Αποστόλης Λαϊάκης

Με Κουόπιο και Ιντερνασιονάλ

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, Κουόπιο και Ιντερνασιονάλ, αν θέλουν να μείνουν στην διεκδίκηση του τίτλου.

Με Κουόπιο και Ιντερνασιονάλ

Για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Κουόπιο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σεϊναγιόεν. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βγάζουν μαχητικότητα αλλά δύσκολα ελπίζουν σε κάτι στα πλέι-οφ, έχοντας μείνει στην τελευταία θέση και εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Κουόπιο είναι με σούπερ ψυχολογία μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και θέλει να παλέψει για το νταμπλ, καθώς το πρωτάθλημα είναι αυτό που λείπει τα τελευταία χρόνια. Με βάση την δυναμική, την ποιότητα αλλά και το κίνητρο, το διπλό σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα.

Στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, η Ιντερνασιονάλ φιλοξενεί την Μπραγκαντίνο. Οι γηπέδουχοι σαφέστατα έχουν διαφορά ποιότητας και με σύμμαχο την έδρα, θέλουν να πετύχουν την Τρίτη διαδοχική νίκη ώστε να διατηρήσουν όσες ελπίδες έχουν για την διεκδίκηση του τίτλου. Η Μπραγκαντίνο έχει ταβάνι στις δυνατότητες της και περισσότερο παλεύει για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, παρά να διεκδικήσει μια θέση για το Κόπα Σουνταμερικάνα της επόμενης περιόδου. Ο άσος είναι φαβορί και δίκαιος στις τιμές που αποδίδεται.

Σεϊναγιόεν-Κουόπιο 2 (1.98)

Ιντερνασιονάλ-Μπραγκαντίνο 1 (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr