Ποδόσφαιρο

Youth League: Ολυμπιακός U19 - Μίλαν U19, γράφεται ιστορία!

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 - 00:09

Oι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία και οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν το μεγαθήριο της Μίλαν. 

Youth League: Ολυμπιακός U19 - Μίλαν U19, γράφεται ιστορία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός U19 - Μίλαν U19.

Τελικός του Youth League, που διεξάγεται στη Νιόν της Ελβετίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ολυμπιακός U19

Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία και συνεχίζουν να γράφουν, αφού προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Youth League. Στον ημιτελικό της διοργάνωσης αντιμετώπισαν την Ναντ, την οποία απέκλεισαν στην διαδικασία των πέναλτι με 3-1 (κανονική διάρκεια 0-0). Διαχειρίστηκαν το ματς άψογα, ακόμα και όταν η Ναντ πίεσε αρκετά μέσα ανά διαστήματα. Μάλιστα οι Πειραιώτες σκόραραν, αλλά είδαν το var να ακυρώνει το γκολ τους. Οι μικροί οδήγησαν το ματς στα πέναλτι, εκεί όπου αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι, με το τέλος του αγώνα να τους βρίσκει νικητές και μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι η δεύτερη που φτάνει σε τελικό διοργάνωσης της UEFA, μετά από αυτή του Παναθηναϊκού που είχε παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1971. Μεγάλο όνειρο φυσικά η κατάκτηση του τροπαίου, που αν επιτευχθεί, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Φλαμένγκο σε έναν διηπειρωτικό τελικό!

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Μίλαν U19

Η Μίλαν ενεπλάκη σε ένα ματς ροντέο στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Με την εικόνα του ματς και το σκορ στις καθυστερήσεις να είναι με το μέρος της Πόρτο, ελάχιστοι περίμεναν τους ροσονέρι να παίρνουν τη πρόκριση. Στο 93ο λεπτό του αγώνα οι δράκοι κέρδιζαν με 2-1, αλλά ο Τζερόλι χτύπησε στο φινάλε του ματς για να στείλει το ματς στα πέναλτι. Η Μίλαν εκεί κέρδισε με 4-3 με τον Τζερόλι να είναι ξανά πρωταγωνιστής, αφού ευστόχησε στο τελευταίο στέλνοντας στην ομάδα του στον μεγάλο τελικό. Η Μίλαν έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ιταλική ομάδα που φτάνει στον τελικό του Youth League.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 3.85 1.7 1.82 1.91 1.27 3.45 1.85 1.84 2.12 1.25 1.18
Ολυμπιακός U19 - Μίλαν U19 / Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τρομερή θέληση και προσήλωση στο στόχο του από την αρχή της διοργάνωσης. Και μόνο που έφτασε εδώ είναι τεράστιο επίτευγμα. Βέβαια θα παλέψει με όλη του τη ψυχή απέναντι στη ταλαντούχα Μίλαν. Οι ροσονέρι έδειξαν ότι έχουν αμυντικά προβλήματα στο παιχνίδι με τη Πόρτο και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Over 2.5 (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr