Ιππόδρομος

«Ανοιχτές» διαδρομές

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:28

Πολύ ικανοποιητικό πρόγραμμα διεξάγεται σήμερα στον Μαρκόπουλο, με έξι διαδρομές, συν μία από την Νότια Αφρική που «ανοίγει» την αυλαία. Σε αρκετές κούρσες υπάρχει δυσκολία στην πρόβλεψη αλλά αυτό συνεπάγεται και κέρδη για τους νικητές ειδικά στα πολύπλοκα στοιχήματα.

«Ανοιχτές» διαδρομές

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, ενώ το δεύτερο ΣΚΟΡ4 που παίζεται από την 5η μέχρι και την 8η.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε live τους αγώνες με εικόνα και ήχο.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-6-4-7.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, η ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στις δοκιμές και μπορεί να ξεκινήσει με νίκη στο ντεμπούτο της. Από κοντά η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ενώ δεν αγνοείται και η ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΣΑΡΑΒΑΚΟ, από κοντά ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ ενώ δεν αγνοείται ο ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΙΟΥΛΕΙΤ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η ιπποδρομία, και στα 1000 μέτρα, ο ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΚΑΖΜΕΡ, ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ.

5η ιπποδρομία

Στην 5η κούρσα, ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορεί ο ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΓΙΟΥ ΝΕΒΕΡ ΚΑΝ ΤΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Ίσως ο να μπορεί να απειλήσει ο ΓΚΑΝΜΕΤΑΛ ΤΕΛ, κοντά στην άφιξη και ο ΦΟΥΛΜΑΝ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η κούρσα και στα 1300 μέτρα, ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ, ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΤΖΩΡΤΖ ΝΙΚ μπορεί να κάνει την έκπληξη, με τον ΟΚΤΟΛΑ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΧΙΚΑΓΙΑ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ.