Λαβράκιας

Ρίσκο με την Ρεμς

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 08:14

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Ρεμς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χάβρη.

Ρίσκο με την Ρεμς

Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία τους ματς και δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για 6αδα και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εκτός έδρας βέβαια, η Ρεμς δεν είναι και η πιο σταθερή σε απόδοση, αλλά σε παιχνίδια που βρίσκει χώρους, έχει την ικανότητα να σκοράρει.

Η Χάβρη είναι μετρίων δυνατοτήτων, με βασικό στόχο να μην μπλέξει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Πάντως παρουσιάζει δυσκολία στο σκοράρισμα και δεδομένα εντός έδρας που καλείται να κάνει παιχνίδι, ζορίζεται περισσότερο.

Το διπλό σε τιμές που αγγίζουν το 2.50 αξίζει το ρίσκο ενώ για κάποιον που θέλει να αυξήσει κατακόρυφα την απόδοση, αν συνδυαστεί με το Under, ξεπερνάει τον τετραπλασιασμό.

Χάβρη-Ρεμς 2+Under (4.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr