Ο Παίκτης

Ντάρμσταντ και Λωζάνη!

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 16:51

Αρκετά παιχνίδια στο πρόγραμμα της Παρασκευής και θα εμπιστευθώ την… φουριόζα Ντάρμσταντ στην Β Γερμανίας και την Λωζάνη στην Β Ελβετίας!

 

Ντάρμσταντ και Λωζάνη!

Το παιχνίδι Ντάρμσταντ – Χολστάιν Κιέλ ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην μικρή Μπουντεσλίγκα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να δικαιολογήσουμε την προτίμησή μας στον άσσο. Η Ντάρμασταντ διαγράφει πορεία πρωταθλητισμού και με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα (22-12 γκολ) οδηγεί μόνη πρώτη την κούρσα της βαθμολογίας. Η Ντάρμσταντ έχει φοβερή ψυχολογία αφού την περασμένη Τρίτη νίκησε 2-1 την Γκλάντμπαχ και την απέκλεισε από το Κύπελλο Γερμανίας. Συνολικά η ομάδα του Τόρστεν Λιμπερκνεχτ παραμένει αήττητη από τις 22 Ιουλίου και μετά σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 10 νίκες και 3 ισοπαλίες! Η Χολστέιν Κιέλ έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα έξι τελευταία της ματς ενώ έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς. Η Ντάρμσταντ έχει 3 νίκες και 1 ήττα στα 4 προηγούμενα εντός έδρας ματς με την Χολστάιν Κιέλ από τις 9/03/2019 και μετά!

Στην Β Ελβετίας η αυλαία της 13ης αγωνιστική ανοίγει σήμερα το βράδυ (21:15) με το παιχνίδι Λωζάνη – Τουν και θα εμπιστευθώ τους γηπεδούχους με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Λωζάννη φιγουράρει στο ρετιρέ της βαθμολογίας (7-1-4) και εντός έδρας είναι πανίσχυρη με 5 νίκες και 1 ισοπαλία (17-5 γκολ). Η Τουν δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία της ματς και στην παρούσα φάση δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Ο άσσος προσφέρεται στο 1,94 (μέσος όρος των κορυφαίων στοιχηματικών εταιρειών) και αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντάρμσταντ – Χολσταιν Κιέλ 1

Λωζάνη – Τουν 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr