Λαβράκιας

Για την πρώτη νίκη της Λανούς

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 08:10

Στην περίοδο που βρισκόμαστε τα πρωταθλήματα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη είναι από την Σκανδιναβία και την Λατινική Αμερική. Ένα παιχνίδι από την Αργεντινή είναι αυτό που θα απασχολήσει την στήλη.

Για την πρώτη νίκη της Λανούς

Η Ατλέτικο Τουκουμάν υποδέχεται την Λανούς. Και οι δυο πλευρές παραμένουν χωρίς νίκη μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Η Τουκουμάν έχει δυο ισοπαλίες αλλά παίζοντας με άκρως αμυντική τακτική με ζητούμενο να μην παραβιαστεί η εστία της. Αν θέλει πάντως να παλέψει για την παραμονή (είναι χαμηλά στον ειδικό πίνακα υποβιβασμού) θα πρέπει να ψάχνει νίκες.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έχοντας και την έδρα, θα επιδιώξει να επιτεθεί κάτι που όμως δεν ξέρει να το κάνει καλό (είναι ομάδα των αντεπιθέσεων).

Πιθανόν λοιπόν να της κοστίσει αυτό, κόντρα σε μια Λανούς που μπορεί να μετράει και αυτήν με την σειρά της, δυο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς αλλά παίζει επιθετικά, δημιουργεί φάσεις και αν είναι έτοιμος και ο φορ Σάντ θα έχει ένα ακόμα ατού στα χέρια της.

Με τα παραπάνω δεδομένα, το διπλό αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό, με την απόδοση να είναι σε τιμές αουτσάϊντερ.

Ατλ. Τουκουμάν-Λανούς 2 (2.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr