Μπαλαντέρ

Νίκες και G/G οι τέσσερις εκπρόσωποι μας

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 - 13:02

Ο Μπάμπης Παπάζογλου γράφει για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ

Νίκες και G/G οι τέσσερις εκπρόσωποι μας

Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ έχουν και πάλι μεγάλο ενδιαφέρον για τις τέσσερις ελληνικές ομάδες.
Τα πρώτα παιχνίδια είναι αυτά της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ στην Μασσαλία και του Ολυμπιακού με την Γουέστ Χαμ. Πολύ δύσκολα και τα δύο, με ιδιαιτερότητες. Στην Γαλλία η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική, λόγω των σχέσεων των φιλάθλων των δύο ομάδων. Ποιον μπορεί να… επηρεάσει περισσότερο; Σε τέτοιες περιπτώσεις τους γηπεδούχους, όπως έχει δείξει το παρελθόν. Η Μαρσέιγ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, η ΑΕΚ έχει απουσίες, αλλά είχε και στο Μπράιτον, όπου έκανε «διπλό». Ανοιχτό ματς, πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο. Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός με έναν μόλις βαθμό θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο πιο δύσκολο ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα. Η Γουέστ Χαμ έχει το απόλυτο και μπορεί να παίξει ρόλο το αν και σε ποιο βαθμό θα κάνει ροτέισον, αν και έχει ρόστερ με πολλές επιλογές. Και σ’ αυτό το ματς είναι πιθανό το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Αμέσως μετά θα γίνουν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Ρεν και του ΠΑΟΚ στην Σκωτία με την Αμπερντίν. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην Λεωφόρο, όπου το καλοκαίρι είχαν κερδίσει την Μαρσέιγ και μπορεί το ματς να μην είναι εύκολο, έχουν όμως το πρώτο λόγο για το τρίποντο. Ο «άσος» έχει πολύ καλή απόδοση, δεν είναι άσχημη και η απόδοση στο 1Χ. Ο ΠΑΟΚ με νίκη στην Σκωτία κάνει το μεγάλο βήμα για πρόκριση. Πιο ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει το «διπλό».

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΡΣΕΪΓ- ΑΕΚ G/G
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ G/G
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΡΕΝ 1
ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ- ΠΑΟΚ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr