Ο Παίκτης

Με Νορθάμπτον και Ρέιντζερς!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 13:45

H Νορθάμπτον φιλοξενεί την Μάνσφιλντ στον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης για τα πλέι οφ ανόδου από την Λιγκ 2 στην Λιγκ 1 Αγγλίας και θα παίξει τα ρέστα της για τη νίκη αφού στο πρώτο ματς ηττήθηκε 2-1 ενώ θα ρισκάρω και στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με την Ρέιντζερς!

Με Νορθάμπτον και Ρέιντζερς!

Η Νορθάμπτον αντιμετωπίζει στο «Σίξφιλντς» την Μάνσφιλντ, στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς αφού διακυβεύεται η πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ στο Γουέμπλεϊ όπου θα κριθεί τελεσίδικα η άνοδο στην Λιγκ 1 Αγγλίας. Η ομάδα του Τζον Μπράντι ηττήθηκε 2-1 στο πρώτο ματς και δεν έχει περιθώριο αποτυχίας. Η Νορθάμπτον βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια της ενώ γενικότερα εντός έδρας είναι πολύ δυνατή με 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η Μάνσφιλντ εκτός έδρας δεν είναι και τόσο αποτελεσματική (7-7-9) και στο γήπεδο της Νορθάμπτον έχει άσχημες αναμνήσεις. Η Νορθάμπτον μετρά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα στα τελευταία 8 εντός έδρας ματς με την Μάνσφιλντ από 1η Ιανουαρίου 2005 και μετά.

Στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ θα ρισκάρω στο αουτσάιντερ που λέγεται Ρέϊντζερς. Η ομάδα του Τζιοβάνι φαν Μπρόνχοστ αγωνίζεται σε τελικό Γιουρόπα Λιγκ-Κύπελλο Ουέφα για δεύτερη φορά στην ιστορία της αφού το 2008 έφθασε και πάλι στον τελικό αλλά ηττήθηκε 2-0 από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η Ρέιντζερς στον δρόμο για τον τελικό απέκλεισε δύο Γερμανικές ομάδες. Στην φάση των πλέι οφ απέκλεισε την Ντόρτμουντ (4-2 και 2-2) και στα ημιτελικά απέκλεισε την Λειψία (0-1 και 3-1), δηλαδή έχει καλό προηγούμενο κόντρα σε Γερμανικές ομάδες. Η Άϊντραχτ απέκλεισε Μπέτις, Μπαρτσελόνα και Γουέστ Χαμ αλλά απέναντι στην Ρέιντζερς θα συναντήσει μεγάλες δυσκολίες αφού η ομάδα της Σκωτίας διαθέτει καλή άμυνα και στην επίθεση είναι επικίνδυνη με τους Αρίμπο, Κεντ και Σακαλά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 1 (2,12)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 2 (2,95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr