Ποδόσφαιρο

Super League: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, "τελικός" στη Λεωφόρο!

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 01:34

Συνέχεια στα πλει οφ της Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο θέλοντας να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα.

Super League: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ,

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Κωδ ΟΠΑΠ 598, 18:00, Cosmotesport 2

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και θέλει να έχει αντίκρισμα στα δύο επόμενα, συνεχόμενα, ντέρμπι στην Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, γνωρίζοντας ότι έτσι σίγουρα θα είναι ξανά στην κορυφή. στο γήπεδο του είχε πρόσφατα απώλειες με ισοπαλίες, αλλά νίκησε στο τελευταίο ματς τον Άρη. Ο Τερίμ έχει περισσότερες επιλογές, αφού επιστρέφουν ο μπακ Βαγιαννίδης και ο στόπερ Γεντβάι. Μόνιμα απόντες είναι οι στόπερ Μάγκνουσον, Μπράουν.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (Χουάνκαρ) – Πέρεθ (Βιλένα), Τσέριν, Μπακασέτας (Τζούρισιτς) – Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μπερνάρ

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Τούμπα από τον Άρη έπεσε από την κορυφή στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αλλά μετά τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ πάει στην Λεωφόρο με καλή ψυχολογία. Και καλή παράδοση, αφού δεν έχει χάσει στα έξι τελευταία ματς στο γήπεδο του αντιπάλου του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εκτός έδρας έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεση του τον κεντρικό αμυντικό Εκόνγκ, ενώ από πρόβλημα προέρχεται και ο μπακ Μπάμπα.

Πιθανή ενδεκάδα: Κοτάρσκι – Γιόνι Ότο, Κουλιεράκης, Κετζιόρα, Βιεϊρίνια (Ρ.Σοάρες) – Μεϊτέ, Σβαμπ (Οζντόεφ) – Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 3.35 2.95 1.84 1.9 1.3 3.25 1.7 2.02 1.38 1.31 1.57
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Και οι δυο ομάδες έρχονται από αποχή πολλών ημερών και ενδεχομένως να μην έχουν τον ρυθμό που επιθυμούν οι προπονητές τους. Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι πολύ αποφασιστικός και μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια, αλλά στα μεταξύ τους παιχνίδια στη λεωφόρο ο ΠΑΟΚ δείχνει να μην μπορεί να χάσει. Συνεπώς θα ποντάρουμε στο g/g σε απόδοση 1.83 από τη Betshop, μιας και οι δυο ομάδες βλέπουν το ματς σαν τελικό και το χρειάζονται αν θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.