Ποδόσφαιρο

Γ' Γερμανίας: Σααρμπρίκεν - Ουντερχάκινγκ, θέλουν τη νίκη!

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - 09:26

Συνέχεια στη δράση για τη Γ' Γερμανίας, με τη Σααρμπρίκεν να αντιμετωπίζει την Ουντερχάκινγκ με στόχο τη νίκη στην έδρα της. 

Γ' Γερμανίας: Σααρμπρίκεν - Ουντερχάκινγκ, θέλουν τη νίκη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σααρμπρίκεν - Ουντερχάκινγκ

Κωδ ΟΠΑΠ 889

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Σααρμπρίκεν

Νίκησε δίκαια στην έδρα της Δρέσδης. Για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο η Σάαρμπρικεν θα βρεθει μπροστά στον κόσμο της. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και η ομάδα θα αποθεωθεί. Δεν κυνηγάει άνοδο αλλά φυσικά δεν κινδυνεύει και με υποβιβασμό. Στο γήπεδό της έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια (3/4/1). Από αυτά τα οκτώ ματς τα έξι έχουν λήξει στο Under 2,5. Τραυματίες ο μέσος Νόιντεκερ (10 ματς/1 γκολ) και ο επιθετικός Σμιντ (6 ματς/3 γκολ).

Ουντερχάκινγκ

Κι όμως στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 1-0 απέναντι στην Μάνχαϊμ. Απίστευτη κατάρρευση στο δεύτερο, δέχτηκε έξι γκολ και γνώρισε δίκαια την συντριβή. Η ομάδα του Ούντερμπεργκερ ουσιαστικά θέτει τον εαυτο της εκτός μάχης για την άνοδο. Μετά από τρεις σερί ήττες αποχαιρέτησε το όνειρο. Εκτός έχει τέσσερα Goal/Goal στα πέντε τελευταία ματς. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός δεξιός μπακ Βάιντνερ. Απουσιάζει ο μέσος Μάιερ (27 ματς/3 γκολ/6 ασίστ) και οι επιθετικοί Μασίγκο (14 ματς) και Σμιντ (16 ματς).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Σααρμπρίκεν - Ουντερχάκινγκ / Εκτίμηση

Oι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν την Ουντερχάγκινγκ σε ένα γήπεδο που αναμένεται κατάμεστο παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κίνητρο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τη συντριβή με 6-1 μια ήττα που έβαλε τέλος στα όποια όνειρα υπήρχαν για το κάτι παραπάνω. Θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.80 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr