Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ρουμανίας: Γιουνιβερσιτατέα Κραϊόβα - Οτελούλ, με φαβορί αλλά!

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024 - 00:12

Σπουδαία αναμέτρηση για τα προημιτελικά κυπέλλου της Ρουμανίας, με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για ένα εισιτήριο. 

Κύπελλο Ρουμανίας: Γιουνιβερσιτατέα Κραϊόβα - Οτελούλ, με φαβορί αλλά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γιουνιβερσιτατέα Κραϊόβα - Οτελούλ.

Νοκ άουτ ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ρουμανίας.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γιουνιβερσιτατέα Κραϊόβα

Η Κραϊόβα δίνει την μάχη σε διπλό ταμπλό, καθώς στο πρωτάθλημα πορεύεται στην δεύτερη θέση, Πολύ δύσκολα πάντως θα διεκδικήσει τα πρωτεία από την Στεάουα οπότε στο Κύπελλο έχει την διέξοδο για να φθάσει ως το τέλος, αφού αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα από αυτά που συνεχίζουν στους«8».

Αγωνιστικά νέα

Ομάδα που αγωνίζεται φούλ επιθετικά, αλλά από την άλλη πλευρά δεν κρατά καθαρή εστία. Τα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή.

Οτελούλ

Η Οτελούλ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει αν πορευθεί δίχως άγχος ως το τέλος της περιόδου στα πλέι άουτ παραμονής, έχει την βαθμολογική άνεση να κοιτάζει και στο Κύπελλο όπου με όπλο την απουσία άγχους κόντρα στο φαβορί που είναι η Κραϊόβα θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση.

Αγωνιστικά νέα

Η Οτελούλ είναι μια επιθετικογενής ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά από την άλλη πλευρά δέχεται εύκολα τέρματα. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τα πέντε εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.72 3.3 4.15 1.64 2.05 1.21 3.6 1.91 1.7 1.14 1.22 1.85
Γιουνιβερσιτατέα Κραϊόβα - Οτελούλ / Εκτίμηση

Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα, οπότε σωστά είναι και το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση. Όμως μιλάμε για μια νοκ άουτ αναμέτρηση και οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με την ίδια συχνότητα. Θα επιλέξουμε το goal/goal σε απόδοση 2.00 στη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr