Ο Παίκτης

Τριάδα με υποσχέσεις!

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 13:49

Κουπόνι με… υποσχέσεις το σημερινό και έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη Νασιονάλ στο Κόπα Σουνταμερικάνα και την Σπορτ Ρεσίφε στην Β Βραζιλίας…

 

Τριάδα με υποσχέσεις!

Αρχή με την κορυφαία δια-συλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, το Τσάμπιονς Λιγκ και το διπλό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Λουντογκόρετς στο Ραζγκράντ. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ανώτερη σε όλα και πολύ πιο έμπειρη αφού έχει 8 παρουσίες στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Κροατίας διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με προεξάρχοντες τους Σουτάλο, Ντιλαβέρ, Μπατουρίνα, Αντέμι, Όρσιτς, Ντρίμιτς, Ιβανουσετς, Μενάλο, Μαρίν, Μίσιτς, Ριστόφσκι κλπ. και μπορεί να πάρει τη νίκη από το πρώτο ματς για να έχει το… κεφάλι της ήσυχο στον αγώνα ρεβάνς στο «Μαξιμίρ». Η Ντιναμό έχει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και στο τελευταίο της ματς διέλυσε 4-1 την Ίστρα. Η Λουντογκόρετς έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία στην Βουλγαρία και στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Σάμροκ με μία νίκη 3-0 και μία ήττα 2-1 αλλά αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και η κατάσταση στο εσωτερικό της… μυρίζει μπαρούτι.

Δεύτερη επιλογή ο άσσος της Νασιονάλ Ουρουγουάης επί της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ο αγώνας θα γίνει στο «Μοντεβιδέο» στο στάδιο «Γκραν Πάρκε Σέντραλ» ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 9 Αυγούστου στο «Σέρα Ντουράντα» στην Γκοϊανία. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με το νικητή από το ζευγάρι Μελγκάρ – Ιντερνασιονάλ. Η Νασιονάλ έχει προβάδισμα νίκης κατά την ταπεινή μου άποψη αφού βρίσκεται σε φοβερή φόρμα και συγκεκριμένα μετρά 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα στα 11 τελευταία της ματς από τις 14/06/22 και μετά σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε από την άλλη πλευρά απογοητεύει και έχει 2 νίκες και 5 ήττες στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της από τις 11/07 και μετά. Η Νασιονάλ θα έχει στις τάξεις και τον σούπερ σταρ Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά την τεράστια καριέρα του στην Ευρώπη. Λόγω έδρας και φόρμας θα ρισκάρω στον άσσο.

Τέλος με τον άσσο της Σπορτ Ρεσίφε επί της Κρισιούμα στην Β Βραζιλίας (22η αγωνιστική). Η Ρεσίφε επιζητά τη νίκη που θα την διατηρήσει κοντά στην προνομιούχο ζώνη της ανόδου και μπορεί να τα καταφέρει αφού η αντίπαλός της δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες και η ίδια είναι πολύ δυνατή εντός έδρας με απολογισμό 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα. Σημειώστε ότι η Σπορτ Ρεσίφε μετρά δύο σερί εντός έδρας νίκες επί της Κρισιούμα με σκορ 2-0 το 2014 και με σκορ 1-0 το 2019!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λουντογκόρετς – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2

Νασιονάλ – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε 1

Σπορτ Ρεσίφε – Κρισιούμα 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr