Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Πόρτο - Γκιμαράες, σφραγίζουν την πρόκριση οι «δράκοι»

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 01:17

Μπορεί η Πόρτο να περνάει μία κρίση αγωνιστικά, ωστόσο είναι το απόλυτο φαβορί και ετοιμάζεται να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Πόρτο - Γκιμαράες, σφραγίζουν την πρόκριση οι «δράκοι»

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πόρτο – Γκιμαράες.

Ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας, όπου έχει ήδη περάσει η Σπόρτινγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

22:15 Κωδ. ΟΠΑΠ: 999

Πρώτο παιχνίδι: Γκιμαράες – Πόρτο 0-1

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πόρτο

Η Πόρτο, σε επεισοδιακό παιχνίδι για το πρωτάθλημα, έμεινε στο 2-2 με την Φαμαλικάο και δεν έχει ελπίδες τίτλου, οπότε ψάχνει πρόκριση στον τελικό, έχοντας προβάδισμα. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έχασε όμως πρόσφατα από την προσεχή της αντίπαλο εντός έδρας στο πρωτάθλημα και πρέπει να προσέξει. Παίζει έβδομη σερί σεζόν ημιτελικά, στις τέσσερις από τις προηγούμενες έξι, είχε πάρει την πρόκριση, ενώ έχει δύο σερί κατακτήσεις του θεσμού. Eκτός οι μπακ Μαρκάνο, Ζαϊντού, αμφίβολος ο μπακ Καρντόσο, επιστρέφουν από τιμωρία οι μπακ Ζ. Μάριο, Πέπε, τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Εβανίλσον.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Γκιμαράες

Η Γκιμαράες, έμεινε στο 1-1 με τη Φαρένσε εντός για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας και δεν μπόρεσε να πιάσει την Μπράγκα στην τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, όμως έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (1 ήττα σε 9 ταξίδια). Η ομάδα του Άλβαρο Πατσέκο, θέλει ανατροπή στο Οπόρτο, όπου όμως πρόσφατα κέρδισε για το πρωτάθλημα. Θέλει να περάσει στον τελικό Κυπέλλου για πρώτη φορά από τη σεζόν 2016-17. Εκτός Μέντες (μέσος), αμφίβολοι Αρκάνζο (μέσος), Μάνγκας (μπακ), επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Μάνου Σίλβα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.4 4.5 6.35 2.12 1.64 1.42 2.62 1.8 1.87 1.07 1.15 2.65
Πόρτο - Γκιμαράες / Εκτίμηση

Πριν δέκα μέρες, η Γκιμαράες έφυγε νικήτρια από το «Ντραγκάο». Μοιάζει απίθανο να γίνει για δεύτερη φορά, τόσο σύντομα, παρά το γεγονός ότι η Πόρτο δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Το Κύπελλο είναι το μόνο που έχει απομείνει στους γηπεδούχους. 1 και Over 2,5 στο 2,10 από την Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr