Αποστόλης Λαϊάκης

Με Φενέρ και Αντβέρπ

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 08:14

Η Φενερμπαχτσέ έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης ότι είναι ανώτερη και μπορεί να πάρει την πρόκριση με δεύτερη νίκη και υψηλό σκορ.

Με Φενέρ και Αντβέρπ

Για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται τη Αούστρια Βιέννης. Μετά το διπλό των Τούρκων στην Αυστρία με 0-2, έδειξαν ότι είναι απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση στους ομίλους. Η Αούστρια πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει και καλείται να παίξει φουλ επίθεση μήπως και ανατρέψει τις εις βάρος της πιθανότητες. Η Φενέρ θα βρει σίγουρα πολλούς χώρους, και αν τους εκμεταλλευτεί, θα προκριθεί με δεύτερη νίκη που μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με πολλά τέρματα.

Στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Αντβέρπ φιλοξενεί την Μπασακσεχίρ ένα ζευγάρι , όπου οι δυο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Στην παρούσα φάση όμως, η Αντβέρπ έχει το μομέντουμ αλλά και εξαιρετική ψυχολογία από το σπουδαίο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του Βελγίου και την αποτελεσματικότητα που έχει στην επίθεση. Σε καλή κατάσταση και η Μπασακσεχίρ αλλά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ως τώρα είχε να αντιμετωπίσει κατώτερους αντιπάλους (Μπρειντάμπλικ και Νετάνια) και ουσιαστικά δεν βρέθηκε ποτέ υπό καθεστώς πίεσης.

Φενερμπαχτσέ-Αούστρια Βιέννης 1+Over (2.00)

Αντβέρπ-Μπασακσεχίρ 1 (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr