Ποδόσφαιρο

Λιγκ2 Αγγλίας: “Μετωπική” στην Ουαλία!

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:04

Μεγάλο το ενδιαφέρον στην 41η αγωνιστική της τέταρτης κατηγορίας στην Αγγλία.

Λιγκ2 Αγγλίας: “Μετωπική” στην Ουαλία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΜΟΡΚΑΜ

Ντέρμπι του Λάνκασαιρ. Η Ακρινγκτον έφυγε με άδεια χέρια από το Σάτον (3-1), πέμπτη ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-1-5) και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ. Κακή εμφάνιση, καθώς περιορίστηκε σε θέση άμυνας γλιτώνοντας από επιπλέον τέρματα. Μετράει έξι συνεχόμενα over. Μονιμοποιήθηκε στην τεχνική ηγεσία ο Τζον Ντούλαν, αμφίβολοι οι Λονγκέλο-Μπούλε (βασικός αμυντικός, 2 γκολ) και Ριτς-Μπαγκέλου (στόπερ), νοκ άουτ οι ΜακΚράκεν (γκολκίπερ), Αντριους (φορ).

Η Μόρκαμ δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την Τζίλιγχαμ (2-3), μένοντας με άδεια χέρια για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική και πίσω πλέον στη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ (σερί 4-1-4, 5-2-5). Γκολ-γκολ τα 8/10 πιο πρόσφατα, εκτός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται πάνω από δύο τέρματα. Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Ρόουσον (2 γκολ), τραυματίες οι βασικοί Μουρ (γκολκίπερ), ΜακΚίερναν (μέσος, 7 γκολ) και οι Λαβ (αμυντικός), Μπάρκερ (αν. φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για την Ακρινγκτον η ήττα στο Σάτον ήταν καταδικαστική, ενώ η Μόρκαμ παρά το σερί ηττών εξακολουθεί να ελπίζει για πλέι οφ. Κρατάμε το γκολ-γκολ στο 1,65 της betsson.

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ

Με ένα βαθμό έφυγε η Γουίμπλεντον από την δύσκολη έδρα της Κρου (1-1) και συνεχίζει την μεγάλη μάχη για πλέι οφ, με μόλις μία ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (3-2-1, γενικότερα σερί 3-2-4, 5-4-6). Ματς με μέτριο θέαμα και λίγες ευκαιρίες, η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη. Εχει την τέταρτη καλύτερη άμυνα, μετράει 12 συνεχόμενα under ενώ προηγήθηκαν επτά διαδοχικά no goal. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Λιούις (2 γκολ) και Καλαμπάι.

Η Χάρογκειτ επιβλήθηκε με το ευρύ 3-0 της Μπράντφορντ στο γειτονικό ντέρμπι του Γιορκσάιρ, με την πρώτη νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (1-4-4, 8-5-6) να την διατηρεί ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ. Ανετη και δίκαιη επικράτηση, ουδόλως απειλήθηκε. Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (31) από ότι εντός (23). Αμφίβολος ο αμυντικός Γκίμπσον, απουσιάζουν οι αμυντικοί Σιμς, ΜακΝτόναλντ και οι Τόμας (αν. γκολκίπερ), Φόλαριν (επιθετικός, 3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φουλ του under η Γουίμπλεντον, οσο ζει ελπίζει η Χάρογκειτ. Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει κλειστό ματς, θα πάμε στη “σχετική” ασφάλεια των 2-3 γκολ (2,00).

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Μετά από δύο απανωτές ισοπαλίες η Μπάροου ήθελε πάση θυσία νίκη επί της Νιούπορτ και την πήρε (1-0), πλέον έχει εδραιωθεί στις θέσεις πλέι οφ τρέφοντας και κάποιες… κρυφές ελπίδες για την απευθείας άνοδο (σερί 3-2-0 και 4-4-4). Δίκαιο αποτέλεσμα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για πιο άνετη επικράτηση. Under τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα, έχει μόλις δύο ήττες εντός έδρας (10-7-2). Μοναδικός απόντας ο βασικός αριστερός μπακ Τιένσια.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Η Γκρίμσμπι είχε εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο έργο και όντως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Ρέξαμ, βλέποντας να διακόπτεται αήττητο έξι αγωνιστικών (2-4-0) παραμένει χαμηλά και όχι σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού. Γκολ-γκολ τα 18/25 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει μόλις ένα διπλό αλλά και έντεκα ισοπαλίες σε 18 εξόδους! Νοκ άουτ οι μέσοι Κούρι, Εϊνλι και οι Μάχερ (στόπερ), Ντρίσκολ-Γκλένον (αριστερός μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εντός στόχου παραμένει η Μπάροου, πάντα σε κίνδυνο η Γκρίμσμπι που χρειάζεται βαθμούς όμως έχει δύσκολο έργο. Ο άσος είναι το πρώτο σημείο, αλλά θα έπρεπε να πληρώνει περισσότερο (1,55).

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Ακόμη μία ήττα, τέταρτη συνεχόμενη (μετά από σερί 4-3-0) υπέστη η Μπράντφορντ στο Χάρογκειτ (3-0) και πλέον έχει απομακρυνθεί πολύ από τις προνομιούχες θέσεις (γενικότερο σερί 4-6-7). Under τα 10/15 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, no goal τα 10/13 πιο πρόσφατα. Επιστρέφουν οι διεθνείς Τόμκινσον (αμυντικός) και Κάβαναγκ (φορ), αμφίβολοι ο μέσος Γκίλιεντ και ο αν. φορ Γιανγκ, απουσιάζουν ο αμυντικός Σταμπς και ο μέσος Πάτισον.

Αν και προερχόταν από σπουδαίες νίκες επί των πολύ δυνατών Μάνσφιλντ και Ρέξαμ και γενικότερο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών με τρεις νίκες, η Τρανμίρ υπέκυψε εντός έδρας στην Κρόουλι (1-3) και παραμένει μακριά από τις θέσεις πλέι οφ (σερί 4-2-5, 9-2-7). Αιφνιδιάστηκε δεχόμενη δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, κατάφερε να μειώσει νωρίς αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Αμφίβολος ο αμυντικός Ντέιβις, νοκ άουτ ο μέσος Μπελεουάν και οι αμυντικοί Στάρμπακ, Λικ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χάνει όπως όλα δείχνουν το τρένο των πλέι οφ η Μπράντφορντ, “κόπηκε” η φόρα της Τρανμίρ. No bet.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η Κόλτσεστερ έμεινε όρθια στην έδρα της πρωτοπόρου Μάνσφιλντ (1-1), όμως έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση καθώς οι δύο ομάδες που βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού είναι στον πόντο. Είχε την αμέριστη βοήθεια της τύχης, γενικότερα πάντως είναι βελτιωμένη με νέο τεχνικό τον Ντάνι Κόουλι (0-6-2, 1-8-2, 1-8-5). Under τα 9/10 πιο πρόσφατα, έχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση εντός έδρας. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Εγκμπο, νοκ άουτ οι αμυντικοί Κέλεχερ, Λόρενς.

Η Νιούπορτ πάλεψε αλλά ηττήθηκε στο Μπάροου (1-0), μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Οι Ουαλοί, που πλέον τρέχουν σερί 4-0-5 και 9-2-5, δεν έπιασαν καλή απόδοση γλιτώνοντας από επιπλέον τέρματα. No goal τα 4/5 τελευταία, αξιοσημείωτο ότι έχει μόλις μία ισοπαλία εκτός έδρας (7-1-12). Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Ντρισντέιλ, απουσιάζουν οι στόπερ Ντιλέινι, Σέμπερι, Κλαρκ και οι βασικοί ΜακΛάφλιν (δεξιός μπακ, 3 γκολ), Μπογκλ (φορ, 8 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακόμη ένα αμφίρροπο ματς, θα δοκιμάσουμε το καλοπληρωμένο under (2,05) του pamestoixima.gr

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Τρανμίρ πανηγύρισε η Κρόουλι (1-3) και βρίσκεται έστω οριακά στις θέσεις πλέι οφ (σερί 6-1-1). Μπήκε πολύ δυνατά σκοράροντας δις στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν αγχώθηκε μετά την μείωση του σκορ φτάνοντας σε δίκαιη επικράτηση που «κλείδωσε» χάρη στο 18ο γκολ του συνήθη ύποπτου Ορσι. Under τα επτά από τα δέκα τελευταία. Αμφίβολος ο βασικός αριστερός μπακ Κόνροϊ, απουσιάζει ο βασικός μέσος Γκλάντγουιν (2 γκολ).

Η Ντονκάστερ δεν χαρίστηκε ούτε στην ουραγό Φόρεστ Γκριν (2-0), φτάνοντας δίκαια στην τρίτη κολλητή νίκη και έκτη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (6-3-1 και 6-3-4) διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Γκολ-γκολ τα 9/13 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Παραμένει αμφίβολος ο αν. επιθετικός Κάρτι, νοκ άουτ οι μέσοι Κλόουζ, Ρέιβενχιλ, οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι και οι Λόουλορ (γκολκίπερ), Λονγκ (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ελαφρώς πιο ποιοτική και βέβαια με ισχυρότερο κίνητρο η Κρόουλι, μπορεί να πάρει αυτό που χρειάζεται (2,30).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Δεύτερη κολλητή ήττα γνώρισε η Φόρεστ Γκριν στο Ντονκάστερ (2-0), επιστρέφοντας στην τελευταία θέση (μειονεκτεί της Σάτον στη διάφορα τερμάτων) με πέντε νίκες στις 25 τελευταίες αγωνιστικές (5-8-12, έχει 4-1-4 με νέο τεχνικό τον Στιλ Κότεριλ). Με μαζική άμυνα, οι «οικολόγοι» άντεξαν μόνο για μία ώρα αγώνα. Μετράει πέντε οκτώ συνεχόμενα under, ενώ έχει την χειρότερη επίδοση εντός έδρας. Αμφίβολος ο φορ Ογιεντέλε, εκτός οι Στίβενς (φορ, 9 γκολ) και Ντάνιελς (γκολκίπερ).

Εντυπωσιακή ήταν η Στόκπορτ απέναντι στην ΜΚ Ντονς, πραγματοποιώντας σημαντικό βήμα προς την απευθείας άνοδο. Σφυροκόπησε εξαρχής τον αντίπαλο, φτάνοντας πανεύκολα στην μόλις δεύτερη νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (2-4-2), πάντως το σκορ την κολακεύει καθώς επέτρεψε ουκ ολίγες ευκαιρίες. Αμφίβολοι οι βασικοί Ράιτ (μέσος, 2 γκολ), Κόλαρ (επιτελικός, 4 γκολ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ οι Σάουθαμ-Χέιλς (αμυντικός), Μπρίστοου (αρ. μπακλ), Νόιλ (δεξιός μπακ), Στρέτον (αν. φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε δυσχερή θέση παραμένει η Φόρεστ Γκριν, φωτιά και λάβρα.. όταν θέλει η Στόκπορτ. Η λογική υποδεικνύει νίκη της πρωτοπόρου, με το διπλό να πληρώνει 1,60 στην betshop.

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΚΡΟΥ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μόρκαμ κατέκτησε η Τζίλιγχαμ (2-3) και επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) ανέβηκε στα όρια των θέσεων πλέι οφ (σερί 7-6-4). Εμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά αυτή τη φορά βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα κάνοντας ανατροπή, πλέον έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Είχαν προηγηθεί οκτώ συνεχόμενα under. Τραυματίες ο μέσος Τζέφρις και ο επιθετικός Ουρτάδο.

Η Κρου δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Γουίμπλεντον (1-1), χάνοντας κι άλλο έδαφος στο κυνήγι της ανόδου (σερί 1-1-3, 5-3-2, 9-3-3). Βρήκε απάντηση στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή πάντως και ο αντίπαλος έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Γκολ-γκολ τα 17/24 πιο πρόσφατα επίσημα. Αμφίβολοι οι μέσοι Λουντ, Οφορντ και ο βασικός αμυντικός Γουίλιαμς (2 γκολ), νοκ άουτ οι μέσοι Χόλιτσεκ (1 γκολ), Πάουελ και οι επιθετικοί Τάμπινερ (1 γκολ), Μπέικερ-Ρίτσαρντσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με το.. στανίο σκοράρει η Τζίλιγχαμ, μπορεί να έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη αλλά δύσκολα θα την πάρει κόντρα σε πιο ποιοτικό αντίπαλο. Πιθανή ισοπαλία (3,30).

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Βαριά ήττα υπέστη η ΜΚ Ντονς στο Στόκπορτ, πάντως παραμένει σε ευνοϊκή θέση αναφορικά με την είσοδο στα πλέι οφ (σερί 5-1-3, 16-4-6). Είχε μεγάλα αμυντικά κενά, ενώ η παραγωγική της επίθεση αυτή τη φορά έμεινε «άσφαιρη». Over τα 13/17 πιο πρόσφατα (10/16 γκολ-γκολ), εντός έδρας έχει την μεγαλύτερη συγκομιδή στην κατηγορία. Αμφίβολοι οι Γουόλερ (αμυντικός), Τάκερ (μεσοαμυντικός), εκτός πλάνων οι βασικοί μέσοι Κεμπ (3 γκολ), Χάντερ και οι Σάντφορντ (αν. γκολκίπερ), Ντιν (φορ).

Δεύτερη κολλητή ισοπαλία με 1-1 έφερε η Γουόλσολ στο Κόλτσεστερ, με τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη μετά από πέντε διαδοχικά τρίποντα έμεινε λίγο πίσω από τις προνομιούχες θέσεις (σερί 5-6-3). Βάσει της εικόνας ο βαθμός την ικανοποιεί, με τον αντίπαλο να χάνει μεγάλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα πέναλτι (53’). Αμφίβολοι οι ΜακΕντι, Ντάνιελς (αμυντικοί), Τζέλις (νεοφερμένος μέσος), Νόουλς και Ματ (επιθετικοί), νοκ άουτ οι αμυντικοί Φαρκουχάρσον (1 γκολ), Γουίλιαμς, Οτεχ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να συνέλθει άμεσα από την συντριβή στο Στόκπορτ καλείται η ΜΚ Ντονς, έμεινε πίσω από τις προνομιούχες θέσεις η Γουόλσολ. Μικρό προβάδισμα στον άσο που πληρώνει 1,93 στην betshop.

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΣΑΤΟΝ

Η Σάλφορντ άλωσε την έδρα της Νοτς Κάουντι (1-2), πλέον είναι απόλυτα ασφαλής αναφορικά με την παραμονή (σερί 3-3-3, 6-6-3). Απόλυτος πρωταγωνιστής ο επιθετικός ΜακΑλενι σκοράροντας δις, γενικότερα πάντως στάθηκε αρκετά τυχερή με τον αντίπαλο να χάνει μεγάλες ευκαιρίες. Εχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (22) από ότι εκτός (25). Γκολ-γκολ τα 12/13 τελευταία, over τα 14/19 πιο πρόσφατα. Νοκ άουτ οι μέσοι Ασλεϊ, Μάλαν και οι Κέλι (αμυντικός), Σέπαρντ (μπακ).

Η Σάτον νίκησε με απρόσμενη ευκολία την Ακρινγκτον (3-1) και πλέον συνεχίζει με καλύτερους όρους την προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία. Οι Λονδρέζοι τρέχουν σερί 3-7-6 με νέο τεχνικό τον Στιβ Μόρισον (γενικότερο σερί 4-11-9). Εχει κρατήσει ανέπαφη εστία μόνο στο ένα από τα 18 τελευταία, γκολ-γκολ τα 12/17 πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει υποστεί 13 ήττες σε 20 εξόδους όπου δέχτηκε 43 γκολ. Αμφίβολος ο αμυντικός Γκούντλιφ (2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κανένας κίνδυνος πλέον για την Σάλφορντ, αντιθέτως η Σάτον “καίγεται” περισσότερο από ποτέ. Θέλει... άντερα το διπλό, πιο πιθανή δείχνει και εδώ η ισοπαλία (3,40).

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Σουίντον έρχεται από εντός έδρας ήττα από την Ντονκάστερ (1-2) και παραμένει χαμηλά έχοντας «ξεμείνει» από στόχους (2-4-5 με υπηρεσιακό τον Γκάβιν Γκάνινγκ, γενικότερα σερί 2-5-7, 3-5-11). Δεν άξιζε καλύτερης τύχης, με τους νικητές να έχουν την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες. Γκολ-γκολ τα 13/15 πιο πρόσφατα, συνδυαστικά με over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία. Νοκ άουτ οι Μαχόνεϊ (γκολκίπερ), Ουουάκουε, Κλέιτον (αμυντικοί) και Ντιβάιν (αριστερός μπακ).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μία καλή παρένθεση αποδείχθηκε το άνετο διπλό επί της Μπράντφορντ για την Νοτς Κάουντι, που απέναντι στην Σάλφορντ γνώρισε την έκτη ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-1-6) και πολύ δύσκολα πλέον θα προλάβει τα πλέι οφ (1-2). Η παλαιότερη ομάδα του κόσμου τρέχει σερί 2-2-8 με νέο τεχνικό τον Στιούαρτ Μέιναρντ! Over τα 18/22 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο μέσος Γκόσλινγκ, νοκ άουτ οι Μπαϊράμι (αμυντικός μέσος), Πάλμερ (χαφ) και Σκοτ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αγγαρεία κάνει η Σουίντον, το τελευταίο της χαρτί για πλέι οφ ρίχνει η Νοτς Κάουντι. Διπλό (2,87), με μπόλικο ρίσκο βεβαίως.

ΡΕΞΑΜ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Εύκολο έργο είχε η Ρέξαμ στην έδρα της Γκρίμσμπι (1-3), με την πέμπτη νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (5-3-2) να την διατηρεί στις θέσεις απευθείας ανόδου. Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες, εξασφαλίστηκε από το πρώτο ημίχρονο. Είναι πολύ αποτελεσματική εντός έδρας, με 13 νίκες σε 19 ματς όπου έχει σκοράρει 48 γκολ. Αμφίβολος ο βασικός αριστερός μπακ-χαφ Μεντί (2 γκολ), νοκ άουτ οι βασικοί μέσοι Τζόουνς (4 γκολ), Εβανς και οι Λέιντον (γκολκίπερ), Φόρντε (χαφ).

Η Μάνσφιλντ γκέλαρε απέναντι στην Κόλτσεστερ (1-1), συνεχίζει βεβαίως να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής (σερί 7-1-4, 7-3-5). Αν και είχε πλήρη πρωτοβουλία, δέχτηκε νωρίς ένα υπέροχο γκολ και αγχώθηκε αρκετά, με την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας να βρίσκει απλώς την ισοφάριση. Over τα 9/12 πιο πρόσφατα, έχει την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση (10-6-4). Συνεχίζουν εκτός οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Τζόνσον και οι Χάρινγκτον (μέσος), Οουτς (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής. Πανίσχυρη εντός έδρας η Ρέξαμ, δεν “μασάει” απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο η πρωτοπόρος Μάνσφιλντ. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, θα ρισκάρουμε τον άσο (2,42).

Βαθμολογία -

29/03/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 73 39 20 13 6 79 37 42
2 Στόκπορτ Στόκπορτ 71 38 20 11 7 75 40 35
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 70 39 20 10 9 70 48 22
4 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 67 40 20 7 13 63 54 9
5 Κρου Κρου 65 39 18 11 10 67 55 12
6 Μπάροου Μπάροου 64 38 17 13 8 53 40 13
7 Κρόουλι Κρόουλι 59 38 18 5 15 57 54 3
8 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 59 40 17 8 15 39 47 -8
9 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 58 40 15 13 12 53 42 11
10 Γουόλσολ Γουόλσολ 56 38 15 11 12 57 52 5
11 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 55 39 16 7 16 58 59 -1
12 Μόρκαμ Μόρκαμ 54 39 15 9 15 59 68 -9
13 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 54 39 15 9 15 46 55 -9
14 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 51 39 15 6 18 76 74 2
15 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 50 40 15 5 20 59 57 2
16 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 50 39 14 8 17 52 57 -5
17 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 50 39 13 11 15 46 53 -7
18 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 49 38 14 7 17 51 62 -11
19 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 47 40 12 11 17 60 73 -13
20 Σουίντον Σουίντον 44 39 11 11 17 65 70 -5
21 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 39 38 8 15 15 49 65 -16
22 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 34 37 8 10 19 47 66 -19
23 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 33 40 7 12 21 45 71 -26
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 33 39 8 9 22 38 65 -27
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr