Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Ντερμπάρα και προς under το Γαλλία - Σλοβενία

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:07

Τα πήγαμε πολύ καλά χθες στις προτάσεις και συνεχίζουμε με τα ματς της Τετάρτης (7/9) όπου έχουν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον

Ντερμπάρα και προς under το Γαλλία - Σλοβενία

Τελευταίος... γκουρού, προς το παρόν και μέχρι την έναρξη της Euroleague. Καθώς πλέον θα έχουμε λίγες αναμετρήσεις στα νοκ άουτ.

Πέφτει η αυλαία της πρώτης φάσης και χθες διαβάσαμε καλά σχεδόν όλα τα ματς. Βγήκε και μεροκάματο καλό στο live της ιστοσελίδας της αγαπημένης σας εφημερίδας. Εδώ που είπαμε άσο Ελλάδα στο ημίχρονο στο 1.60 και -4.

Η Γεωργία δεν μας έκανε το χατίρι για να περάσουν όλα τα σημεία μας. Και βασικά η τετράδα με νικες, καθώς ο Ντι Μποστ είχε...γενέθλια και έβαλε άκουσον, άκουσον 9τρ. και οι γείτονες 19!

Αλλά γι' αυτό δεν υπάρχει το κασάρισμα και το κας άουτ; Όποιοι το έκαναν έβγαλαν 2,5 φορές τα λεφτά τους και αν ήθελαν περίμεναν το live!

Ειδικά όσοι είχαν και την Ελλάδα στον άσο πολύ καλό ταμείο! Στα ματς του διημέρου (Τετάρτη-Πέμπτη) προσοχή.

Η Ελλάδα μας μπορεί να κάνει συντήρηση πάλι με την Εσθονία. Όπως έκανε με την Αγγλία και λογικά. Και η Εσθονία είναι σοβαρή μικρή ομάδα που πάλεψε στα ίσα με την Κροατία. Δεν μου αρέσει με -18 και καθώς λογικά δεν θα παίξει ο Γιάννης.

Η Φινλανδία έχει προκριθεί αλλά θέλει να αποφύγει την Ελλάδα και λογικα θα κάνει και περίπατο με -12 με την συμπαθή αλλά με ταβάνι Ολλανδία.

Στα σημερινά ντερμπάρα το Γαλλία-Σλοβενία. Ίσως προς under καθώς οι Γάλλοι θα παίξουν άμυνα,
Δυάδα για διπλασιασμό οι νίκες Λιθουανία-Βέλγιο. Και μ αρέσει και η Τουρκία με την Ισπανία ακόμα και για νίκη. Και η Γερμανία μπορεί το χάντικαπ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr