Αποστόλης Λαϊάκης

Με φόρα η Λουκέρνη

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 08:10

Έχει αρχίσει και βρίσκει ρυθμό η Λουκέρνη και έχει ξεκάθαρο τον πρώτο λόγο κόντρα στην Βιντερτούρ. Χωρίς περιθώρια και η Νταντί στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

Με φόρα η Λουκέρνη

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Λουκέρνη υποδέχεται την νεοφώτιστη Βιντερτούρ. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει ρυθμό και μετρούν δυο σερί νίκες, αποδίδοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο και σκοράροντας με μεγάλη ευκολία. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει φέτος το κάτι παραπάνω (έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις). Η Βιντερτούρ δείχνει σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα αλλά σίγουρα στερείται εμπειρίας και έχει βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ο άσος λοιπόν έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο αλλά στις τιμές που προσφέρεται είναι χαμηλός, οπότε θα συνδυαστεί με το over για να πάρουμε μια συμφέρουσα απόδοση.

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Πάρτικ Θιστλ φιλοξενεί την Νταντί. Στο ίδιο επίπεδο κυμαίνονται βαθμολογικά και οι δυο πλευρές, με την Πάρτικ πάντως να μην διανύει και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, καθώς μετράει τρεις διαδοχικές ήττες και γενικά δείχνει μεγάλο πρόβλημα, να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Η Νταντί έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία και θεωρείται φαβορί ακόμα και για την πρώτη θέση και σίγουρα χρειάζεται ένα καλό σερί νικών για να καλύψει την απόσταση από την κορυφή. Σε αποδόσεις αουτσάϊντερ το διπλό, αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα.

Λουκέρνη-Βιντερτούρ 1+Over (2.15)

Πάρτικ Θιστλ-Νταντί 2 (2.27)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr