Λαβράκιας

Νίκη με over για τους "λύκους"

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:14

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Αϊντραχτ.

Νίκη με over για τους

Οι “λύκοι” μετά από δυο ήττες στα τρία τελευταία ψάχνουν ένα καλό σερί, ειδικά εντός έδρας (όπου ήδη μετρούν δυο νίκες σε ισάριθμα ματς), με στόχο να κυνηγήσουν φέτος θέση στην τετράδα, έχοντας ανεβάσει αρκετά τον πήχη των στόχων.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Άϊντραχτ προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, παρουσιάζοντας πρόβλημα στο εύκολο γκολ και στηριζόμενη περισσότερο στην άμυνα.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχουν και περισσότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς ακολουθεί και παιχνίδι για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ μεσοβδόμαδα.

Σε καλές τιμές ο άσος ενώ για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να το συνδυάσει με το over, με την απόδοση να ξεπερνάει τον τριπλασιασμό.

Βόλφσμπουργκ-Αϊντραχτ Φρανκ. 1+Over (3.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr