Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κροατίας: Ριέκα - Ντινάμο Ζάγκρεμπ, βγάζει αντίδραση στην έδρα της

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 00:53

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς στον πρώτο τελικό και η ρεβάνς αναμένεται με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς θα προκύψει ο Κυπελλούχος της φετινής χρονιάς στην Κροατία.

Κύπελλο Κροατίας: Ριέκα - Ντινάμο Ζάγκρεμπ, βγάζει αντίδραση στην έδρα της

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ριέκα – Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο τελικός του Κυπέλλου Κροατίας γίνεται σε διπλά ματς και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα πάμε στην Ριέκα για το δεύτερο ματς. Αν στην κανονική διάρκεια του αγώνα υπάρχει ισοπαλία το παιχνίδι πάει σε παράταση. Αν και εκεί δεν υπάρξει νικητής όλα κρίνονται στα πέναλτι.

19:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 859

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

‘Οροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ριέκα

Έρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα με 2-0 στην έδρα της Όσιγεκ αλλά δεν θα αλλάξει κάτι. Θα είναι δεύτερη. Το κακό είναι ότι το ματς με την Όσιγεκ ήταν Κυριακή και ότι θα έχει μια ημέρα ξεκούρασης λιγότερη από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Δεν έχει νίκη στους τελευταίους έντεκα αγώνες με τη Ντινάμο (0/2/9).

Λογικά παίζει ο Πιάτσα

Από τιμωρία επιστρέφει ο στόπερ Γκάλεσιτς. Ο μπακ Βέιγκα (19 ματς/1 γκολ) και ο μέσος Σελάχι (37 ματς/4 γκολ) είναι τραυματίες. Όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί παρά τις ενοχλήσεις του ο επιθετικός Πιάτσα (30 ματς/7 γκολ/5 ασίστ).

Μία Νέα Άχαστη Προσφορά* Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Κροατίας έρχεται και από νίκη με 3-2 στην έδρα της Σλάβεν Μπελούπο σε ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο κόουτς Γιακίροβιτς γύρισε το ματς με τις αλλαγές του. Δεν έχει χάσει στους τελευταίους δώδεκα επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (11/1/0). Σε έξι από αυτούς τους αγώνες κράτησε και το μηδέν αμυντικά καθώς έχει δυναμώσει.

Σημαντικές επιστροφές

Μόνιμες απώλειες για τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι οι Στόικοβιτς (5 ματς/2 γκολ/2 ασίστ) και Κατσαβέντα (4 ματς/1 ασίστ). Από τιμωρίες επιστρέφουν στην αποστολή οι Ριστόβσκι (δεξιός μπακ) και Σπίκιτς (ακραίος επιθετικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.45 2.95 2.75 1.55 2.18 1.18 3.9 1.9 1.74 1.34 1.3 1.42
Ριέκα - Ντιναμό Ζάγκρεμπ / Εκτίμηση

Η Ριέκα έδειχνε ικανή για το πρωτάθλημα, όμως το έχασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την οποία τρέχει ένα μεγάλο αρνητικό σερί τα τελευταία χρόνια. Το παιχνίδι αυτό είναι η μεγάλη της ευκαιρία να μην μείνει με άδεια τα χέρια. Έμεινε όρθια στο πρώτο ματς και τώρα μπροστά στο κοινό της, μπορεί να τα καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο του Κυπελλούχου. 1 στο 2,75 από το Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr