Λαβράκιας

Διπλό με Over για την Τσέλσι

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 08:10

Για την Πρέμιερ Λιγκ, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση, η Μπράιτον φιλοξενεί την Τσέλσι.

Διπλό με Over για την Τσέλσι

Οι γηπεδούχοι είναι ουσιαστικά χωρίς στόχους και περιμένουν το τέλος της σεζόν για να «χτίσουν» από την αρχή, καθώς η φετινή χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα την περίμεναν, αφού δεν ήταν συνηθισμένη σε πολλές υποχρεώσεις (είχε και αγώνες στην Ευρώπη).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη, η Τσέλσι βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό φεγγάρι, προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες και έχει μπει πλέον δυνατά στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (κοντράρεται κυρίως με την Νιουκάστλ που έχει να αντιμετωπίσει εκτός την Μαν. Γιουν.

Το διπλό σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα αλλά για κάποιον που θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, πιθανό και το Over, με τις δυο ομάδες να σκοράρουν και να δημιουργούν με χαρακτηριστική ευκολία. To διπλό με Over προσφέρεται στο 2.65 από την Betshop.

Μπράιτον-Τσέλσι 2 (2.65)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr