Λαβράκιας

Με την φόρμα της Ρόμα

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 08:17

Στο καμπιονάτο της Ιταλίας, η Ρόμα αντιμετωπίζει εκτός την Ουντινέζε.

Με την φόρμα της Ρόμα

Σαφέστατα και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Ρόμα να είναι παράλληλα και σε καλό φεγγάρι με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρά το γεγονός ότι το ματς είναι ανάμεσα στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (με την Μίλαν, όπου μάλιστα κέρδισε στο Μιλάνο με 1-0), η Ρόμα θέλει να συνεχίσει νικηφόρα καθώς διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην 4αδα και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Ανωτερότητα και ποιότητα λοιπόν οδηγούν στο διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό ενώ σε συνδυασμό με το Over η απόδοση εκτοξεύεται στο 3,75 από την Betshop.

Ουντινέζε-Ρόμα 2+Over (3.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr