαίνεται να μένει εκτός κυνηγιού πλέι οφ. Ξεκάθαρα no bet, ας είναι ισχυρότερο το κίνητρο των Λονδρέζων.

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Μετά την πρωτοπόρο Μάνσφιλντ η Τρανμίρ έκανε ζημιά και στην Ρέξαμ που επίσης διεκδικεί απευθείας άνοδο (0-1), τρίτη νίκη στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0) και πλέον μπορεί να αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια (γενικότερα σερί 4-2-4, 9-2-6). Ομάδα έδρας, με έντεκα νίκες σε 19 ματς όπου κατά μέσο όρο σκοράρει δύο γκολ. Γκολ-γκολ και over τα 8/12 πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο αμυντικός Ντέιβις, νοκ άουτ ο μέσος Μπελεουάν και οι αμυντικοί Στάρμπακ, Λικ.

Μετά από δύο απανωτές νίκες (και 5/6) η Κρόουλι αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Στόκπορτ (1-1) και βρίσκεται οριακά πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Είχε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί όμως πέρασαν αναξιοποίητες, τουλάχιστον δεν το έβαλε κάτω όταν δέχτηκε γκολ με τον Λόλος να σκοράρει σε τρίτο διαδοχικό. Under τα επτά από τα εννιά τελευταία. Αμφίβολος ο βασικός αριστερός μπακ Κόνροϊ, απουσιάζει ο βασικός μέσος Γκλάντγουιν (2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απρόβλεπτο σύνολο η Τρανμίρ, μέχρι τέλους θα το πάει η Κρόουλι για πλέι οφ. Αποφεύγουμε σημείο, επιλογή ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over στο 1,90 της betsson.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΜΚ ΝΤΟΝΣ

Η Στόκπορτ άφησε δύο βαθμούς στο Κρόουλι (1-1), τέταρτη ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές ενώ έχει μόλις μία νίκη στις επτά πιο πρόσφατες (1-4-2) και πλέον η απευθείας άνοδος κρέμεται από μία κλωστή. Την γλίτωσε σε δύο μεγάλες ευκαιρίες προτού πάρει προβάδισμα αλλά δεν μπόρεσε να το υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Αμφίβολοι οι βασικοί Ράιτ (μέσος, 2 γκολ), Κόλαρ (επιτελικός, 4 γκολ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι αμυντικοί Σάουθαμ-Χέιλς, Μπρίστοου και οι Νόιλ (δεξιός μπακ), Στρέτον (αν. φορ).

Αμεσα επέστρεψε στις επιτυχίες η ΜΚ Ντονς που επιβλήθηκε με απρόσμενη ευκολία της Κρου (3-1), πλέον έχει σχεδόν εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ και παράλληλα διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις απευθείας άνοδο (σερί 5-1-2, 16-4-5). Η παραγωγική της επίθεση έδωσε πάλι λύσεις, γκολ-γκολ και over τα 11/15 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Αμφίβολοι οι Γουόλερ (αμυντικός) και Τάκερ (μεσοαμυντικός), εκτός ο βασικός μέσος Χάντερ, ο επιθετικός Ντιν και οι αν. γκολκίπερ Μάρσαλ, Σάντφορντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν τα... λέει καλά εσχάτως η Στόκπορτ, εντυπωσιάζει και με το παραπάνω η ΜΚ Ντονς. Πολύ ενδιαφέρον ματς και αρκετά αμφίρροπο, με μικρό προβάδισμα των γηπεδούχων (1,80) ενώ το over (1,78) φαντάζει προτιμότερο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

23/03/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 72 38 20 12 6 78 36 42
2 Στόκπορτ Στόκπορτ 68 37 19 11 7 70 40 30
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 67 38 19 10 9 67 47 20
4 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 67 39 20 7 12 63 49 14
5 Κρου Κρου 64 38 18 10 10 66 54 12
6 Μπάροου Μπάροου 61 37 16 13 8 52 40 12
7 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 57 39 15 12 12 52 41 11
8 Γουόλσολ Γουόλσολ 56 38 15 11 12 57 52 5
9 Κρόουλι Κρόουλι 56 37 17 5 15 54 53 1
10 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 56 39 16 8 15 36 45 -9
11 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 55 38 16 7 15 58 58 0
12 Μόρκαμ Μόρκαμ 54 38 15 9 14 57 65 -8
13 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 51 38 15 6 17 75 72 3
14 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 51 38 14 9 15 43 55 -12
15 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 50 39 15 5 19 58 54 4
16 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 50 38 14 8 16 51 54 -3
17 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 50 38 13 11 14 46 50 -4
18 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 46 37 13 7 17 49 62 -13
19 Σουίντον Σουίντον 44 39 11 11 17 65 70 -5
20 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 44 39 11 11 17 58 72 -14
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 39 37 8 15 14 48 62 -14
22 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 33 36 8 9 19 46 65 -19
23 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 33 38 8 9 21 38 63 -25
24 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 30 39 6 12 21 42 70 -28
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr