Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Προσοχή στη Σερβία, δυνατά με Ελλάδα, Σλοβενία, Εσθονία

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 14:36

Τα προκριμαρικά του παγκοσμίου κυπέλλου στο μπάσκετ έχουν το στοιχηματικό τους ενδιαφέρον

Προσοχή στη Σερβία, δυνατά με Ελλάδα, Σλοβενία, Εσθονία

Σε ρυθμούς εθνικών ομάδων σήμερα και τις επόμενες ημέρες με τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ και το τελευτάιο παράθυρο της 1ης φάσης.

Στην συνέχεια το ραντεβού μας πάει με την 2η φάση στα τέλη Αυγούστου και πριν το Ευρωμπάσκετ την 1η Σεπτεμβρίου.

Στα προηγούμενα παράθυρα ήταν σχεδόν απογοητευτικός ο στοιχηματισμός πριν ειδικά δούμε τις συνθέσεις.


Γιατί οι ομάδες κατεβαίνουν με συνθέσεις ανάγκης χωρίς ΝΒΑερς και παίκτες από την Ευρωλίγκα.

Τώρα όμως που ειδικά πολλοί μεγάλοι είναι και σε κίνδυνο, κάποιες ομάδες θα έχουν και παίκτες ακόμα και από το ΝΒΑ όπως η Σλοβενία τον Ντόνσιτς.

Φυσικά θα έχουν τους παίκτες της Ευρωλίγκα και γενικά θα είναι σχεδόν πλήρεις. Νέοι προπονητές σε Ιταλία-Τουρκία αλλά και στην Εθνική μας ομάδα.

Συνεπώς πάλι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο τις συνθέσεις για να έχουμε πλήρη εικόνα. Η Ελλάδα θα πάιξει στην Λάρισα με την Μ. Βρετανία από την οποία είχαμε χάσει στο Λονδίνο

Με νέο προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη αλλά χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο και Σλούκα, Καλάθη. Αλλά με όλους τους άλλους βασικούς.

Η ομάδα μας έχει καλό κλίμα και ενθουσιασμό και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην μέτρια και απλά αθλητική Αγγλία.

Τέθηκαν εκτός λόγω του πολέμου στην Ουκρανία η Ρωσία και η Λευκορωσία. Κάτι που επηρεάζει και τον δικό μας όμιλο.

Να τονίσουμε ότι μεταφέρονται τα αποτελέσματα όσων περνάνε και συνεπώς και να έχει προκριθεί κάποιος χρειάζεται νίκες.

Συνεπώς στα ματς της Πέμπτης προς άσο η Ελλάδα αλλά και η Σλοβενία λόγω Ντόνσιτς με την Κροατία που καίγεται έχοντας 1-3 στο τοπικό αυτό ντέρμπι.

Προς άσο επίσης η Εσθονία με +10 κόντρα στην Γερμανία αλλά και το Βέλγιο με τη Σλοβακια με -16.

Προσέχουμε ότι η Σερβία (είχε νικήσει μόλις 101-100 εντός τη Λετονία) στην Λετονία θα έχει Τεόντοσιτς και Μπιέλιτσα, Μαριάνοβιτς από το ΝΒΑ. Γι' αυτό και στο -6 που δείχνει οριακό διπλό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr