Λαβράκιας

Σε υψηλές τιμές η Μαρσέιγ

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 08:23

Στο Σαμπιονά της Γαλλίας υπάρχει μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, με την Ρεν να φιλοξενεί την Μαρσέιγ.

Σε υψηλές τιμές η Μαρσέιγ

Και οι δυο ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά στην παρούσα φάση, η Μαρσέιγ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε μεσοβδόμαδα με 3-1 από την Βιγιαρεάλ αλλά προκρίθηκε στους “8” του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 4-0.

Στο πρωτάθλημα, οι Μαρσεγέζοι μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, έχουν καλή ψυχολογία και παράλληλα έχουν βρει ρυθμό.

Η Ρεν το τελευταίο διάστημα δεν πατάει καλά, ενώ σκέφτεται ήδη και τον ημιτελικό κυπέλλου Γαλλίας κόντρα στην Παρί Σ.Ζ, που είναι και ένας θεσμός που θέλει να τον κυνηγήσει.

Το διπλό είναι σε εξαιρετικές τιμές που αγγίζουν το 2.70 και φυσικά αξίζει σε μονό αποδεκτό.

Ρεν-Μαρσέιγ 2 (2.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr