Ιππόδρομος

Οριακό… πρόγραμμα!

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 14:12

Μόλις πέντε κούρσες διεξάγονται σήμερα από το Μαρκόπουλο και για τον λόγο αυτόν, προστέθηκαν στο πρόγραμμα και δυο διαδρομές από την Νότια Αφρική για την ανάγκη στοιχήματος και στα ΣΚΟΡ.

Οριακό… πρόγραμμα!

Συγκεκριμένα το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ που διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία

Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 3-2-4-5.

2η ιπποδρομία

Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-2-11-12.

3η ιπποδρομία

Στην τρίτη ιπποδρομία, ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Από κοντά στην άφιξη και οι ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ, ΦΙΓΑΛΟΣ.

4η ιπποδρομία

Στην 4η κούρσα, ο ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΤΑΡΑΝΙΣ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΑΤΛΑΣ, ΛΑΤΙΝΑ, ΚΑΜΑΡΙ.

6η ιπποδρομία

Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για την ΧΑΙΜΑΝΑ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο την ΓΚΟΟΥ ΜΟΝΤΑΝΑ. Στην άφιξη θα είναι και η ΚΟΡΕΝΤΙΝ.

7η ιπποδρομία

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΣΑΛΑΑΣΕΛ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΤΖΕΝΝΑΡΟ.