Μπαλαντέρ

Μπορεί από ημίχρονο η ΑΕΚ

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 11:16

Πίσω από τις... λέξεις είναι οι προτάσεις μου για την Σούπερ Λιγκ και για το Σάββατο ο λόγος γίνεται για τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ένωση

Μπορεί από ημίχρονο η ΑΕΚ

Παίδες η Σούπερ Λιγκ ξεκίνησε και η στήλη είναι κοντά σας για να δίνει αυτά που δεν διαβάζετε αλλού. Φυσικά με τις προτάσεις μας.

Πάμε λοιπόν να ασχοληθούμε με τα δύο ματς που θα διεξαχθούν το Σάββατο. Η αρχή γίνεται με τα Ιωάννινα. Εκεί ο Άγιαξ της Ηπείρου υποδέχεται την Λαμία. Σας λέω πως είναι ντέρμπι δύο ομάδων που θα βιώσουν προβλήματα.

Οι γηπεδούχοι με τον Στάικο στον πάγκο δεν φαίνεται πως θα μπορέσουν να κάνουν ανάλογες πορείες με αυτές των δύο τελευταίων ετών. Χάθηκαν σημαντικοί παίκτες. Και ίσως το πρότζεκτ να θέλει κάτι άλλο πλέον.

Κόντρα στον Ολυμπιακό έπαιξε φουλ άμυνα και παρόλα αυτά ηττήθηκε. Η Λαμία δέχθηκε τριάρα από την ΑΕΚ. Πολλά τα λάθη στην άμυνα. Να μου το θυμηθείτε πως ο Φέστα θα γίνει ο δεύτερος τεχνικός που θα έχει προβλήματα για την παραμονή του. Ο δεύτερος; Μα ναι καλέ, δεν θυμάστε πως ο Βόλος έστειλε τον Τανσό μετά το πρώτο ματς;

Πάμε και στην πρόταση μας. Σίγουρα είμαι με τον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται στο 1,95.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην Ριζούπολη. Καλά έγινε χαμός με την ανακοίνωση πως δεν είναι έτοιμη ακόμα η ΟΠΑΠ Arena. Βέβαια η Ένωση δεν είχε αφήσει σημάδια πως θα προλάβαινε την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν πειράζει όμως το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Η Ένωση με τον Αλμέιδα στον πάγκο θα μάθει να παίζει άμυνα. Είναι δεδομένο αυτό. Θα γίνει πιο μεστή. Ο Βόλος έχει τον Μπράτσο υπηρεσιακό, που θα κάνει το ντεμπούτο του. Θα τα βρει σκούρα, όχι όπως πέρσι που έκανε ζημιές στην ΑΕΚ.

Το λέω απλά και κατανοητά. Πάω με τον άσο από ημίχρονο που είναι στο 2,32.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΜΙΑ 1 1,95
ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ 1ΗΜ./1ΤΕΛ. 2,32

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.