Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η Γκρέμιο θέλει μια μεγάλη νίκη

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 11:49

Πρόταση από την Βραζιλία αλλά και από την Super League και το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που έχουν μεγάλη ίντριγκα

Η Γκρέμιο θέλει μια μεγάλη νίκη

Καλημέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Οι προτάσεις του Σαββάτου βγήκαν κατά το ήμισυ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Γουλβς, αλλά δεν μας έδωσε και το over που θέλαμε. Τι ζητούσαμε; Ένα ακόμα γκολάκι για να βγει ο συδυασμός. Βγήκε το βραζιλιάνικο όμως με την Φλαμένγκο να νικάει 3-2 εκτός την Μπαία.

Πατήστε ΕΔΩ να θυμηθείτε την ανάλυση.

Πάμεσα στα σημερινά παιχνίδια. Και με ιντριγκάρει το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Δεν ξέρω για σας, αλλά το 3,80 του διπλού θα το πάρω. Μεγάλη πρόκληση και μικρό το ρίσκο.

Δεν σκοράρει εύκολα ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός με το σχήμα με τα 3 χαφ βρήκε μια ισορροπία στην άμυνα. Δεν δέχθηκε γκολ στα δύο τελευταίο ματς με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό.

Απέκτησε και αυτοπεποίθηση. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μπορεί να έχει στο μυαλό και τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ που θα γίνει στις 24 του μήνα.

Φυσικά δεν θαν αφήσουμε πίσω και την αγαπημένη μας Βραζιλία. Η Γκρέμιο υποδέχεται την Φορταλέσα, η οποία είναι αήττητη στα 12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Γκρέμιο προέρχεται από ήττα 4-1 εκτός από την Παλμέιρας και θέλει να ξεσπάσει. Παράλληλα έχει 0-0, 1-1, 1-0, 2-0, 4-1 στα πέντε τελευταία εντός με την Φορταλέσα.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλές υποχρεώσεις και κάπου θα "σπάσουν" και από την κούραση.

Στο 2.18 έχει πέσει ο άσος, που δέχεται πιέσεις, αλλά αξίζει.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 3.80
ΓΚΡΕΜΙΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΣΑ 1 2.18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.