Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γαλλίας: Λυών - Βαλενσιέν, φαβορί οι γηπεδούχοι για το... θαύμα οι φιλοξενούμενοι!

Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 09:31

Η Λυών υποδέχεται τη Βαλενσιέν για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας και θέλει να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.

Κύπελλο Γαλλίας: Λυών - Βαλενσιέν, φαβορί οι γηπεδούχοι για το... θαύμα οι φιλοξενούμενοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λυών - Βαλενσιέν για το Κύπελλο Γαλλίας.

Κωδ ΟΠΑΠ 810

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Λυών

Η Λυών, στην Α’ Γαλλίας, έφερε ισοπαλία 1-1 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ρεμς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 55’ και ισοφάρισε στο 65’, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Eλαβε έτσι τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων.

Τουλάχιστον, έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ σε δέκα παιχνίδια έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Είναι στη μέση της βαθμολογίας και βρίσκεται μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς στην έδρα της έχουν έρθει Under 2,5. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαλενσιέν

Η Βαλενσιέν, στη Β’ Γαλλίας, έχασε εντός έδρας από τη Σεντ Ετιέν με 0-2, με δύο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο (23’, 30’). Σε 26 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, παρουσιάζει πολλές αδυναμίες και απομένει η τυπική επιβεβαίωση του υποβιβασμού της, καθώς απέχει 18 βαθμούς από τη γραμμή σωτηρίας.

Πάντως, στο Κύπελλο, έκανε την υπέρβαση και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και τώρα θα κυνηγήσει το θαύμα πρόκρισης στον τελικό. Εκτός οι δεξιοί μπακ Λινγκέ (19/0), Σαμπάνοβιτς (3/0), ο στόπερ Ποά (18/0) και ο μέσος Κρούζε (20/1).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.17 6.85 14 2.55 1.47 1.6 2.22 2.17 1.61 1.08 4.75
Λυών - Βαλενσιέν / Εκτίμηση

Μεγάλο φαβορί η Λυών η οποία μετρά μόλις μία ήττα στα δέκα τελευταία ματς και θέλει οπωσδήποτε να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Από την άλλη η Βαλενσιέν από τη Β' Γαλλίας θέλει να κάνει το θαύμα και να βρεθεί στο μεγάλο παιχνίδια, ούσα σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα. Θα ποντάρουμε στον 1 & over 2,5 σε απόδοση 1.72 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr