Λαβράκιας

Πολλά γκολ στο Μιλάνο!

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 08:00

Σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Ιντερ φιλοξενεί την Αταλάντα.

Πολλά γκολ στο Μιλάνο!

Mια αναμέτρηση με έντονο ενδιαφέρον για την 4αδα, με την Ιντερ να είναι στην κορυφή και την Αταλάντα στην 5η θέση, παλευόντας να βρει σε τροχιά για ένα εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ιντερ συνεχίσει απτόητη στην κορυφή και προβάλει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο ενώ έχει να σκεφτεί και τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός έδρας οι “νερατζούρι” σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια και με τον Λισάντρο Λόπες να είναι σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Από την άλλη, η Αταλάντα μετράει αήττητο οχτώ αγώνων στο πρωτάθλημα και διεκδικεί με αξιώσεις κάτι καλό. Σίγουρα δύσκολη αποστολή στο Μιλάνο αλλά έχει πλέον την εμπειρία να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο και να βρει γκολ, καθώς δημιουργεί εύκολα.

Μια αναμέτρηση λοιπόν που μπορεί να κριθεί σε πολλά τέρματα. Μάλιστα και οι δυο ομάδες μπορούν να σκοράρουν οπότε ο συνδυασμός του goal με το Over (ανεβάζοντας το Line) προσφέρει μια απόδοση πάνω από τον τριπλασιασμό.

Ιντερ-Αταλάντα Goal+Over 3,5 (3.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr