Ο Γκουρού του Μπάσκετ

Μάχες στην Ευρώπη!

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 14:33

Mε το κλασικό Ευρωπαϊκό μας κουπόνι αυτή την εβδομάδα καθώς έχουμε πλήρη δράση και με πολύ ελληνικό ενδιαφέρον.

Μάχες στην Ευρώπη!
* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μιας και έχουμε επιστροφή στην δράση και για Τσάμπιονς Λιγκ και Γιούροκαπ και με σημαντικά ματς. Πάμε όμως να αρχίσουμε με την Ευρωλίγκα που μετά την διακοπή είχαμε σημαντικές εκτός έδρας νίκες για τις ελληνικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός πρώτος υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ σε ένα πολύ σημαντικό ματς στη μάχη της εξάδας αλλά και της τετράδας. Καθώς ο Ολυμπακός είχε χάσει στην Ιταλία και χρειάζεται το παιχνίδι για να πιάσει την Βίρτους και να πάρει και την ισοβαθμία μαζί!Οι ερυθρόλευκοι είναι σε τρομερή φόρμα με 4 συνεχόμενες νίκες και έχουν και την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης. Η Βίρτους εντυπωσιάζει αν και δεν είναι τόσο καλή και έται ο Ολυμπιακός με την έδρα και την φόρμα έιναι φαβορι. Αν και έχει αρκετούς αμφίβολους αλλά μάλλον θα παίξουν.
Ο ΠΑΟ υποδέχεται την ουραγό Βιλερμπάν και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Αλλά θα πρέπει να είναι σοβαρός και διαβασμένος και να μην υποτιμήσει την γαλλική ομάδα που κάνει ζημιές.

Ο ΠΑΟ έχει ψυχολογία και 6 συνεχόμενες νίκες στο ΟΑΚΑ και καλές νίκες και δεν θα έχει πρόβλημα. Στην Ευρωλίγκα απογοήτευση σε Αστέρα,Εφές και Μιλάνο που είναι σε δύσκολη κατάσταση προσέχουμε. Εμείς φυσικά θα είμαστε και στο www.tostoixima.gr με φρέσκα προγνωστικά και λάιβ όπως πάντα στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρωλίγκα και με μπασκετική ανάλυση. Και ασφαλώς μην χάνετε πλήρη ανάλυση για πριν και μετά με το Podcast στην ίδια ιστοσελίδα ! Και το Τικ Τοκ για πιο άμεσα μετά τα ματς και πριν και στοιχηματικά!


Στο Τσάμπιονς λιγκ μόνο με νίκη θα ελπίζει η μέτρια ΑΕΚ. Ντέρμπι με την Χολόν. Δϋσκολο έργο και ματς κλειδί για τον Προμηθέα στην Πάτρα με την καλύτερη Μούρθια. Τελευταίο χαρτι για Περιστέρι με Καρσίγιακα και μπορεί νίκη. Στο Γιούροκαπ ο Άρης σε νοκ άουτ παιχνίδι για την οκτάδα στην ουδέτερη ουσιαστικά Λετονία με την ουκρανική Προμετέι που είναι καλύτερη και πιο ακριβή ομάδα αλλά θα παλέψει με την άμυνα και μπορεί!


Τι κρατάμε; Στην Ευρωλίγκα άσοι ΠΑΟ,Ολυμπιακός,Μπασκόνια και διπλό Παρτίζαν. Στα άλλα άσο Γαλατά,Περιστέρι,διπλά Μπανταλόνα,Μούρθια και άντερ Άρης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr